שכחתי

h a g a r a

New member
שכחתי

לא להפריע עכשיו עד שעה 16:30 - מכינה פלפל ממולא חחחח.

r66

New member
תני מתכון... תיכף חוזרת

כדאי לך

h a g a r a

New member
ובכן פלפלים ממולאים בהשראת אחותי

הגדולה שכל המטבח המרוקאי שלה נמצא בראש, ולא יודעת מה זה ספר בישול. מרכיבים למלילוי 1/2 ק"ג בשר בקר טחון 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן 1 כפית שום 3/4 כוס או יותר ( לפי הרצון) אורז 1 כף פירורי לחם 1 ביצה פלפל שחור 1 כף פפריקה מתוקה 2 כפות אבקת מרק עוף הכמות מספיקה ל- 8-9 פלפלים. לערבב לעיסה את כל המרכיבים, ולמלא את הפלפלים. אני מכסה כל פלפל בבישול עם הכובע שלו...חחחח להעמיד את הפלפלים בסיר מתאים ( תלוי בכמות שמכינים) שלא ישכבו להם לנוח. באותה קערה של המלית שמים: 2-3 כפות רסק עגבניות 1/2 כוס שמן ( אפשר קצת פחות) 1 כף אבקת מרק עוף פלפל שחור 1 כף פפריקה מתוקה. את השמן אני מוסיפה מכלי שאני מכינה קבוע עם פפריקה מתוקה(אפשר גם חריפה) המרוקאים הגאים שבנינו מכירים את זה כמובן. להוסיף מים רותחים כ - ליטר לערבב ולשפוך מעל הפלפלים. להרתיח ולבשל כשעה על אש בינונית. מראש מתנצלת אם כמות החומרים נראית קצת מוגזמת או פחותה. בדר"כ מוסיפה תבלינים לפי טביעת עין. זה מה שאני אוהבת בבישול תוך כדי בישול אפשר לשפר את הטעם. באפיה ? הלך עליך !! לגבי הביצה ופירורי הלחם הרמתי גבה, אך התבשיל יצא נהדר. ובעלי שחשב לשלוח אותי לרבנות, התחרט. חחחחחח ב ה צ ל ח ה

r66

New member
../images/Emo51.gif הולכת להכין בלי בשר

מקווה שיאהבו...

r66

New member
מה את אומרת... בשר עוף טחון יתאים??

איזה כיף.......עוד שניה החמולה הולכת לבריכה ואני אכין בשקטטטטט.... איייי כואב לי הראש, איזה יום היה לי היום. צוצק'ה יש כדורים

מוצרלה

New member
כדורים????

חס וחסה !!!! נראה לך שהייתי חיה בלי כדורים??? עליתי דרגה עכשיו אני זריקות מחזיק יותר זמן מעמד. ו.... תנסי עם עוף,מה יכול להיות רע? תתבלי אותו עם תבלינים עדינים, קצת בצל מגורד,אורז, והיידה לפלפלים, ותקראי לי כשמוכן. אל תזכירי בריכה, לבד עושה פה שלולית מהזיעה בגלל החום המז....... הזה. יאללה הולכת לחברה לאכול

נירהמ1

New member
נראה טעים - תודה גם ממני../images/Emo140.gif

וכמובן שגם אדווח איך יצא.

r66

New member
גמרת לי את הדיו במדפסת חחחחח...

לא נשאר מקום לכדורגל

r66

New member
אחחח... גמאצלי שמן מרוקאי כזה

שמשאיר סימן של אדום צינצנת בארון ה"בדיוק לבן" שיש לי

r66

New member
בסוף הכנתי עם בשר בקר טחון

פתאום יש לי "ריח מרוקאי" בבית
מזכיר לי את אמא... איזה כיף. היו לי 5 פלפלים ענקיים כמעט כל המלית הלכה אליהם. ממה שנאר מילאתי 3 בצלים קטנים. התבשיל מתבשל...מתבשל... מתבשל... והריח

מוצרלה

New member
וואלה מתאים לי פלפל ממולא ../images/Emo3.gif

אבל מקווה שאת עושה עם פלפל אדום ולא הירוק!!! אחרת אני לא אוכלת!!!!!!!!!!

למעלה