שכחתי איך לומדים..

../images/Emo6.gif

חחחחחחח למה אני לא יכול להגיד את המשפט הזה? כמה צרות זה היה חוסך לי.......

מיטללל

New member
שכחתי איך לומדים..

אני אמורה לזכור 80 ומשו עמודים למחר. אני יודעת בערך 20. וגם לא ממש... מזמן לא הייתי צריכה לזכור כמות כזו של חומר, חומר משעמם. בבית ספר הייתי זוכרת דברים מקריאה אחת. פה זה לא ממש עובד.. המוח שלי נלחם בחומר הזה :) חילקתי את זה לארבע קבוצות (זה כל מה שעשיתי אתמול.. היה מעייף) איך לומדים את זה? ואיך מתרכזים? לא כדאי לסכם את הסיכומים, נכון? זה מה שהבנות עושות אבל לי אין לי כוח. אבל לקרוא נטו לא ממש עוזר לי... אז?

shellyland

New member
../images/Emo32.gif מה נהיה בסוף?

חזרת לצבא ביום חמישי איך את מרגישה?

מיטללל

New member
יום חמישי היה

אחד הימים הכי כיפים שהיו עד כה בצבא. קיבלנו תגיות וסמל. (קצת מכוערים אבל לא נורא). יש לי המון לפרט, אבל אני אעשה את זה רק אחרי שהקורס יגמר. יום חמישי הזה הקורס נגמר. אני קצת עצובה. אפילו קצת יותר מ"קצת". ואגב, ידעתי שלא נסגור שבת.. רק רציתי שאת (וראס) תרחמו עליי. חסרת לב שכמותך :) אני מרגישה מצויין. אבל עני להודעה :)

Mנטה

New member
כדי ללמוד ביעילות אפשר להיעזר

בפורום אסטרטגיות למידה (874)

מיטללל

New member
אה. למען ההבהרה

לא ידעתי בטוח שלא נסגור. אבל הייתה לי הרגשה חזקה + רמזים מוקדמים (נתנו לנו שעות באמצע השבוע. וההיגיון אומר שאם סוגרים אין שעות). אבל באמת קצת חששתי...

shellyland

New member
אז אני יכולה לנקות את המצפון? ../images/Emo9.gif

זה הזמן לספר לך שהמניפולציה שלך עבדה. לא עד כדי כך שאשתף איתך פעולה, אבל עשית לי די הרבה רגשי אשם על זה שאני לא.

מיטללל

New member
אנשים אחרים ממש "עזרו" לי

אבל לא רציתי בסוף.. שיהיה לכם ברור, בגללכם אני לא לומדת :)

n k

New member
שיטות לזכור

להפוך את החומר לר"ת (סרטן זללן צד רשת, לקפ"ה יש חד"ק וגד מאוד עזר לנו בים)
להכניס את החומר לשיר (לפי המנגינה של הבה נגילה: אנא כתבּתו, אנתה כתבתָ, אנתי כתבּתי, הװָ כתבָּ...)
לחלק את הכל לסעיפים ולזכור לפי מילות מפתח ומספרים.
כל דבר שעשוי להזכיר בדרך כלשהיא את החומר, גם אם אין שום קשר ביניהם.

n k

New member
...

סרטן זללן צד רשת - אותיות השמש בערבית קפ"ה - קריאה פנייה הסגר חד"ק - חיריק דגש קמץ גד עזר לנו בים - אותיות קוֹליות

leeloo

New member
עוד יוצאי מיכא"ל!

עוד לא יצא לי לראות עוד אנשים שהיו בפרוייקט המדהים הזה. וכמה אני זוכרת את המוזיקה הערבית הזו.. רק שבאיזשהו שלב זה לא היה מוזיקה, זה נשמע כמו קללה ארוכה מאוד בערבית כי בזמן מבחן אין זמן לשיר שירים..

leeloo

New member
אם חומר של קורס מלחיץ

חכי לפסיכומטרי.. אני באמת שכבר יותר משנה שלא למדתי בצורה פורמלית (אפילו בקורסים שהיו לי במהלך הצבא לא הייתי צריכה ללמוד כמו שלמדתי בביה"ס), ונורא מדאיג אותי לחשוב שבעוד פחות מ-10 חודשים אני אצטרך לקרוע את עצמי ללמוד לפסיכומטרי על מנת להתקבל לאוניברסיטה.. (למרות שאני עדיין במעט אופוריה שגם בלי זה אני יכולה להיכנס..). בכל אופן, אין מה לסכם סיכומים. פשוט צריך לשבת ולקרוא את החומר ו/או להקריא לעצמך בקול.. לעשות ככה שלושת רבע שעה/שעה של קריאה, הפסקה לחמש דקות-10 דקות, ושוב פעם קריאה של שעה. אין ברירה, לימודים בצורה כזו ממש לא מעניינים, אבל זה מה יש. בהצלחה.

לימודים לפסיכומטרי לא מלחיצים

מבחנים של סוף סמסטר ראשון/שנה ראשונה מלחיצים. אחרי זה קל יותר.

אושר מ

New member
אח, אחד מהמלכים החכמים בחיי

היה לעשות את הפסיכו' עוד בזמן התיכון

leeloo

New member
מהמלכים?!

למי יש זמן בתיכון ללמוד לפסיכומטרי? גם ללמוד לבגרויות וגם לפסיכומטרי? מתי היה לך זמן לעצמך? ככה אני אעשה פסיכומטרי בראש נקי, בלי שום דבר "מרחף" מעל הראש ומציק..

למעלה