שכחתי כמה זה מייגע...

leo7

New member
שכחתי כמה זה מייגע...

... כל ה"חיפוש" אחר הבחורה האידיאלית.... באמת שאין לי דרישות בשמיים, אבל למה כמעט כל מה שניתן למצוא תמיד יהיו קיצונית לכאן או לכאן.... עד שמצאתי מישהי שנהנתי לדבר איתה, לצערי היא לא הטעם שלי בלשון המעטה. עד שמצאתי מישהי שכן הטעם שלי, התברר שהיא פשוט נעל.... :/

אלמוג153

New member
בגלל

שאתה נעול על תבנית מסויימת, יהיה קשה למצוא לך משהו מתאים...צא מהסיפור של סינדרלה והנעל...תבוא עם ראש פתוח תפסיק לשלול על שטויות ולהלקות את עצמך למה נולדת בעולם שבו לא קל למצוא אישה "נורמלית". יכול להיות שאתה קיצוני בדרישותיך? תעשה בדק בית, תבדוק מה לא בסדר וצא לדרך. לך למצוא את הטעם שלך...

leo7

New member
תאמין לי שאני הכי לא קיצוני שיש

אני לא מחפש כוסית ופרופסורית לביולוגיה... אני רוצה בחורה שנראית בסדר ושלא תשב כל היום בבית ותזיין לחברות שלה את השכל על מה ההוא עשה ומה ההוא אמר ואיך ידיד שלה היה... יעני, שיהיו לה חיים - עבודה, לימודים, משהו כלשהו... יותר מדי?

כמו סוזי:

סוזי, לפי הטבלאות גדילה שלי: את חייבת למצוא בן זוג מתאים השנה. זאת השנה שלך :)...

תהפוך את זה ללא מייגע

ואל תחפש. תדע למצוא במקומותהנכונים בלי לחפש. זה ירגיש הרבה יותר טבעי והרבה פחות מתיש ומעצבן.

leo7

New member
שטויות במיץ

אין אחד/ת שלא מחפש/ת(אלא אם כן הוא מצא או שהוא בתקופת צינון מקשר קודם)..... כל אדם נורמלי מחפש את מי שישלים אותו, אז קצת קשה להתעלם מהחיפוש...

kotej22

New member
יש הבדל

אתה יכול להתעסק עם זה כל הזמן או שאתה שם את זה בצד ובודק שיש אופציה, בסופו של דבר אולי כולם מחפשים אבל לא כולם מתעסקים עם זה 24\7 אתה לא מכיר את זה שאתה מאבד את המפתחות אתה מוצא אותם רק כשאתה מפסיק לחפש?

תקרא את מה שקוטג' כתב לך

הוא הסביר אותי בצורה טובה יותר. ואני קצת ארחיב: הבנתי די טוב שלא משנה כמה מאמץ אני משקיעה- התוצאות תהיינה דומות (מי שרוצה מתחיל איתי ומי שלא רוצה לא מתחיל אית). רב הפעמים התוצאות הן לא כמו שרציתי (גם אם אני זו שהתחילה עם מישהו אחר), ככה שאני מעדיפה שזה לא יעסיק אותי. יום אחד תהיה גם תוצאה שאני מרוצה ממנה וגם הצד השני.

ספר לי על זה.

לא שאני מחפשת בחורה, כן?
אבל ההרגשה עצמה. ועד שמוצאים מישהו שבאמת טוב איתו, ומסתדרים והכל סבבה וכיף, זה נגמר מסיבות לא ברורות וטיפשיות. בקיצור - באסה! אבל אני אומרת שהכל לטובה בסופו של דבר. אז יהיה בסדר.

מבינה אותך

וזה בערך כל מה שאני יכולה לעשות, רק להבין כי לצערי אין לי עצה אחרת אולי אני הייתי במצב טוב יותר

the mush

New member
מבינה אותך, כמו כולם.

נראהלי הסוד הוא להתפשר. לא צריך לצאת עם האביר על הסוס הלבן, הוא יכול להיות גם קצת שונה מהציפיות, וזה הופך את הכל להרבה יותר מאתגר. אני עכשיו יוצאת עם בחור מ-ק-ס-י-ם, אין דברים כאלה, באמאשלי.... אבל הוא טס עוד חודש וחצי לחצי שנה בדרוםאמריקה. כן, אני מודעת לזה שאני הולכת להפגע. אבל עכשיו כיף, ועכשיו מקסים. ועכשיו אני איתו. מבין מה אני אומרת? לא הכל תמיד צריך להיות מושלם.

the mush

New member
אלוהים גדול.

[לא שאני מאמינה בו] אין לי שמצ. נזרום על החיים......

leo7

New member
אם זו התגובה,

"נזרום", אז אני מציע לך שלא תחכי לו....

leo7

New member
כי אין עניין של "נזרום"

אם את אוהבת אותו ובטוחה בזה ואת רואה איתו עתיד, אז את אמורה לחכות לו שיחזור(גם אם זה אומר שחצי שנה תצטרכי לחכות)...

the mush

New member
קצת לא הבנת ת'סיטואציה.

אנחנו יוצאים רק שבועיים. אין פה ת'אהבה, ולא יהיה לה זמן להתפתח. אם ארגיש שאני רוצה וזה נכון לי לחכות לו חצי שנה, אעשה זאת. אם ארגיש שזה כבד עליי ומונע ממני דברים, אז לא אחכה לו.

למעלה