שכחו אותי בבית 3

• פותח הנושא 1469
  • פורסם בתאריך

1469

New member
שכחו אותי בבית 3

אביבה את עדיין חושבת עלי? זה טוף, אבל בכויל זאת? (הדלת). תודה.

myofer

New member
וגם אותי שכחו ../images/Emo4.gif

הערב אנחנו רוצים להעביר את המחשב לסלון.

niya

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה לשתיכן!

לא שחכנו אתכן

myofer

New member
אם את זוכרת שמתי שרטוט של הבית

ואת שאלת אותי מהם המלבן והריבוע, עניתי לך ולא חזרת אליי. השאלה היא איך הכי טוב למקם את המחשב בסלון
מה שאני חשבתי זה להעיבר את הספה של השלוש לקיר שמול הדלת, ואת הטלויזיה המחשב לשים בקיר הנגדי. ורציתי לדעת אם זה בסדר מבחינת כיוונים.

DOLPHINREEF

New member
לא דואגת.... אביבה בטוח לא שכחה

אני מאמינה שהיא תתיתן לכן תשובה בהקדם... נו מה חדש? יש חדש? מלבד הדלת?

1469

New member
דולפינה, עכשיו

ראיתי את השאלה שלך. ראינו היום שלוש דירות בשוהם - איזה מקום מהמם. ביום שישי הבא נחזור לשם לראות עוד - עדיין לא ננעלנו על משהו מסוים אלא על היישוב עצמו.

DOLPHINREEF

New member
יופי... ממש התקדמות, אכן שוהם

מקום נחמד... אפילו קרוב אליי.... בהצלחה , ותמשיכו לחפש עד שתמצאי מה שאת רוצה... זה בסוף יגיע את תראי , ...
ואיזה יופי שאת ממשיכה לעדכן אותנו..., מחכה לעידכונים נוספים..

כן, תתפלאי...חושבת...../images/Emo13.gif

עכשיו ספרי מחדש מה את רוצה...
מה המצב כרגע, איך הדברים עומדים איזה שינויים חלו, אם בכלל כיוון הדלת, לאן החלטתם שאתם רוצים להגעי בסוף? לבית חדש או להשאר בזה שאתם גרים בו? אם אין תזוזה בינתיים אז להמתין עוד... היום קראתי משפט שהזכיר לי אותך: "לא להחליט, זו החלטה..." ערב נעים

1469

New member
זה גם מזכיר

את המשפט של ספיר בזמנו - נכון שהבטחתי, אבל לא הבטחתי לקיים... אנחנו עוברים בטוח, אנחנו קונים דירה. לפחות על זה החלטנו. ואפילו החלטתי (רק המילה הזאת מפחידה אותי ) להצטרף סופית לעם ישראל ולהיות כאחד האדם (כלומר לקחת משכנתא). ויש לכם פה חלק נכבד בהחלטה הזאת, פתאום - היות והעלתי את ההתלבטויות שלי על הכתב - הכל נראה לי ברור יותר והעצות שניתנו לי פה (דולפינה את אחראית) פשוט שמו לי מול הפנים את המוטו - מי שמשקיע מגיע ומי שמעז מגשים ודי כבר ליבב. זה כמובן הפירוש האישי שלי... והעיקר והעיקר - לא לפחד כלל. שבת שלום לכ ו ל ם!

1469, הנה עוד כמה דברים

לחשוב עליהם... בדקי את הכניסה שלך. עימדי במרחק מה ממנה והסתכלי. איך היא נראית מבחוץ? מה התחושה של מי שמגיע? מה עובר לו בראש? איך היא מתוחזקת? האם יש סדקים בריצוף, בקירות? האם הדרך לכניסה היא ישירה, מתעקלת? אל תשכחי לענות גם על השאלות של ההודעה הקודמת טוב? את יכולה לענות לעצמך, לאו דווקא בפורום, אם אינך רוצה. אלה שאלות שאמורות לכוון אותך... יום נעים

1469

New member
הכניסה

היא הכי פשוטה שיש. איך שיוצאים מהמעלית ממול יש את ארון החשמל הסטנדרטי, הדלתות שלו באמת לא צבועות יפה ואת זה עלי לשפר. מצד ימין נמצאת הדלת, שתי דירות בקומה, את הדירה השניה לא רואים כי המעלית בצד שלנו. הבעיה שאם כבר להוציא צבע אז כדאי לצבוע את הדלת ואת דלתות ארון החשמל (גדולות מאוד) ביחד. דרך אגב הספסל שהיה שם יצא. אולי אני אצבע את כל הדלתות בלבן עם עיטור מרכזי שיחזור בשלושת הדלתות? כזה שמסמל משהו טוב? יש למישהו רעיון?

עוד כמה מילים

קראתי את כל ההודעות מההתחלה של ההתיעצות שלנו. נראה לי שכדאי גם לך לעשות את זה, אני חושבת שיצוצו עוד דברים. מבחינתי, זה מה אפשר לעשות דרך האינטרנט מבלי לראות את המקום בעיניים ממש. כדי למכור בית מה שהכי כדאי לעשות זה לטפח אותו כך כשתראו אותו אתם, יבוא לכם לקנות אותו... זה כמו עם אוטו, כשרוצים למכור אותו, הופכים אותו ל"בובה". ב ה צ ל ח ה !!!

1469

New member
אביבה -

אם כך מה בקשר לחברים שלי, ששבוע אחרי שעברו לבית שלהם הבעל פוטר? הם מנסים למכור את הבית ללא שום הצלחה כבר שנה. צדקת שהבית אינו תומך בפרנסה וקריירה כי השירותים מעל דלת הכניסה והכניסה היא בצפון (פרוש שלי למה זה לא תומך...) אבל הבית מטופח מאוד וכמעט ללא חפתים כמו שאת אומרת "בובה" ממש. דרך אגב השאלה פה היא רק על דרך הוכחנות אני כבר החלטתי שהם צריכים יעוץ פנג שואי כדי למכור את הבית . מכיון שזה לא אתי לשאול פה בגלוי אשמח אם תצרי קשר אתי איכשהו...

למעלה