שכטר הקטן!!!

בטח שקשה לו למצוא מכנסיים!!!

יש לו רגליים קצרות מידי!!!! הוא קונה בשילב.... או בפוקס בייבי.....

תקשיבו אני לא יודעת מה איתכם אבל עפ

עפר מושלם!!! למרות שאף בן אדם לא מושלם עפר כן... אני פגשתי אותו במציאות נכון שהוא רזה ונכון שהוא קצת נמוך יש לו אישיות מדהימה!!!! אל תשפטו לפי מראה כי זה יכול להטעות .... אם באמת הייתם מכירים אותו הייתם רואים שהוא בן אדם מקסים וחמוד.... והוא נראה מציון יש לו אחלה גוף!!!!!!! בעקרון זאת דעתי ואני יודעת שאני לא אוכל לשנות את דעתכם... אבל אחת שאלה פה מה אנחנו מוצאים בו.....אז אם היא היתה נכסת לעומק היא היתה רואה שהוא בן אדם חבל על הזמן......בלי קשר למראה...

KiShKooSh

New member
אוקי את מוזרה../images/Emo4.gif...

אף בנדם לא מושלם אבל עפר כן
אז מה עפר
רובוט

sapirr1

New member
סו וואט???

גם אני פגשתי אותו...הוא כולה בן אדם!!! באולפנים כל אחד יכול לפגוש אותו...(אני הלכתי בישביל מלי) לכי לשם! אני כבר ראיתי אותו פעמיים פעם אחת זה היה בחופש הגדול והפעם האחרונה הייתה לפני 3 חודשים והוא נמוך זה נכון וגם מאוד רזה גם זה נכון אבל הוא בסדר גמור! אני לא מעריצה שלו וגם לא אוהבת אותו אבל הוא דווקא סבבה לגמרי הוא ממש חמוד! ממליצה לכולם ללכת לאולפנים לראות אותו! הוא מותק של בן אדם.. באמת...ורק להזכיר שאני לא אוהבת אותו!

עופר אנורקס לא נחמד...

פעם הלכתי לאולפנים לראות מלי ומיכאל, ועופר היה כזה מעצבן,רץ שם ועשה רעש, והיה קצר רוח! איך לרבע עוף הגמד הזה יש כל כך הרבה כוח לעצבן את כל העולם?!

פגשתי אותו באילת במסע המוטרף וגם בפ

בפסטיגל הגעתי מוקדם ופגשתי אותו במקרה... זה היה היום שהחלום שלי התגשם!!!!!
ואז אחרי כמה זמן נסעתי לאילת והלכתי למסע המוטרף ושם התאהבתי בפעם השניה...

ודרך אגב עפר לא אנורקס הוא פשוט רזה

!!!!!!!!!!! די להגיד את זה... ולזאת שאמרה "מה הוא רובוט" אז ברור שהוא לא רובוט הוא מושלם בפנימיות שלו והחיצוניות שלו מדהימה בעיקרון אני לא הייתי משנה כלום...אבל זה נכון שהוא נמוך ורזה אבל אין מה לעשות אני מעריצה שלו ואני מקבלת אותו כמו שהוא.... בישבילי הוא מושלם אולי בשבילך לא...

SiMs MeN

New member
אמ..

יש לי פרוטקציה אחו שילינג
והייתי במאחורי הקלעים של פיטר פן וגם של הפסטיגל
בגלל שאבא שלי רואה חשבון של אחד מהמפיקים של הפסטיגל והאיש שמפיק נתן לי גם כרטיס למאחורי הקלעים של פיטר-פן.. ובפיטר פן ראיתי את מיכל אמדורסקי
שזה כבר חוויה! וראיתי את עופר שכטר הוא ניראה בסדר (אני לא יודע אני בן
) אבל הוא יצור מגעיל בעעע בפסטיגל ראיתי את הראל סקעת והוא פשוט הומוווווווווו אבל שר נחמד.. ואת כולם.. דרך אגב שהייתי בקניון רמת אביב ג' הייתי במסעדה שם איפה שהמזרקה אין לי מושג מה השם שלה..אז אני יושב עם המשפחה שלי ואוכל לי טוסט בייגל ואחותי עושה לי כזה הנה חברה שלך ואז עשיתי מה? והיסתובבתי והנה מולי אגם רודברג לוגמת מקפה ואוכלת סלט שני מטרים לידי כזאת מושלמת!!!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifנו, אז תראה לנו את התמונות...

תארגן לנו קומבינות
סומכים עליך

כן אבם יפה...

האמת שאנלא ממש מתה עליה אבל ראיתי מקרוב קרוב בפסטיגל והיא ממש יפהה..! חחח היא הביאה לי נשיקה..

למעלה