שכול אחד יכתוב מאיזה פרק הוא התחיל

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo179.gif../images/Emo60.gif../images/Emo179.gif../images/Emo60.gif

חסר אייקונים פה
אני התחלתי לראות מ... אין לי מושג ראיתי רק איזה שלושה פרקים מהסדרה שקדדדדדדדד, מה קורה אח שלי הכל טוב? חשופיותתתתתתת ---> מוקדש לך! ---> יום טוב שיר

Jelly Beans

New member
וואי דה פאק כתבתי שקד? ../images/Emo60.gif

פפחחחח, פשוט דיברתי איתו מקודם והשם שלו היה תקוע לי בראש.. סורי צחי.. כן אני טיפשה.. בעעע צחחחחחחחחייייי מה קורה אח שלי הכל טוב? כבשהההה--> מוקדש לך ----> מיץ חשופיות.. בדיחה פרטית עצוב עצוב.. אל תשימו לב אליי, אני לא שפוייה יום טוב שיר

חחחחחחח...

איכס
אבל זה אמור להיות ירוק אם זה מיץ חשופיות אבל לומשנה. על כל מקרה, גם לשקד מגיעה אנימציה, אז הבאת לשנינו. תודה שיר
את גדולה מהחיים, מיץ חשופויות... יאק

deep ocean

New member
מהפרק ה-4

בדקתי בתקצירים וזה עזר לי לראות כמה פיספסתי לפני זה.

מהפרק הראשון התמכרתי

חשבתי שזאת הולכת להיות סדרה ממש מפגרת אבל ממש ממש לא!!!! כרגע זאת הסדרה הכי טובה שיש בערוץ 3 והפסדתי לפני כמה שבועות פרק...בוו

בואו נגיד ככה...

עכשיו כולם אומרים "מהפרק הראשון דההההה" אבל בואו נחכה כמה שנים (*סותם את הפה- לא פותח פה לשטן*) ואז נשאל את מי שיהיה פה מאיזה פרק הם התחילו לראות...

maor101

New member
לא הגזמת קצת?

לא מדובר באופרת סבון כמו "היפים והאמיצים" שיש בה איזה 4000 פרקים, זו כולה סדרה עם 20 פרקים - פחות או יותר וערוץ 3 דאג לפרסם אותה כמו שצריך, אז מי שצפה בפרומואים לפני ורצה לראות את הסדרה עשה זאת. וגם אם הוא צפה רק מהפרק השני (שלא כמוני!!!) ושיקר קצת- so what??? big deal

maor101

New member
מהפרק הראשון

מאוד חיכיתי שהסדרה תתחיל אחרי שראיתי את הפרומואים

למעלה