שכחתי דבר נוסף

o s h o 1 9 3 1

New member
שכחתי דבר נוסף

האם יש אפשרות שהייתם ממליצים לי מהיכן לבקש עזרה מקודשת לבקש ברכה להצליח לממש את המערכת הזוגית שלי?

mgb

New member
לו שמעת לי הייתי מיעץ כך:

בס"ד בלי קשר לרמה הדתית שלך קבלי על עצמך חיזוק כלשהו ביהדות. אם זה בתחום הצניעות -(ביגוד צנוע יותר) אם זה לימוד הלכות שמירת הלשון ב-ק-ב-י-ע-ו-ת מידי יום! אם זו השבת קודש שסגולתה וערכה מפורסם! (וכוונתי אפילו להלכה אחת מהלכות שבת) אם זה מעשה חסד יומי. בברכה מגב

ישנו

חכם גדול בישיבת "רבינו יוסף חיים" דרך לוד 79 ת"א בכ"מ אני מציע להוסיף לשבת הרגלים יהודיים (נרות/קידוש/בית כנסת/קידוש בבוקר/סעודה בבוקר/ובצהריים) הם בד"כ עושים את העבודה...(מאחדים תמשפחה) חשוב ביותר לשלוח תבן זוג לשעורי תורה-שילמד קצת איך להתנהג.. רצוי ביותר לקרוא את הספר הקטן בכמות אך רב האיכות "פרקי אבות"("אם אין אני לי מי לי" וכל מיני משפטים בסגנון..ספר יפה)רצוי עם מפרשים למקרה שתרצו להתעמק בנושא מסויים או שסתם לא מבינים... שבוע טוב שבת שלום

o s h o 1 9 3 1

New member
כיצד אוכל לבקש עזרתו?

לגבי נרות שבת וארוחת משפחה ביום שישי זה מה שאיחד אותנו...אבל כעת הבחור התרחק כאשר ביקשתי למסד את הקשר ביננו ואני לא מנסה ללחוץ עליו, אחרי הכל היינו יחד 4.5 שנים, אני מחכה שזה יבוא ממנו, אני לא רוצה להמאיס אותי עליו...אלא מתוך רגשותיו הכנים שיחליט לעשות צעד, אני מתפללת לאלוקים יום יום שיחזיר אותו כפי שחזר תמיד רק שיבין שלא בריא לזוגיות כך להתקיים..אלא צריך למסד את המערכת ולהתחייב עבורה...כיצד אוכל לקבוע עם אותו חכם שעליו כתבת?..האם הוא יוכל לעזור לי ?להבין... האם לחכות או להמשיך בדרכי הלאה? מודה לך על התשובה. ועל הרצון הטוב לעזור...

למעלה