שכחו אותי בבית!!!!!!

yafit75

New member
שכחו אותי בבית!!!!!!

יצא לכם פעם,,,להתארגן לעבודה,,, לקום בבוקר,,, עם הילדים,,, להלביש,, להכין סנדויצ´ים,,, לארגן את הדברים האישיים לפני היציאה לעבודה,, כגון: סיגריות,, כסף,,, ארנק,,, פלאפון,,,ועוד,,, לחלק את הילדים בבית הספר ובגן,,, לצאת מהבית,, לנעול את הדלת,,, להגיע לעבודה,,, לעוד יום משמעם,,, פתאום לקבל טלפון,, בשעה 13:30,,, בעלי: תגידי,, איפה המפתחות של הבית,,, אני: אצלך כפרה,,, בכיס,,,, בעלי: טוב , יאללה בי,,, אחרי שתי דקות,, שוב טלפון בעלי: יגנובה,, איפה הפתחות,,,? אין בכיס,,, אין בארון,, אין על המקרר,,, הפכתי את כל הבית,,, אין מפתחות,,,,, ואני: מה פתאום,, חכה תן שניה לבדוק,, רגע,, מה אתה מתעצבן סתם,, שים בינתיים מוזיקה,, ותירגע,,, מחטטת בינתיים בתיק,,, רואה צרור מפתחות של הרכב שלי ובו מפתח של הבית,,, רואה עוד צרור מפתחות ,, ובו מפתח נוסף ויחיד ,,,אצלי,,, שהיה אמור להיות אצל בעלי,,,! אוווויייייייייייי מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםם? אני: תשמע,,, אל תתעצבן,,, שני המפתחות של הבית אצלי!!! בלי עצבים,,, בעלי: את לא נורמלית,,, סגרת אותי בבית,,, מה אני אמור לעשות עכשיו,,,,? אני: אני יודעת,, תקפוץ מהחלון,,,, בעלי: ומה לעשות עם הסורגים,,, אני: אמרתי לך שתעשה כבר דיאטה,,, בעלי: באלוהים,,, היום אני מתתתתתתתת,,,, מה אני אעשה בבית בזמן הזה עד שתחזרי מהעובדה בשעה 16:30,,, אני: תנקה,,,,,, תבשל,,,, תארגן,, תפעיל מכונות,,, תגידו למרוקאי לעשות דברים כאלה,, מה הוא יגיד לכם: למה מה? שימי לי חצאית וזהו...... טוב,,, בינתיים אין מה לעשות,,,,תחכה עד שאני אגיע,,, חחחחחחחחחחחחח מסכן,,, תמיד אמרתי שהוא מסכן,, שהוא חי איתי,,, וכל עוד הוא מחזיק מעמד,,,, סימן שעוד לא עברתי את גבול הטעם הטוב,, אך אם זה לא גבול הטעם הטוב,,, איזה טעם עוד נשאר,,,, עד שיגיע הטוב????.

יש לי חבר

שהוא רופא פלסטיקאי מומחה להזמין לך תור למחר ? הוא פנוי בבוקר ביררתי

פעם.....

אני בכוונה החבאתי ת´מפתחות בפרייזר
..... * * * 4 שעות של התחננויות :)) ועוד כמה הטבות שכאן לא המקום לספר עליהם... וגיליתי לו
צהריים של שמשששששששששששששששששש
ענקית וחמה בחוץ

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחח ירעה

אני לא עשיתי בכוונה,,,, אבל כל מה שאני לא רוצה לעשות בכוונה יוצא כאילו בכוונה,,,, וההיפך,,,, את יודעת כמה טלפונים הוא מתקשר,,, אני מעדיפה לא לענות,,, אם הייתי במקומו,, באלוהים,,,הייתי משתגעת..!

יש מלאן....

דברים לעשות בבית ... אולי לצבוע ת´חדר ההוא שמזמן רציתם?.... * * חחחחחחחחחחחחחח.....מסכן הבחור :)) לפחות יש אוכל במקרר?

yafit75

New member
יששששש אוכל תמיד יש,,,

את לא רואה,, למה אני בדיאטה כל הזמן,,, ועוד לפני שיצאתי לעבודה,, הוא צעק לי מתוך שינה: הכנתי לך שמנת עם תותים,,במקרר,,,!!!! עשיתי את עצמי לא שומעת ורצתי לעבודה,,,!

שייכת

New member
הבאת לי רעיון מדליק...

בעצם מקפיא... עוד מעט יומולדת ומה בסה"כ אני רוצה??? קורס צניחה חופשית איתו?!

שייכת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה חלום שלי לצנוח ביחד איתו בחוף הבונים... כל פעם בשבילי זה לראות ולקנא והוא... צופר לי שאחזיר את העיניים לכביש... אפרופו, באחת הטיסות שלנו בפרו ביקשתי ממנו ברגע שהמטוס המריא לבדוק אם יש חגורות הצלה... מה שהוא לא ידע ואני כן, זה שטסנו מעל היבשה.... איך שהוא נלחץץץץץ חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח מטורפת עליו!!!

עדילוש

New member
מה הבעייה, תעשי לו הפתעה../images/Emo6.gif

לא חייבת קורס אפשר צניחה אחת עם מדריך +סרט וידאו מדליק חבל"ז.

שייכת

New member
יש לך המלצה על מדריכה ספציצית????

אולי זאת תהיה הדרך היחידה לשכנע אותו... אם היא תסכים לעשות ביקור בית לפני...

yafit75

New member
בקשר לקורס צניחה אין שום בעיה

תנעלי אותו בבית,,, תקשרי לו סדינים לידיים ולרגליים,,, ותגידי לו: נעלתי אותך בבית!!! הוא ישר יעבור את הקורס בהצלחה,,, בצניחה הראשונה!!!! תאמיני לי!!!!

למעלה