שכבת י"ב- שימו לב!!!

שכבת י"ב- שימו לב!!!

שכבת י"ב יקרה מפז, אכן שנה אחרונה, עוד רגע, ממש לפני שכבר נשים לב כולנו, וגם היא תעבור
... "...רציתי להקפיא את הזמן כמו שעושים בוידאו, בקטעים הטובים של הסרט- אבל הזמן עבר בטיסה מתגרה סנטימטרים מעלי ואני הבטתי בו, מעריץ את השיטתיות והדיוק שלו, מחכה לאיזה כדור שחור שיפול מהשמים ויילמד אותי לתעתע בזמן..." (ספרי לי סיפור אהבה סגול / ניר ברעם) רציתי להתחיל איזושהי סדרת פגישות אתכם, לא משהו תובעני מדי- אין מה לדאוג, לראות קצת מה עברנו, מה רצינו, לאן כיוונו, והכי חשוב מכולם- לאן כל אלו הולכים, ואנחנו איתם...כבר אמרתי, שנה אחרונה ואחר כך- מי יודע?! אז רציתי שנראה ביחד, כקבוצה, מה עושים עם כל המחשבות והתהיות, ונרביץ איזה כמה סשיינים של תהיות משותפות.... מה אתם אומרים (ואני יודע שאני הולך רחוק בזמן....) אזור ה-25 לאוקטובר בערב...? אשמח אם תגיבו גם לרעיון וגם לתאריך, או שתציעו משהו חלופי. אז שנה טובה, מקווה שנחתמתם כולכם בספר הנכון...
יאיר

דבר אחד ברור לכולם...

כולם, אבל כולם, באים למכינה של התנועה! תתחילו להריץ מחשבות, לשקול אפשרויות הגשמה לשנה הבאה, והיכונו, תשמעו מאיתנו בקרוב! שבת שלום לכולם! טיול מוצלח! (אני ועוד כמה חברי מכינה ממש רצינו להצטרף אבל יש לנו סמינר מכינה חופף)

נראה לי שלמסורתי יש טיול שנתי מה-22

אז בואו נקבע ב-29? בואו תתנו לי אישור סופי, בינתיים אני קובע ל29/10 שעה 19:30 בכל הנשמה... יאיר

לפעמים זה יתרון להיות ירושלמי :)

יאיר, אם אני לא טועה זה יוצא יום ראשון והשעה היא נורא בעייתית לאלו מאיתנו שבאים הרחק מירושלים.... נ.ב: תודה על הsms היה ממש כיף לקבל את זה.. ובכלל על כל הטיול!

אפשר- מה אתם אומרים ירושלמים?

ואם נעביר את זה ל-20:00 במקום, זה יהיה טוב יותר לאלו שמסיימים מאוחר יותר?

למעלה