שכחתי ויש לי מבחן.......

מרי לי

New member
שכחתי ויש לי מבחן.......

היי התחלתי ללמוד סינתזה לא מזמן ויש לי מבחן בקרוב שכחתי איך עובדים עם הVSTATION והMINIMOOG כי אני שונאת את הסאונד שלהם (למרות שהמוג האמיתי נשמע יותר טוב...) שכחתי איך מעצבים KICK, או אפילו סאונד של באס...... אוף
שמישהו יעזור לי בבקשה...... שחתי הכל.... אולי זה סתם בלאק אאוט...

elper11

New member
שאני יבין לעומק...

א' היה עדיף שתגשי לפורום סאונד והפקה.. ב' את לומדת סינטזה.. והגעת לשלב שאת עובדת עם כלים ושכחת את הסינטזה ?? חחחח נחמד תפרטי מה בדיוק שכחת.. כי שאלת בגדול איך עובדים עם המינימוג..סינטזה זה נושא כללי מדי.. :)

מרי לי

New member
זה לא משהו של פורום סאונד והפקה,

זה בסה"כ V-STATION שזה כלי VST שמשתמשים בו בתוך הקיובייס.. שכחתי מה התנאים שצריכים להיות כדי למשל לעשות סאונד של BASE DRUM, במעטפת האמפליטודה או הPITCH שכחתי..... אני פשוט כ"כ שונאת את הסאונד של זה שלא נגעתי בזה המון זמן ועכשיו אני לא זוכרת....... או למשל סאונד של באס רגיל..... אשמח אם תוכלו לכוון אותי רק טיפונת....

מרי לי

New member
ליתר דיוק

באס זה לא בעייה, למשל ליצירת באס בV-STATION צריך להוריד את האוסילטור אוקטבה, לעשות במעטפת האמפליטודה ATTACK מהיר וDECAY קרוב לאמצע ולשחק טיפה עם הפילטר (הCUTOFF , RESONANCE ואולי טיפה DRIVE למכורים כמוני).... נזכרתי איך עושים באס ונתתי דוגמא לאיך אפשר להסביר את זה, עכשיו בקשה אם מישהו זוכרת איך עושים סאונד של BD אני נורא אודה לכם, כי אני באמת לא זוכרת, יש לי BLOCK בזיכרון... אולי סתם מהעצבים......

למעלה