שכחתי משהו חשוב מאוד

בת-עמי

New member
שכחתי משהו חשוב מאוד

אם יש כאן מישהו שיכול להתפלל הנה שמותיהם של הפצועים מפיגוע הירי ציפורה בת תחיה שמעון דוד בן חנה מתן בן מיכל

all

New member
יש לי, יש לי, יש לי.

אבל הוא מוסלמי. אז תגידי, זה בסדר שגם מוסלמי יתפלל לשלומם או שזה שני אלוהים שונים לגמרי????

B.Shokor

New member
אף אחד לא רוקד על הדם

ותפסיקו לזרוק סתם דברים מהבטן..

מורני !

New member
תפילה

"אנא מלך רחום וחנון, יהיה רצון מלפנייך שתתמלא רחמים על כל חולי עמך ישראל, ובפרט המוטל על ערש דוי. ותרפאו רפואה שלמה. כי אתה ברחמייך רופא חולי עמך ישראל ויקים עליו מקרא שכתוב, יי יסעדנו על ערש דוי כל משכבו הפכת בחליו. למען זכות אברהם אחוז בחסד, יצחק נאזר בגבורה, יעקב אחוז בתפארת, משה אחוז בנצח, אהרון אחוז בהוד, תרפאו רפואה שלמה, ותציל ממות נפשו, ותעמידהו על עמדו, ויחי מחליו. ואף-על-פי שידענו שאין אנו כדאים להתפלל על עצמנו, מכל שכן על אחרים, אך שמנו רחמייך נגד עיננו, כי רחום אתה, ואתה שומע תפילת כל פה. לכן בבשת פנים אתאנו לבקש רחמים ותחנונים עבור ציפורה בת תחיה שמעון דוד בן חנה מתן בן מיכל אל נא רפא נא לו, ותבריאהם ותחלימהם ותחזקהם. ובכח שתים ועשרים אותיות תורתך הקדושה שקיבלנו בהר סיני, תפתח לציפורה בת תחיה שמעון דוד בן חנה מתן בן מיכל שערי ארוכה ומרפא, שערי בריאות, שערי גילה, שערי דרור, שערי הוד, שערי זכות, שערי חמלה, שערי חדוה, שערי טובה, שערי ישועה, שערי כפרה, שערי לב טוב, שערי מחילה, שערי נעימות, שערי סמיכה, שערי עזרה, שערי פדות, שערי צדקות, שערי קוממיות, שערי רפואה שלמה, שערי שמחה, שערי תשועה. ויזכרו לפנייך כל צדקותיו אשר עשו הם (ובני ביתם) לפני כיסא רחמייך, להמליץ טוב בעדם, ואל תתנהם בנפש אויביהם. עשה זאת למען שמך. עשה למען ימינך, עשה למען תורתך, עשה למען קדושתך. יהי רצון אמרי פי והיגיון לבי לפנייך יי צורי וגואלי."

all

New member
וואלא אם הייתי מלך ומישהוא היה

אומר עליי שאני - "חנון", הייתי ..........את האם אימא שלו!

_דקלה_

New member
כדאי לך להפסיק עם הנימה מזלזלת הזו ../images/Emo18.gif

אני מספיק ברורה??

all

New member
למה מה תעשי לי?

ואם זה איום, אני מבקש משוקור לפעול בהתאם!!!

_דקלה_

New member
אני מזהירה אותך מסיבה פשוטה מאד

אתה עלול לפגוע באנשים... מישהו צריך להזהיר אותך... לא?.. אני בטוחה שאתה לא תרצה לפגוע במתכוון באנשים בפורום נכון?.. אז בוא נגיד שאמרתי לך "תזהר בדרך..שלא תעשה תאונה"... נסה להבין לבד..

all

New member
אין לי שום כוונה לפגוע באיש

אך לשם כך אני מבקש מאנשים לא להפגע ממה שאני אומר כאן, מכייון שאני אומר כאן כל מה שבא לי. אחרת בשביל מה להגיד את זה?

_דקלה_

New member
חופש הביטוי שלך פה עושה לך טוב

פשוט אל תשתמש בזה כדי לפגוע באחרים ואני חוזרת על זה שוב... אפילו אם זה לא בכוונה זה שאתה תגיד את מה שתגיד... ---->>>> תדפוק את המסמר ואחרי זה תגיד סליחה.. שאנשים לא יפגעו..... ------>>>> תוציא אותו יצאת לך חור! אתה לא טיפש... אתה יודע על מה אני מדברת... אל תשחק "ראש קטן"

all

New member
אני לא דופק מסמרים!

ולא את החורים בקירות. יש לי סטיות אחרות לגמרי.

קלייר

New member
אפשר להגיד/ ללא זילזול באחר

all ,אפשר להגיד הכל בלי לזלזל בדעתו של השני ,ונכון תמיד מבקש מהאנשים לא להפגע,מה דעתך שאפשר גם אחרת,מחשבה של רגע לא תגרע מהרצון שלך להביע,

all

New member
שומו שמיים!!!!!!

האם אינני ברורררררררר??????????? אני אומר כל מה שבא לי!!!!!!!!!!!! מי שבראש שלו על איזו היפגעות נחמדה על חשבון מה שאמרתי, בבקשה!!!!!! אינני פוגע באיש, אני מביע את דעותי. אם דעותי פוגעות, יש להם בעיה. שיוציאו עליי גזר דין מוות כמו שהאירנים הוציאו על סלמן רושדי. אבל לא אשנה את דעותי ולא אסתום את הפה שלי!!!!!!!!!!!! וגם לא אהיה מעודן בשביל פנאטים מכל הדתות, גם הם לא כל כך עדינים במסגדים ובבתי הכנסת שלהם. וכאן זה האינטרנט, זו המדיה של הקדמה, העתיד ואם זה לא מתאים להם שילכו להתפלל בבית-כנסת, כי שם הם מוגנים ממני באופן מוחלט!!!!!!

_דקלה_

New member
תוריד גובה אתה לא פה מלך ולא מיוחד!

מבקשים ממך משהו ולך לא איכפת

אבו-דני

New member
דקלה אל לך להפגע נסי להבין דבריו

ALL הגם אם לא מתנסח בשפתך דבריו אינם כנגדך או מישהו אחר אלא הינם ביטוי לתסכול של רבים וטובים הרואים בדת את אם כל חטאת... שתי דתות המאמינות באל זהה מתגוששות על מקומות דתיים שווים לכאורה כדוגמת מערת המכפלה...התשכילי להבין את האבסורד שבאמונה, כולה שלי ולא של הדת המתחרה? אם האל שאתם כל כך מייחלים לו נמצא אי שם במרומים מדוע זה האל של המוסלמים, או האל של היהודים, אינו עושה דבר להרגעת מאמיניו השונים? או שמה אל לנו להתכתש בצורה קטלנית על אהבתו ונבקשו במטוטא לא נקבל מדובשו ולא מעוקצו... התפילה שall יתייחס אליה האם שוקור מתפלל לאל שלו או לאל שלך ממחישה את האבסורד שבדת כל דת הן האיש פוצץ עצמו בשם אללה אותו אל שאת מאמינה בו אותו אל ששוקור אמור לשאת תפילה לנשמותיהם אותו אל שאליו המתאבד 2מייחל להגיע אליו...הידעת שבכל מקום ששם יש דת יש מוות ושכול? הידעת שבצפון אירלנד אין פתרון? הידעת שדרך החילון היא דרך השלום? 2הידעת שאין פשוט אין..פשוט אין.... טוב בעצם לא אמשיך כי גם אמונה זו דרך של נחמה... מי יתן שהאל שלכם יתעשת ויביא לכם שלום ושלווה שלכם האבו...פרשנינו לעניני דת

all

New member
הבולוציה אבו דני

לא ביום אחד נושר הזנב והמוח מגיע לרמת תפקוד מינימלית. אם הם עדיין לא הבינו שכשהם מאמינים שהאל הוא אחד, הם מאמינים באותו אל. הדרך שלהם ארוכה וכואבת. כמו שהיה אומר המ"פ שלי בצבא, טמטום זה דבר כואב כשאתה בטירונות, אך דבר הורג כשאתה במלחמה.

all

New member
לא, לחלוטין לא אכפת

ואני אוריד גובה כשאת תורידי את ה......שלך! מי את חושבת שאת שתגידי לי מה לעשות? הרבנית COCK?

למעלה