איך שכחתי? כל היום אנירק מחכה לזה??? למה אין מחר שידור חוזר?.? עכשיו אני צריכה לחכות ליום חמישי??? לא שמתי לב שכבר תשע! במקום זה ראיתי -ועוד משיעמום-החולייה החלשה! אתם קולטים מה ראיתי??. במקום באפי??? לא מגיע לי לחיות,פשוט ככה!
אני מול הטלויזיה בגלל שאני מחכה לבאפי. אחרת הייתי עושה משהו אחר. אבל לא יודעת,הייתי עסוקה. לפני שנייה היה שעב,איך פתאום כבר תשע??? אני מחכה מחכה מחכה לבאפי אבל לא הסתכלתי בשעון,וכשכן הסתכלתי, כבר היה מאוחר מדי...
להזכירכם ביום שלישי הקרוב(24.12.02) יש הקרנה של הפרק הראשון של עונה שישית של באפי באוניברסיטת תל אביב (barganing part 1 ) בשילוב עם הפרק הראשון של עונה שלישית של מסע בין כוכבים וויאג´ר (basicse part 1) הפרק של באפי יתחיל בסביבות 19:45 והפרק של וויאג´ר יתחיל בסביבות19:00..... המחירים הם: 5 שקלים לחברי מועדון "סטארבייס 972" 10 שקלים ללא חברי מועדון "סטארבייס 972" 0 שקלים לחברי אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב הוראות הגעה כשנכנסים דרך שער דיונון(השער שעליד חנות דיונון...) הולכים ישר ישר ישר ישר עד שמגיעים לבניין שנקר עולים במדרגות ונכנסים לבניין פונים ימינה ומחפשים את האנשים המוזרים...(או שלט שכתוב עליו "אולם לב"....) אם אתם צריכים עוד משהו תגידו...