שכונות + מתווך בלונדון

Sam and me

New member
שכונות + מתווך בלונדון

שלום לכולם, אני מתנצלת מראש עם אני חופרת לכם על שאלה שנשאלה בטח עשרות פעמים אנחנו כנראה שנעבור ללונדון לקראת נובמבר. בעלי נמצא השבוע בלונדון וחשבנו לנצל את ההזדמנות לבחון איפה כמה ולמה כבר מעכשיו אודה להמלצות לשכונות מגורים נורמליות מבחינת איכות האזור, עלויות (לא יודעת מה יהיה התקציב אבל נניח עד 1500 בחודש) ועוד... עדיפות לשכונות עם קהילה ישראלית.. בתי כנסת/בתי ספר יהודיים ממש לא רלוונטי לנו אם מכירים מתווך שיוכל להראות לו כמה דירות/בתים השבוע זה יהיה מעולה!! (מקווה שזה לא נחשב מגעיל לאור העובדה שאנו לא נסגור על בית עדיין) בתודה תודה תודה מראש

אבה1

New member
בגדול ישראלים ויהודים גרים בעיקר

בצפון לונדון. השאלה כמה חדרים אתם מחפשים כי יש שכונות שאפשר להשיג דירות מדהימות במחיר של 1500 שציינת. לגבי מתווכים, מה שאנחנו עשינו זה פשוט עבודת רגליים. הלכנו למרכז המסחרי של השכונות שרצינו ופשוט נכנסנו סוכנות סוכנות, תתפלאי כמה יש והם יושבים אחד ליד השני. אין מישהו ספציפי פשוט נכנסנו לכולם, כי הרבה פעמים בעלי דירות הולכים לכמה מתווכים. אין מה להפסיד. להיכנס, לתת את המאפינים של הדירה שאתם רוצים, מספר טלפון ומייל וללכת איתם לראות דירות. זה יכול לקחת זמן. את יכולה לקבל קצת מושג מאיך דירות נראות ומה אפשר לקבל דרך אתרי אינטרנט אבל אין כמו מראה עיניים. http://www.rightmove.co.uk/ http://www.findaproperty.com/index.aspx?edid=00&salerent=1 בהצלחה

אבה1

New member
אנחנו ראינו קוטג'ים ודירות החל מ 2 חדרים ומעל

באזור פינ'צלי, וודסייד פארק, ואזור בארנט. ראינו יותר מ 10 דירות ובמחיר כזה אפשר להשיג אחלה של דירה באזורים הללו. עם גינה.

Sam and me

New member
וואי תודה רבה על התשובה המהירה!!../images/Emo140.gif

מתנצלת מראש שאני קצת clueless אנחנו זוג בלי ילדים (אבל עם חיות) אז חשבנו יותר על בית 2-3 חדרי שינה (לגבי החיות כבר עשינו את כל הבירורים וביצענו את כל הדרישות.. זה הדבר הראשון שעשינו
) אני בהחלט אגיד לבעלי שינסה את מה שהצעת.. שוב תודה רבה!!

צפון/צפון מערב לונדון

ריכוזים יהודים יש לך בשכונות נחשבות מרכזיות (המסטד, סט' ג'והנס ווד וחלקים מקמדן) צפונית יותר בין מזוול היל וברנט קרוס, עוד יותר צפונית בין סאות'גייט ואנפילד עד פינר (כל זה בתחומי לונדון). בגלל שמדובר באיזור עצום, בכל אחד מהמקומות האלה (כמעט) יש רחובות ותתי איזורים פופלרים יותר אצל יהודים ורחובות ששומרי נפשם יתרחקו מהם. כל מקום צריך התייחסות בנפרד. בנוגע לחיות, חשוב להגיד למתווך מראש, החוזה הסטנדרטי עם בעלי בתים בד"כ מחריג חיות (אפילו דגים). זה לא אומר שאנשים לא מחזיקים דגים, נמרים ושאר חיות אבל תחסכו מעצמכם את אלא שלא מוכנים לשום דבר נושם שלא הולך על שתיים.

בקר12

New member
1500 זה לא מי יודע מה

אם מדובר במשפחה. לא כתבת כמה חדרים אבל נראה שאזור הנדון ופינצ'לי כולל צפון פינצ'לי זה הכיוון שלכם. את יכולה לקבל מושג ב http://www.rightmove.co.uk/ מתווכחים לא מראים דירות כאשר ההשכרה הפוטנציאלית היא לכמה חודשים מראש אז תיזהרו בסיפור שלכם אם אתם רוצים לראות דירות לצורך התרשמות

TrigATUSA

New member
אני חוזר כמו תקליט מקולקל

איפה יהיה מקום העבודה? חיפוש מגורים תלוי ב 100% במיקום המשרד. לונדון היא עיר גדולה. מאוד.

YarivEi

New member
לפי מקום העבודה זה נכון אבל

צריך לגור איפה שהוא גם עד שמוצאים עבודה. אגב כמה שונה ראיון עבודה באנגליה מבארץ? כשהלכתם לראיונות בפעמים הראשונות (מי שהלך), איך הרגשתם?

TrigATUSA

New member
אם מקום המגורים הראשון הוא רק לכמה חודשים

אין טעם להתלבט שנה על מתווכים ושכונות עם ישראלים ושאר שטויות ראיון למשרות מקצועיות בבריטניה שונה לחלוטין מריאיון בישראל גם בקוד הלבוש גם במבנה הראיון גם במה מותר ואסור להגיד בריאיון ונתחיל מהעובדה שב 90% מהמקרים הריאיון הראשון יהיה בכלל בטלפון ולא פנים אל פנים (אלא אם כן אתם בחורה שמנה עם הזיות)

למעלה