שכחו אותי בעבודה

שכחו אותי בעבודה

אחד הסיוטים לא? אז נחשו מה.. לי זה קרה. ברגעים אלו, שהייתי אמורה להיות בבית להתכרבל מתחת לפוך עם הרגלים בתוך גרב-חשמלית (זה כמו סדין חשמלי רק בצורת גרב ענקית) ולגלוש להנאתי באינטרנט, אני נמצאת פה, במוקד הקר והמנוכר, לבד, רק המחשבים ושלל מערכות אזעקה ומצוקה משמשות לי לחברה, הייתהאיזה פאשלה בשיבוץ, בגלל כל הבלגן של החגים והכל, הרגע שגיליתי שבעצם אף אחד לא בא להחליף אותי היה דווקא מאוד משעשע.. לפעמים אני שונאת להיות כל כך טובה, לא היה לי לב לתת לאחראית שלי להוציא אף אחת או אפילו את עצמה מהמיטה והסכמתי להישאר את המשמרת הזו, אז אני פה מ11 בבוקר של שלישי עד 7 בבוקר שלי יום רביעי, לפחות רוב היום יוצא לי 150% (18 מתוך 20 שעות) לשמחתי אני כבר מכירה את כל הסיירים אז הם יעשו בשבילי טובה ויקפצולפיצוציה הקרובה ויקנו לי משהו מאיזה פיצוציה (אני על קערת מרק כל היום, ותודה לאל פיצוציות, לא חסר פה.) ומצאתי את המזרן שלנו של פה ואני כל כך אשן היום (אני רק צריכה למצוא איך אני שמה את המזרן בגובה הטלפונים כדי שאני לא אצטרך לקום כל פעם שיתקשרו, אולי אני פשוט אשים אותו על השולחן?) בנתיים, מי פה?

מסכנונת....

אני פה.. אם זה עוזר לך חברים שלי שכחו שאחרי שהם הולכים לאסוף ידיד שלנו הם אמורים לחזורלפהההה ומשום מה כולם היו ב טוחים שהלכתי לישון... ואני? מאוד לא ישנה. חצי ממורמרת :) חג שמח אשה יפה

אז שיהיה לילה טוב

אני לא בדיוק פה אבל באתי לבקר מלא זמן לא הייתי פה, בטח אפחד כבר לא זוכר אותי , לא משנה שיהיה לכולם לילה טוב הלואיי ואני ירדם אבל אני לא מצליח בגלל החג הזה שישנתי כל היום למה לא היה לי מה לעשות אבל זה בטח לא מעניין אף אחד אז לילה טוב לעצמי , ד"א אם למישהוא כן אכפת מימני , לא שניראה לי שזה קורא אז יש לי יומולדת, מזל טוב לעצמי.

../images/Emo24.gifברור שזוכרים../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

נעלמת להמון הפעם... בד"כ היית מבקר לעיתים יותר "תכופות" מה שלומך?

עידכון (אם זה מעניין בכלל)

אז ככה ההורים שלי הגדילו את המעון שלהם והורידו אותי למטה עכשיו אני מציק להם יותר מקרוב , חוץ מיזה מצאתי עבודה בחנות ספרים וכל הזמן תוקעים אותי בלפזר ספרים בעסה אבל זה מה יש , חוץ מיזה אני חוגג 31 אביביב , אני יודע זה בעסה רצינית אבל שוב זה מה יש , ולשנה הבאה בירושליים הבנוייה , לפחות נירדמתי לפניי שהסדר נגמר מזל , חבל שאן כל יום סדר זה מרדים מעולה , חוץ מיזה הברזתי באמצע לחירבון בעצם כימעת כל הסדר חירבנתי , אני מקווה שזה נחת על המיצרים ולא על העבריים , ד"א ידעתם שלא אנחנו בנינו את הפירמידות במיצריים , אה וסרקתי את עיתוניי החג , לא היה שום דבר מעניין חוץ מהטוסיק של בר-רפאלי , ד"א סמתם לב על האיום המפחיד שלה , "היא לא תביא יותר מפורסמים לארץ" לאאאאאאאא רק לא זה בר בבקשה אנחנו מתחננים תביאי עוד מפורסמים , חוץ מיזה נהנתי לראות את מכבי אוכלת בת.... ועוד פעם שלישית ברציפות בשבוע אחד , זהוא סיימתי את הנעום חוצב הלהבות שלי , בטח נירדמת באמצע הקריאה .

gavrik

New member
את יודעת שאם תחלקי

את הספרה 4 בשתיים תקבלי שתיים, ואז תהפכי את הסדר בין ה2 ל-3 תקבלי את המספר 23?! הא?? אה?! זה בערך כל מה שקורה בסרט "המספר 23". מזל שלא ראיתי אותו בקולנוע, זה היה יכול להיות ביזבוז נוראי מזל טוב

דנטל

New member
זה גם יוצא יום שני

וזה התשיעי בחודש שאם תחלק אותו בשלוש יצא 3, כך שזה 2 ו- 3, שזה 23
בנוסף, התאריך הוא 9/4 ושורש של הספרות האלה זה 2 ו... 3
.

gavrik

New member
יפה, תפסת את העיקרון

את יכולה להגיע לסרט ההמשך.. אוי אלוהים, רק עכשיו קלטתי שעוד יכולים להוציא לזה המשך. אההההה

יש לי הרגשה שגם לראות אותו בדיוידי

או במחשב או בכל מדיה אחרת שהיא לא שידורי אמצע השבוע שאין מה לראות בערוץ 2 (וגם זה לא כי יש פרסומות) זה יהיה דיי בזבוז למורות שג'ים קארי בשמש נצחית בראש צלול היה דווקא ממש טוב!

gavrik

New member
באופן כללי אני אוהב את השחקן

יש לו קומדיות טובות (אייס ונטורה 2 קורע אותי מצחוק) ובסרטי הדרמה מאוד הופתעתי לטובה (המופע של טרומן, שמש נצחית) אני מניח ש23 הוא לא כזה גרוע, כנראה באתי עם ציפיות גבוהות מידי.

ואו... תמיד חשבתי שבגיל הזה אני

כבר אהיה בטח נשוי עם ילדים וחסר חיים.. כמו שאמרתי לא חשבתי שיש אנשים שחיים בגיל הזה

דנטל

New member
הרבה מהם באמת לא חיים

לא מתכוונת להיות כמותם ומסביבי אספתי לי אנשים שיותר דומים לי מאשר לאלה שאתה מתאר.

shaiush4

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

כמו שראית, לא שכחנו, וכן אכפת לנו שיש לך יומולדת! למה אתה לא בא יותר?...

למעלה