שכחתי להציג את עצמי...

ShirYaki

New member
שכחתי להציג את עצמי...

קודם כל הפורום הזה מקסים... שמי שיר, מחיפה, מאוד אוהבת להתעסק עם אומנות שימושית: ציור, דאס, מדבקות ויטראז´, ציור על עץוכל מה שאפשר לעשות איתו משהו... אני אנסה לצרף כמה דברים שעשיתי כדי (אולי) לתת רעיונות, כי קיבלתי כאן המון וזה נראה לי לא פייר לקבל ולא לתת. שנה טובה!

לילך1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שנה טובה גם לך ...ונעים לקרוא שקיבלת פה המון רעיונות או הסברים או כל דבר אחר ..... נשמח מאד לראות עבודות שלך... ברוך בואך לפורום

av_i_va

New member
נעים לשמוע../images/Emo140.gif

ויהיה נעים לראות תמונות. את מצטרפת ליריד בסוכות?

ShirYaki

New member
כמה דברים

אני אשמח להצטרף! צרפתי כמה דברים קטנים שעשיתי, האמת, את הרוב כשאני עושה אני מייד מחלקת... ככה שלא נשאר לי הרבה. צרפתי כמה תמונות שצירתי, מובייל אחד וכמה מדבקות חלון שעשיתי לאחרונה.

Rוני

New member
שיר, כבר זמן רב אני מנסה

ללמוד איך לעשות מדבקות חלון האם את מוכנה לומר מאילו חומרים עשית את המדבקות היפות הללו ולפרט את תהליך העבודה? תודה ובהזדמנות זו - שנה טובה לפורום

av_i_va

New member
נעלמת לנו לאחרונה../images/Emo140.gif

והנה - חזרת בדיוק בזמן :)))

ShirYaki

New member
זה נורא פשוט..

קונים את החומר שמגיע בצורה דומה לטוש, בכל מיני צבעים. אחד מהם (אצלי השחור) צריך להיות קונטור - הוא זה שאיתו עושים את גבולות הציור. קודם כל מציירים את קווי הגבול של האיור על שמרדף (שקית ניילון לדפים), מחכים 6 שעות ואז ממלאים בין הגבולות בצבעים שרוצים. לייבוש מלא מחכים 24 שעות ואז מקלפים את הציור מהשמרדף ושמים אותו איפה שרוצים. אני הוצאתי המון ציורים לילדים ומהם עשיתי כמה כאלה מקסימים. בהצלחה!

ShirYaki

New member
../images/Emo51.gif הפרות עשויות מדאס ../images/Emo80.gif

ושמתי להן גם פעמונים קטנים על הצוואר

ShirYaki

New member
זה נדבק לבד וגם יורד בקלות ואפשר

להעביר ממקום למקום בקלות!

sigaliot

New member
עבודות יפות מאוד...

הציורים ממש יפים , את מציירת באקריליק או שמן? ואהבתי את המדבקות לחלון...יש לי שתי כבשים בחלון של המטבח וחיפשתי נואשות את שם החומר...אשמח אם תכתבי את השם...

ShirYaki

New member
אני אכניס לכאן את השם בערב

אבל בינתיים - קניתי את החומר בחנות פלסטלינה בחיפה (את בטח מכירה) וכל טוש כזה עולה 8 ש"ח - לא לשכוח שאחד הצבעים שאת רוצה שיהיה צבע הגבול יהיה "קונטור" לגבי הציורים - הראשון בשמן והשני באקריליק

למעלה