אני שומרת על החמוס של איילת(WTR) בזמן שהיא בטירונות, ואם היא תצטרך אז גם בזמן שהיא בקורס. יש לו ארגז חול פתוח, והוא עושה בו צריכים, למרות שהוא אוהב לעשות גם בבית בפינות מסויימות וקבועות. אבל בעיקרון יש לו ארגז חול פתוח, שזו מעין קערה גדולה ומלבנית ויחסית עמוקה. (בדיוק כמו התחתית בארגז חול סגור..)
האם צריך לגזור לחמוסים ציפורנים? ראיתי שבפורום הישן הייתה איזו שהיא תמונה שמסבירה. אבל היא לא עלתה אצלי במחשב. אני ממש לא חושב שיש טעם לגזור ללוסיל כבר ציפורנים אבל בכל זאת זה עניין אותי...
יש הסבר מדוייק ואם אתה ממש פוחד וטרינר ישמח לעזור לך. חוצמזה שלכלבים זה יותר מסובך הציפורנן שלהם יותר עבה ופחות שקופה קשה לראות את החלק האדום. אצל חמוסים זה ממש ברור
זה נכון בדקתי את הציפורניים של לוסיל וזה באמת ממש ברור. אבל אני אחכה עם זה קצת... אני לא חושב שהיא תשאר רגוע לכל כך הרבה זמן למרות השיטות הכתובות במאמר...
הממ בהרצליה יש מקום שקוראים לו "גג לחיות" זה לא בדיוק חנות, זה מחסן שהם אלו שמספקים סחורה לחנויות, בגלל זה זה כל כך זול. אם אתה רוצה, אני אתן לך את המס' שלהם, אבל ייקח לי זמן להשדיג אותו כי יש אותו רק לאיילת, לי אין אותו