שכונת אם המושבות

glt12

New member
שכונת אם המושבות

שלום לכולם. אנחנו שוקלים את האופציה של קניית דירה בשכונת אם המושבות הותיקה. שמעתי הרבה דברים טובים על השכונה, אבל לאחרונה אני שומעת גם הרבה דברים שליליים כמו בעיות חניה, פקקים בכניסה ויציאה מהשכונה, צפיפות. אשמח לשמוע חו"ד מתושבי השכונה או סתם ממי שמכיר ושמע, האם זה באמת כל כך נוראי, האם יש תוכניות לשיפור המצב וכו'? תודה.

האוראקל

New member
טוב מראה עיניים

תבוא ותווכח בעצמך. אם שבושי תנועה קלים מ 7:40 ועד 8:05 מפריעים לך, אם יש לך בעיה היכן להחנות את מכוניתך השלישית, ואם אתה סולד משכנים שברובם מהמעמד הבינוני גבוה, אם בתי ספר מהמובלים בעיר הם לא בשבילך ואם אתה לא מעוניין לשפר את רמת החיים שלך, אז השכונה בהחלט לא בשבילך!

FreakOfNature

New member
האמת בדיוק עכשיו אחותי

ועוד 2 חברות שלה עברו לאם המושבות ואין תלונות מאף אחד. אני אישית מגיע לשכונה פעם-פעמיים בשבוע בשעות הערב. אין ספק שטיפה צפוף בחניה (אבל הרחובות יחסית רחבים) אבל אפפעם לא לקח לי יותר מ2 דקות למצוא מקום. יכול להיות שחונים 100 מטר הליכה אבל לא יותר. לרוב הדירות גם ככה יש 2 חניות.

פעם חשבתי שהיא שכונה נחמדה, היום כבר לא

היא צפופה עד כדי גועל ומתוכננות עוד 10000 יח"ד. לגבי האוכלוסיה, אני לא חושב שזו שכונת המעמד הגבוה אלא אוכלוסיה שמורכבת כמעט כולה מזוגות צעירים מהמעמד הבינוני. המעמד הגבוה זה האוכלוסיות המבוגרות יותר באזור כפר גנים ונווה עוז. אבל בינתיים לזוגות צעירים שמחפשים סביבה לילדים, קירבה לעבודה וסביבה של משפחות צעירות היא דווקא שכונה חביבה.

זו שכונה צעירה ונחמדה

לגבי פקקים אני לא יודעת בעית חניה יש אבל זה קיים בהרבה מקומות אחרים (נכון, זה לא מעודד)

למעלה