שכונת Borehamwood בלונדון

אבה1

New member
שכונת Borehamwood בלונדון

מישהו שמע על זה? איך זה? יש שם ישראלים?

לא שכונה ולא בלונדון

חוץ מזה הכל בסדר. זה עיירהמחוץ ללונדון (לא מהווה חלק מהרשויות של לונדון אבל בתוך ה-M25), פופולרי בקרב הקהילה היהודית (כשהעשירים יותר גרים ברדלט ושנלי). בד"כ מתייחסים אליו בנשימה אחת עם אלסטרי, הכפר שצמוד אליו. מקום נחמד, לא מרשים מבחינת מראה קרוב לאלדנהם פארק ויש כמה מסעדות לא רעות באלסטרי. מקום ידידותי למשפחות בד"כ. תחנת רכבת תביא אותך בערך ב-30 דקות לקינגס קרוס. מומלץ רכב לכל הפעילויות האחרות. מקומות פופלרים בקרבת מקום הם מרכז הקניות הארלקין בווטפורד, קוסטקו ואלדנהאם פארק.

Nobilis

New member
חידוד/תיקון

בתוך ה-Zones של לונדון (משמעותי מבחינת עלויות תחבורה). התחנה המקומית היא ב-Zone 6. אפשר להשתמש ב-Oyster. הרכבת ל-Kings Cross לוקחת פחות מעשרים דקות (אם היא לא עוצרת בדרך), ועשרים ומשהו דקות אם היא עוצרת בדרך.

אבה1

New member
או.קיי אז זה ממש משמעותי

זה הרבה יותר זול מנסיעה למשל מסנט אולבנס ברכבת לא??

Nobilis

New member
בירור מחירים

תוכלי לברר מחירים כאן: http://www.nationalrail.co.uk קחי בחשבון שאם מדובר על מסלול שתעשו ברמה היומית תקנו מנוי תקופתי, שחותך את העלויות.

מההתרשמות שלי, ההבדל בשכ"ד יותר ממכסה את עלות

התחבורה , האם אני טועה ? לדוגמא איזור מיידנהד הוא כ 32 דקות בבוקר לתחנחת פדינגטון , עלות חודשית של נסיעות כולל 1-6 היא כ , 350 עלות חודשית רק של 1-6 היא כ 200 ההפרשים לדירה גדולה בית 3+ חדרי שינה היא לפחות כפולה מההפרש . מצד שני כל הזמן אני שומע מאנשים על ה אמ 25, בתור גבול. יש כאן אנשים שעושים את הקומיוט מבחוץ?

TrigATUSA

New member
זה לא שאלה של כסף אלא של סגנון חיים

אם רוצים בית יותר גדול, תמיד יהיה יותר זול לגור רחוק מהעיר וזו גם הסיבה שכל כך הרבה זוגות עם ילדים עוברים לאיזורים יותר מרוחקים סגנון החיים אחר לגמרי - מי שגר בעיר נהנה ממה שיש לעיר להציע מי שזה לא חשוב לו, יהיה במצב יותר טוב לגור מחוץ לעיר יש הבדל גדול בין להיות מסוגלים לקפוץ על התחתית ולהיות במרכז לונדון תוך 20 דקות לבין להיות במרחק של שעה (שכולל להגיע לרכבת, לחכות לרכבת וליסוע)

למעלה