שכב"ג יקר...

גולדי14

New member
שכב"ג יקר...

מה שלומכם? היום (14.1.01) הייתה לנו פגישה של ועדת גמ"ח
וחשבנו לעדכן אתכם מה הם הנוסעים שעלו בפגישה. מה החשיבות של ועדת גמ"ח? - חשיבות עצמית- העשייה בועדה היא דבר חשוב לנו - עיקרון חשוב ביהדות - מימוש עצמי שלנו ושל התנועה ככלל למי אפשור לעזור? באילו נושאים יש מקום לעזרה ונתינה בחברה שלנו? - עזרה לקשישים - סיוע לעולים חדשים - נוער וילדים במצוקה - היחס כלפי נשים ונשים עגונות - קירוב בין זרמים ביהדות - ערביי ישראל - אקולוגיה ובעלי חיים מטרות: - כנס גמ"ח בפסח - עד פסח מארגנים פרויקט גמ"ח לצפון, למרכז ולדרום. דברים נוספים שילו בישיבה: - להוסיף לטיול פעילות עשיית גמ"ח כלשהי כדי להביא למודעות גם בקרב השכבה הצעירה יותר. - פעולות לשכב"ג ולשכב"צ - קטיף יש לציין שהפגישה הייתה מאוד נחמדה... על אף שישבנו במסדרון על הרצפה בכניסה למקלט נהנו מאוד (לפחות אני- אני מקווה שגם שאר חברי הועדה..)

Tiki Torch

New member
הייתה ישיבה שווה!

בפעם האחרונה שבדקתי לא עלה אפילו נוסע אחד ולא בדיוק נסענו לשום מקום אבל כן בהחלט היו כמה נושאים ואף נושאים מגניבים^^ ד"א אני אתקשר לכל הוועדה עוד שבוע ומשו לראות איך מתקדמים העניינים.אם יש לכם שאלות או מחפשים מקורות מידע או כל דבר אחר אז אל תהססו להתקשר אליי ולשאול. ד"א2 בתחנה המרכזית נכנסתי לדיון קל עם חרדי אחד לגבי עבודה והאם צריך אותה או שאלוהים יספק את כל מחסורי ובאוטובוס בדרך הבייתה נכנסתי לוויכוח די דומה עם עוד חרדי שישב איתי והבנתי שהערכים שעליהם בנוי העולם:התורה,העבודה והגמילות חסדים לא רק שהם חיוניים הם גם קשורים אחד לשני ואי אפשר להתקיים בלעדיהם.זה היה חיזוק אמונה די רציני להבין שכשאני עוזר למישהו אני עוזר לו לפי ערכי התורה ובעצם מבצע עבודה כך שהוועדה הזאת היא בעצם חלק מהמימוש של הערכים הבסיסיים של היהדות ובעצם של העולם. ו..אע השעה מאוחרת מדי בשביל תובנות לגבי גמ"ח,אולי אני אמשיך את ההודעה מחר אומשו. יוני

halleliesh

New member
וואו,אני חייבת להגיד

שאני בהיי מהעובדה שנפגשתם.איזה יופי! ואני אפילו לא ידעתי על זה.... יש תקווה,אין ספק! כל הכבוד,תמשיכו לעבוד ובטוח נספיק להגיע לדברים לפני סוף השנה (ומקסימום, אח"כ) וועדת עיתון,תרימו את הכפפה! הלל

למעלה