שכטר הולך ופוחת

שכטר הולך ופוחת

עופר שכטר צפוי לגלם בסרט חדש ילד בן 16 חולה. מחברת ההפקה נמסר לו כי על מנת לקבל את התפקיד יצטרך להוריד כ 15 קילו שזה יותר מרבע ממשקלו הנוכחי. שקוף שירידה כה חדה במשקל וזמן קצר של כחודשיים יגרום לו לחולשות, תופעות לוואי ואף נזק בריאותי שאין לו הופכין. הבקשה של ההפקה מעופר הייתה מוגזמת וחסרת הגיון, וסביר להניח שהיא ניצלה את תמימותו ואת חוסר הנסיון שלו בתחום המשחק. הוא נמצא בשלבי התפתחות בתחום שדי חדש לו והגיוני שירצה להראות מקצועיות ורציניות על מנת שיכירו בו כשחקן רציני. עפר לקח את התפקיד והסכים לרדת במשקל עד תחילת הצילומים של הסרט שיתחילו בתאריך 8.12.06. הירידה במשקל כבר חלה, והיה ניתן לראות זאת היום בטקס פרסי האופנה, כאשר עופר עלה לבמה כשהוא נראה כחוש מתמיד ומכנסיו נתלו על גופו הדקיק בצורת שק. אכן היה ניתן לראות את השינוי שחל בו, גם כאשר טובל'ה ישרה אליו מבט וטענה כי לא זיהתה אותו, וכאשר העירה לו על שערו שהספיק לגדול, השיב לה שזה לטובת התפקיד החדש בו הולך להשתתף. אז מה יהיה עם עופר שכטר, מתי נראה אותו שוב? יהיה ניתן בכלל לראותו, או שמא יהיה זה מאוחר מידי?!
 
../images/Emo69.gifבדרך עקיפה כן..

אבל מה טלי יכולה לעשות בקשר לזה
 
כל הכבוד לו על המסירות!!!

נו בחיאת אנשים, הוא לא ילד מפגר בן 12. הוא יודע מה שהוא עושה ואם הוא החליט לעשות את זה כנראה שיש לזה הצדקה. אני מכירה אנשים שעושים דברים יור גרועים גם בלי הצדקה. כל זה לא קשור לעובדה שהוא גם בלי קשר נראה כמו בן 16 אבל אני כנראה לא המפיקה של הסרט הזה... שיהיה לו בכיף. תזכירו לי כשהסרט יצא לאקרנים. וכן זה בהחלט כבר לא קשור לטלי עפר
 
אוי נו, שטויות.

שחקנים כל הזמן מעלים ומורידים בצורה קיצונית במשקל בשביל תפקידים. רנה זלווגר, למשל, העלתה איזה 15-20 ק"ג בשביל "בריג'יט ג'ונס". כן סביר להניח שהוא יהיה חלש בתקופה הזאת אבל יגמרו הצילומים, והוא יעלה את זה שוב. ואני בטוחה שגם הירידה נעשית בצורה מבוקרת. בחייאת, הוא לא איזה ילד תמים בן 5 שאפשר לעשות עליו מניפולציות, הוא יודע מה עושה ולא יפגע בעצמו סתם.
 
לעלות במשקל זה משהו אחר..

זה גם לא בריא, אבל תחשבו שהוא ישקול רק 40 ק"ג, זה לא נשמע פסיכי? והוא גם צריך להוריד את הכול במזמן כ"כ קצר, בטוח הוא יחלה. אני גם לא מבנה למה דורשים ממנו להוריד כ"כ הרבה, הוא גם ככה רזה, חוץ מזה אפשר לאפר אותו ולהלביש אותו כך שיראה יותר רזה. לפי דעתי זו תעשייה אכזרית ואגואיסטית ומי שיפגע מזה זה רק עופר שכטר.
 
זה לא שהוא ישקול ככה לנצח...

ואממ, אני מניחה גם שיעקבו אחריו בתהליך של ה"דיאטה" ואם הוא יגיע למראה הרצוי לפני ה15 ק"ג יפסיקו אותו. לא חושבת שלמישהו יש אינטרס לפגוע בו.
 
וגם אם כן.

אלה החיים שלו, שיעשה מה שבא לו. לפחותאם הוא פוגע בעצמו שתהיה לזה מטרה ולא סתם מרצון להרס עצמי. חוץ מזה שהראה לי קצת מוגזם שהואיוריד 15 קילו. שונאת שמנפחים דברים. בטח סתם אמרו לוקצת לרדת במשקל, למרות ששוב לא נראה לישזה מה שיגרום לו להראות יותר צעיר אבל שיהיה.
 
אז זהו שהוא פשוט יהיה באמת חולה.

והוא גם יכול חס וחלילה לחלות תוך כדי, כי אין מצב שהוא יוריד כ"כ הרבה בחודש וחצי בלי לא להפסיק לאכול, הוא יהיה חייב להפסיק לאכול ואולי אפילו חומרים חיצוניים כדי להספיק לרדת הכול בזמן כה קצר. וזה בהחלט עלול לגרום לו לבעיה במערכת הבריאותית וככה נוצרות הפרעות אכילה.
 
אז שיהיה חולה

הרעיון הוא שלא יעזור מה תגידי הוא בכל זאת יעשה את זה לא? מה גם שאת חופרת לנו - שלצערנו אין לנו גישה אל הבחור וזה לא יעזור כל כך
חוץ מזה שאני מכירה אנשים שעשו דברים קצת פחות הגונים ובריאים בשביל כסף. אז שיהיה לו בכיף
אגב אם תצליחי להגיע אליו את יכולה לתת לו את הפרטים שלי ולהגיד לו שאני מזמינה אותו לדייט, 15 קילו יותר 15 פחות לא משנה לי
 

paperflowers

New member
../images/Emo185.gifטלי לחודש נובמבר../images/Emo214.gif../images/Emo210.gif

כן, מודה, הוא קצת מקושקש מדי אבל נו החורף הכניס אותי למצב רוח שחור
קיצר תהנו ותפסיקו לדאוג לעפר, הוא ילד גדול
 
איזה יופי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

את מלכה
איזה תמונות איזה תמונות
 
למעלה