שכונת פלורנטין בת"א.

deadman10

New member
שכונת פלורנטין בת"א.

מה אתם חושבים על השכונה? מצאתי מספר דירות שם שנשמעות כמתאימות, אבל השכונה לא מוכרת לי...

NightElf

New member
שכונה בדרום העיר, עם כל המשתמע

מכך... אתה מכיר את האיזור שם? זה נחשב איזור ל"צעירים", האיזור הפחות טוב יחסית בעיר (ביחס למרכז והצפון הישן והחדש), ולרוב הוא בהתאם יהיה זול יותר.

deadman10

New member
../images/Emo4.gif

חשבתי שכונת "יוקרה", או לפחות אחת שקטה, לפי מה שהבנתי מאנשים! בכל מקרה, אני אוותר עליה (למרות שיש שם המון דירות בשכר שאני מחפש!).

NightElf

New member
יוקרה?! האיזור שם הוא איזור

התחנה המרכזית הישנה והחדשה. זה נחשב איזור ל"צעירים", אבל בהחלט לא איזור "טוב" של העיר.

lola in pijama

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

האמת שפלורנטין הייתה קצת "שכונה" עד שהתחילה הסדרת טלויזיה והפכה את המקום לאיני ביותר
לדעתי לא כזה גרוע כמו שנאור מתאר (ואני גרה איזה 3 רחובות משם). אזור לא הכי מעולה בעולם, אבל ממש לא slums. למה שלא תלך לראות שם כמה דירות ובאותה הזדמנות תסתכל על הסביבה ותתרשם לבד? (אגב, השכונה בערב שונה לגמרי מבשעות היום, אז כדאי להסתובב שם כמה פעמים כל פעם בשעה אחרת).

NightElf

New member
מצטער אם יצרתי רושם שזה איזור

דומים או משהו כזה, כי זה לא, רק באופן יחסי למרכז ולצפון הישן, השכונה הזאת נחשבת בדרום תל אביבי, ולא בין "היוקרתיות". אבל בהחלט שווה לקפוץ שם לביקור, היתרון הגדול בשכירות שם הוא שאפשר לקבל דירה גדולה (אפילו לבד) בשכר סביר עד סביר מאוד.

למעלה