שכונות מודיעין

Danret

New member
שכונות מודיעין

מודיעין מאוד מצאה חן בעינינו. תוכלו לספר לנו קצת על כל מתחם? מאפיינים, יתרונות, חסרונות, יש דברים מיחודים שכדאי לבדוק או לדעת עליהם? כל מידע יתקבל בברכה, אנחנו לא מכירים כלום... תודה!

Keren Roziner

New member
השאלה היא

מי אתם, מה אתם ומה אתם מחפשים? זוג צעיר עם ילדים? כדאי להתיישב באיזור המרכז, הפרחים וכו', ששם יש - גם הרבה גני ילדים, בתי ספר יסודיים ושני בתי ספר תיכוניים במרחק הליכה. יש גם איפה לעשות סידורים - שני סניפי דואר קרובים, סופר, בנקים, חנות צילום כל מני שטויות כאלה.. יש גם פארקים להסתובב בהם ובמודיעין סנטר למשל יש בית קפה, מאפיה, חנויות בגדים וכו'... אם אתם הורים מבוגרים למשל עם חבר'ה מתבגרים.... עזבו :) אין יותר מדי איפה לבלות, תחכו כמה שנים או משהו, מבחינת מתחמים אחרים אני לא ממש מכירה, אך אם בוחרים במתחמים החדשים גם בוחרים בהמתנה של לפחות שנה עד שהכל שם יסתדר - גני ילדים, בתי ס]ר, תחבורה ציבורית וכו'...

Danret

New member
אנחנו זוג צעיר

עם ילדה בת שנה. יש מתחמים בהם אין עדיין גנים?

Keren Roziner

New member
כמו שאמרתי

אני יודעת שיש המון המון גנים באיזור המרכז, סביר להניח גם בשמשוני ובאיזורים החדשים, מן הסתם באיזורים כמו קייזר ובוכמן יש פחות.. אני לא חושבת שאין בכלל...

Danret

New member
מה לגבי בוכמן וקייזר?

אמרו לי שבוכמן נחשבת טובה. מה טוב בה - לא ידעו להגיד לי. ואיך שכונת קייזר? יתרונות/ חסרונות של שתי השכונות?

אפרתש

New member
בוכמן -

היא נחשבת טובה משום שלפי מה שהבנתי הבתים שם בסטנרדט גבוה (הרבה צמודי קרקע וכאלה). היא עדיין לא גמורה, ויש קצת בעיות של מקום חדש - אם אני לא טועה עוד אין שם גן ילדים. ויש להם הבעיה המשותפת להם ולגבעה C של מחסור בבית ספר. אבל אני מאד מקווה שבעוד חמש שנים הבעיה הזאת תיפתר. גם בנושא של מרכז מסחרי היא בעייתית. היה אמור לקום מרכז בינה ובין גבעה C הסמוכה, אבל בשל התנגדות תושבים (כנראה ואולי עוד סיבות) הוא בינתיים לא נבנה. אני מקווה שאני לא מטעה, אבל נדמה לי שלתושבי בוכמן אין שום מרכז מסחרי במרחק הליכה. קייזר - גם זו שכונה חדשה. שמעתי שמועות לא מלהיבות על כך שהיא מאד צפופה. קחו אוטו וצאו לטיול קטן בעיר. בפחות מחצי שעה תעברו בכל השכונות.

שלגיה ו7

New member
אז ככה

כמו בכל עיר, כמו בכל שכונה וכמו בכל בית, תמיד יש מישהו מעצבן
בגדול,יש כאן אוכלוסיה טובה. הרבה זוגות צעירים. הרבה גנים, בתי ספר.. איזור קייזר, מליבו, ובוכמן הם אזורים חדשים וחלקם עדיין בבנייה. איזור המרכז, גבעת C, שמשוני, הם איזורים יותר ותיקים (עד 8 שנים). בכל איזור יש סופר , בית מרקחת, קופת חוליםועוד.. זה בגדול. אם תצטרך עוד משהו, נשמח לענות ברוכים הבאים.

אפרתש

New member
בגבעה C אין סופר

והבנתי שגם מגוון גני המשחקים שם מצומצם יחסית לאיזורים אחרים. בתי מרקחת הם בעיה אמיתית בעיר. בעיקר בשביל תרופות מרשם. (כי בית המרקחת בקאנטרי סנטר לא מקבל מרשמים של קופת חולים כללית). לי אין בית מרקחת במרחק הליכה. אולי בשמשוני המצב יותר טוב. "מליבו" יש כמה איזורים. אחד מהם מאד ותיק. אני מציעה שתשכרו דירה, תכירו את העיר, ואז תלמדו איזה איזור מתאים לכם יותר. אתם גם יכולים להגיע לביקורים אחר הצהריים, להסתובב קצת בגני המשחקים. תמצאו הורים שישמחו לקצת גיוון בחשכת אחר הצהריים, ובודאי יספרו לכם על האיזור.

Keren Roziner

New member
יש בתי מרקחת

של מכבי במרל"ז, יש שם עוד קופ"ח שאני לא יודעת אם יש לה שם בית מרקחת, בשמשוני יש סופר פארם, ובמודיעין סנטר יש ניו פארם, שעפ"י הידוע לי מקבלים מרשמים מכל קופות החולים...

אפרתש

New member
מקבלים. אחרי חצי שעה בתור

ועוד חצי שעה למצוא חניה, ואחרכך חצי שעה לצאת מהפקקים. בכל אופן - לא אמרתי שאין בתי מרקחת. רציתי לתקן את הרושם החיובי שנוצר כאילו בכל שכונה יש בית מרקחת.

Keren Roziner

New member
את מציגה את זה בצורה נוראית

א. לא כל הזמן פקוק שם, ממש לא, נסי עכשיו לדוגמא.. אחה"צ כזה חביב לקנות תרופה, כנ"ל בשעות הערב והניו פארם נסגר בעשר... פקוק שם בד"כ בערבי חמישי ובקרי שישי... ב. חצי שעה בתור? ..זה לא נכון?.. אולי גם תפסיקי ללכת לסופר? גם שם יש תמיד תור... את לא יכולה לומר אין בית מרחקת = יש בית מרקחת שיש בו תור ג. לגבי חניה.. חני בעמק איילון / כליל החורש... לכי קצת ברגל.. והא לך חניה בשפע, לא נורא לעשות טיפה ספורט.. ד. לכל דבר יש מינוסים ויש פלוסים, חבל להציג את המקום באור כ"כ שלילי...

אפרתש

New member
מה לעשות שעכשו אני בעבודה

אני לא מבינה מה הויכוח שלך איתי. מישהי כתבה שבכל שכונה יש בית מרקחת. אני כתבתי שבכמה שכונות אין בית מרקחת. שיקרתי איפושהו? זכותם של המתעניינים לדעת את האמת. את לא מכירה אותי, לא יודעת מה המגבלות שלי, ומה יכולתי לעשות ספורט או לא לעשות ספורט. צר לי לאמר לך, אבל ההודעות שלך ממש פוגעות.

Ice Age

New member
למה אחרי כל הודעה שקרן כותבת

אנשים מתנפלים עליה?
בסה"כ היא ציינה כמה נקודות שהיא חושבת שהן נכונות. לא צריך להפגע מכל דבר. מה היא בסה"כ אמרה - שאפשר ללכת קצת ברגל? מה הקשר למגבלות שיש או אין לך? בקיצור, קחו דברים בקלות, אנשים.

אפרתש

New member
גם אתה מציע לי ללכת ברגל?

יש פורומים שבהם יש אוירה צעירה מאד, או פרועה, או אנשים מכירים אחד את השני, או מתפתחת שם תרבות דיבור מסוימת ואנשים לא נפגעים. כאן זה פורום מגוון, של אנשים מכל הגילאים והסוגים. ולמרות שאנחנו גרים קרוב אחד לשני, אנחנו לא מכירים. אז צריך להיזהר קצת יותר כאשר מעירים הערות אחד לשני. להגיד למישהו שאתה לא מכיר שיעשה קצת ספורט זה חוסר טאקט. (רמז: לא כל האנשים יכולים לעשות ספורט). קודם לדבר בחוסר טאקט ואחרכך להגיד למי שנפגע שייקח את זה בקלות זה קצת... איך אני אגיד... מוגזם.

א 1 א

New member
שמשוני

אני משכונת שימשוני וגם חדשה יש משפחתונים גני ילדים בתי ספר ואפילו חטיבה לגדולים יותר יש מרכז נוער יש גינות וירוק יש שלושה מרכזים באזור הנביאים דונה קטן יש שם מיני מרקט ואם אני לא טועה מאוחדת ספר ואוכל פיצה פלאפל יש את מרכז הישן בבית שאן סופר סנטר וסופר פארם ועוד משהו אני לא בטוחה ויש את החדש והיפה בעיר לדעתי מרכז סולומון -בנק דיסקונט מסעדות כלי כתיבה בגדים נעלים כל בית מחשבים גלידריה ספר קוסמטיקאית חרוזים ועוד אין בית מרקחת ואין סופר בסה"כ מאד נחמד ויש אזורים מאד שקטים וכאלה שפחות ופחות לחוץ מהמרכז מומלץ ואולי באמת כדאי לנסות ולהשכיר קודם אם זאת אפשרות.

למעלה