שכבות

עדןe

New member
שכבות

שכבה ועוד שכבה מוסרת בצלצלית סגולה וזוהרת קילפתי ידידות קילפתי רעות הסרתי תשוקה ותום הסרתי מבט של חום מסרתי ידע וחוכמה מסרתי קיר וגם חומה פשטתי רגש ואמפטייה פשטתי חופש וסימפטייה שכבה ועוד שכבה מוסרת בצלצלית רכה פה לתפארת בתוך כל השכבות מאחרי המחשבות גלעין בצל נימוח ענוג ובודד גלעין שמיים רותחים גם שורד !

אנושית~

New member
הותרת אותי ../images/Emo12.gif

מדהימה את בכתיבתך ..מביאה לי חשק להוסיף מנגינה למילותיך ולשיר להוציא מקרים מסוימים..מגיבה רק אחרי שיודעת איך לאכול ת,אדם שכותב במקרה שלך ..מי צריך לאכולללל יאלה אני צמה שונאת לקלף בצל מקלפת ומקלפת במיוחד את עצמי מתה על הקליפה של הבטטה על גחלים למרות שהיא משאירה טעם רע בפה אז הנה הצטרפה עוד מעריצה לדמותך

עדןe

New member
לגבי

הבטטות על גחלים הכוונה לאלה המתוקות או סתם ת"פא. אנושית תודה על המחמאה. >עדןe מסמיקה בעליל<

אהמממ זה לא שיר ג"ב זלבינסקי

זה ההההההההההההההה סטרפטייז במסווה של שייך תורכי שכבה ועוד שכבה יאוואלייייי... סתאםםםםםםםםםםםםםםםםם (קורץ קריצה רבת משמעות) אחלה שכבות... ואחלה כתיבה טאי

blue love

New member
ומה נשאר לה?

היא הורידה שכבות, קילפה כל דבר מעל גופה כלום לא נשאר לה...היא חשופה או שאולי היא עדיין עטופה ברייקנות, שנאה וקור? ומה עם כל הטוב?..הוא יחזור? על גלעין שמיים רותחים היא לא תשרוד כי מאסה בטוב ולא רוצה בו עוד... חבל.. כתיבה איכותית עדן!! blue

irist

New member
מסירה את כל השכבות...

ונותרת היא עצמה... לעצמה... ומוכנה ומזומנה... לעטות שכבות חדשות... לעטות עטיפות... לפחות אולי הן... יתנו חום... יעטפו בחיבה... ילטפו בעדנה... אוהבת את כתיבתך, עדן... iris

joy24

New member
טוב...גמני...מצטרפת...

למועדון הגרופיססססססס שלך ..... אבל בקשר לדמי מנוי חבר וכאלה .. אז רציתי לשאוללל אם יש הנחה לסטונדטים
? אהבתי.. אהבתי... א ה ב ת י
Joy

עדןe

New member
לסטודנטים

יש אנחה, לסטודניות הנחה. >עדןe מאייתת קורקטלי<

למעלה