שכחתי!!!!!!!!!אני לא מאמינה!

רינת4

New member
שכחתי!!!!!!!!!אני לא מאמינה!

איך שכחתי? כל היום אנירק מחכה לזה??? למה אין מחר שידור חוזר?.? עכשיו אני צריכה לחכות ליום חמישי??? לא שמתי לב שכבר תשע! במקום זה ראיתי -ועוד משיעמום-החולייה החלשה! אתם קולטים מה ראיתי??. במקום באפי??? לא מגיע לי לחיות,פשוט ככה!

B a n j o

New member
לא ביום חמישי

ביום רביעי ואני שם כסף שעד מחר יש 50 הודעות: "מה? לא ידענו שלבאפי יש אחות ! "

14מתן

New member
כולם יודעים שיש לה אחות...

כולם ראו את העונה החמישייית !

smgfan

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:-../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את שכחת את.... את הסדרה הכי הכי הכי טובה בעולם??!?!?!?!??!??!?!?!?!? איך יכולת???? אני ב

רינת4

New member
לא שכחתי,ממש לא!!!

אני מול הטלויזיה בגלל שאני מחכה לבאפי. אחרת הייתי עושה משהו אחר. אבל לא יודעת,הייתי עסוקה. לפני שנייה היה שעב,איך פתאום כבר תשע??? אני מחכה מחכה מחכה לבאפי אבל לא הסתכלתי בשעון,וכשכן הסתכלתי, כבר היה מאוחר מדי...

היי לך אישה אל תהיא בבאסה:)

יש לך כבר עוד 3 ימים או 4 (?) לראות את זה שוב ואת כבר ראית אז לא הפסדת המון.. רק רענון קל:)

android

New member
ניצול שירשור

להזכירכם ביום שלישי הקרוב(24.12.02) יש הקרנה של הפרק הראשון של עונה שישית של באפי באוניברסיטת תל אביב (barganing part 1 ) בשילוב עם הפרק הראשון של עונה שלישית של מסע בין כוכבים וויאג´ר (basicse part 1) הפרק של באפי יתחיל בסביבות 19:45 והפרק של וויאג´ר יתחיל בסביבות19:00..... המחירים הם: 5 שקלים לחברי מועדון "סטארבייס 972" 10 שקלים ללא חברי מועדון "סטארבייס 972" 0 שקלים לחברי אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב הוראות הגעה כשנכנסים דרך שער דיונון(השער שעליד חנות דיונון...) הולכים ישר ישר ישר ישר עד שמגיעים לבניין שנקר עולים במדרגות ונכנסים לבניין פונים ימינה ומחפשים את האנשים המוזרים...(או שלט שכתוב עליו "אולם לב"....) אם אתם צריכים עוד משהו תגידו...

Buffybot

New member
תשובה דחופה?

שמעתי כבר על 3 ימים של שידורים חוזרים. אבל בעיתון לא ראיתי שום שידורים חוזרים, שום עיתון. למישהו יש מושג של מאה אחוז על מועד השידור החוזר?!

Schnickelfritz

New member
../images/Emo4.gif

אפילו אם הייתה לי אפשרות להגיע לא הייתי יכולה (מבחן בתנ"ך...) ואם כבר מדברים על זה- למה לעזעזל אני צריכה ללמוד תנ"ך
אתאיזם לא אומר שום דבר לאנשים בימינו
בשבילי זה כמו להתחיל ללמוד על כיפה אדומה, אבל בלשון תנ"כית מטומטמת
*התנצלות מס´ 1: סליחה על הנושא הלא קשור, אני צריכה להוציא את הבאסה שלי איפשהו... *התנצלות מס´ 2: כל אלו מבינכם שמאמינים ושאולי פגעתי ברגשותיהם- Sorry

למעלה