שכולם יכנסו!!!

שכולם יכנסו!!!

טוב אז לפני זמן מה כתבתי פה הודעה, ולהלן סיפורי מהתחלה. לפני כמה חודשים זה התפרץ אצלי. התחלתי ל``נשק`` כל דבר שזז, אנשים, נשים, זקנים זקנות, אפילו כלבים. ככה הייתי מדמיין שאני מנשק אותם. זה היה משגע אותי הייתי יושב מול מישהו ורק חושב על זה, וזה שלא הצלחתי לעצור את זה רק שיגע אותי יותר. לפני חודש פתאום זה נעלם קליל, כלא היה. פתאום לפני 4 ימים זה חזר שוב במלוא העוצמה. זה מוציא אותי משלוותי. אנני הומוסקסואל, ולמרות שמגע עפ גברים דוחה אותי אני מדמיין נשיקות עימם. מה לעשות, האם זהו OCD, יש פתרון?.????

גיטרה

New member
תראה, ל-OCD יש אלף ואחד ביטויים

וצורות. זו לא מחלה עם צורה אחת ברורה וחד משמעית. יש ל-OCD מאפיינים רבים מאוד, שכל עוד שהביטויים החיצוניים ו/או הפנימיים (ז``א המחשבתיים), אינם מפריעים ואינם משגעים את הבנאדם, אז זה לא נחשב עדיין למחלה. מה שהתרשמתי מסיפורך זה שאמנם זו צורה שדומה למאפייני ה-OCD, אך אם אתה רואה שאחרי זמן קצר זה חולף, ולא מתחלף בסימפטום אחר, אז תעבור לסדר היום. אבל אם אתה רואהשזה ממשיך לטמטם לך את השכל ואתה עסוק בזה הרבה זמן בצורה שמוציאה אותך משלוותך, אז כדאי לגשת ולהתייעץ עם איש מקצוע מתחום בריאות הנפש ועדיף מי שיש לו נסיון עם OCD. רק עצה לי לך: בשום פנים אל תלך לאיש מקצוע העובד בשיטה הפרוידיאנית/פסיכודינאמית. תבקש מי שעובד בשיטה הקוגניטיבית-התנהגותית. יום טוב לך! רועי

למעלה