ובכן פלפלים ממולאים בהשראת אחותי
הגדולה שכל המטבח המרוקאי שלה נמצא בראש, ולא יודעת מה זה ספר בישול. מרכיבים למלילוי 1/2 ק"ג בשר בקר טחון 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן 1 כפית שום 3/4 כוס או יותר ( לפי הרצון) אורז 1 כף פירורי לחם 1 ביצה פלפל שחור 1 כף פפריקה מתוקה 2 כפות אבקת מרק עוף הכמות מספיקה ל- 8-9 פלפלים. לערבב לעיסה את כל המרכיבים, ולמלא את הפלפלים. אני מכסה כל פלפל בבישול עם הכובע שלו...חחחח להעמיד את הפלפלים בסיר מתאים ( תלוי בכמות שמכינים) שלא ישכבו להם לנוח. באותה קערה של המלית שמים: 2-3 כפות רסק עגבניות 1/2 כוס שמן ( אפשר קצת פחות) 1 כף אבקת מרק עוף פלפל שחור 1 כף פפריקה מתוקה. את השמן אני מוסיפה מכלי שאני מכינה קבוע עם פפריקה מתוקה(אפשר גם חריפה) המרוקאים הגאים שבנינו מכירים את זה כמובן. להוסיף מים רותחים כ - ליטר לערבב ולשפוך מעל הפלפלים. להרתיח ולבשל כשעה על אש בינונית. מראש מתנצלת אם כמות החומרים נראית קצת מוגזמת או פחותה. בדר"כ מוסיפה תבלינים לפי טביעת עין. זה מה שאני אוהבת בבישול תוך כדי בישול אפשר לשפר את הטעם. באפיה ? הלך עליך !! לגבי הביצה ופירורי הלחם הרמתי גבה, אך התבשיל יצא נהדר. ובעלי שחשב לשלוח אותי לרבנות, התחרט. חחחחחח ב ה צ ל ח ה