"שכחתי סיסמה"

גם לי זה קרה. ואז הבנתי שבשחזור סיסמה לא צריך לכתוב את כתובת המייל שלח, אלא את הכינוי שלך בתפוז. אני רשמתי את המייל וניסיתי לשלוח 4 פעמים בלי הצלחה, ואז רשמתי את שם המשתמש וזה פעל.

Nחמן

New member
שחזור סיסמא

החלפתי סיסמא בהצלחה והצלחתי להיכנס לפורום.
רק כאשר אני מנסה להיכנס לתיבת המסרים, אינני מצליח לא באמצעות הסיסמא החדשה ולא עם הישנה. מה עושים?

לא רק OCD

New member
לא מצליחה לשנות סיסמה אחרי שחזור שלה.

אני רואה שזה כבר קרה למישהו לא מזמן והסתדר, חבל שהוא לא כתב איך :(

בכל מקרה, אני עכשיו עם הסיסמה הזמנית ולא יכולה לצאת מהמערכת או לתת למישהו אחר להיכנס אליה, כי אז אצטרך לשחזר שוב.
ניסיתי דרך כרום ו- IE.
אשמח אם תוכלו לעזור.

אז איך מחליפים סיסמא?

לא מזמן נתקעתי (שוב) מחוץ למשתמש שלי, עשיתי שחזור סיסמא וקיבלתי לאי מייל סיסמא שהצלחתי להיכנס איתה לאתר, אבל נאמר לי שהיא סיסמה זמנית בלבד רק לצורכי כניסה לאתר, ושאני אצטרך לשנות אותה בקרוב שוב למשהו קבוע. אז... איך עושים את זה? לא הצלחתי למצוא הנחיות בשום מקום, בטח לא בהודעה שנשלחה לי. תודה מראש.

וזה כתוב שם כחול על גבי לבן (או טורקיז על גבי לבן?.. מה זה הצבע הזה לכל הרוחות).

pri2

New member
לא מצליחה להיכנס לניק שלי, מה אני עושה?

לא רוצה לפתוח ניק חדש.

כשאתה מנסה ולא מצליח

להכנס לתיבת המסרים, מה הURL שכתוב לך בשורת הכתובת של הדפדפן.

כניסה לכינוי קודם

את יכולה להבצע שחזור סיסמה כאן - http://www.tapuz.co.il/Common/ForgotPsw.aspx
הזיני שם את שם המשתמש ותקבלי הוראות למייל.

אם החלפת את האימייל מאז שנרשמת עם הכינוי ולא שינית אותו, פני באימייל ל [email protected] ופרטי שם את המצב. הם בטח יבקשו ממך פרטים מסויימים על מנת לוודא שאת אכן בעלת החשבון ההוא.

לא רק OCD

New member
אבל זה בדיוק מה שאני לא מצליחה לעשות.

אי אפשר לבצע שמירה, הכפתור לא מגיב.

תווים מיוחדים בסיסמה

מנסיון עבר גילינו שתווים מיוחדים בסיסמה כמו ":| ועוד, גורמים בחלק מהמקרים לכפתור השליחה לא לעבוד.
נסי ליצור סיסמה פשוטה של אותיות ומספרים, האם אז זה עובד?

לא רק OCD

New member
שיניתי קצת ועכשיו זה הסתדר, יכול להיות

שהיתה בעיה עם ה- ת (כי במקלדת אנגלית זה פסיק).

בכל אופן, תודה רבה!

למעלה