|שיMassage in a botel

גיל ק

New member
|שיMassage in a botel

היום, 8 מייל מערבית להרצליה, חלפנו ליד בקבוק פלסטיק שנראה היה כי יש בתוכו משהו..עשינו גישה "לבקבוק בים" ואכן היה בקבוק עם מכתב !! זה כתוב ברוסית (מה לעשות את זה אני טרם הספיקותי ללמוד...) זה ישלח לתרגום בקרב קוראי השפה................המשך יבוא בקרוב!!!! (דרך אגב תנאי הפלגה מעולים היום שהביאו את הסירה קרוב ל 8 קשרים !!).

lizard

New member
ולא קראת לי....

טוב בסדר
גם ככה הייתי עסוק. מיכה

מסקרן מאוד

גיל - הכותרת מטעה. אני ישר דמיינתי מסאז´ בסירה שנורא כייף לתת/לקבל. message=מסר massage=עיסוי עשית לי חשק להפליג. שבת שלום נילה

גיל ק

New member
טעות טועים טעינו...

כמי ש90% מהאי מיילים שלו באנגלית,,,,,,,,,,זו כנראה עייפות של לאחר הפלגה...

גיל ק

New member
עדכון אחרון

ככל הנראה זה לא ברוסית (כך טוענת מבינה בעניין...), יתכן מאוד שהמכתב כתוב ביוונית. למישהו יש יכולת לתרגם יוונית? גיל.

onidin

New member
היי גיל

אם תוכל לסרוק את המכתב ולהעלותו לכאן אוכל (אולי) לפתור את התעלומה. לפחות באיזו שפה הוא נכתב. צ´או.

onidin

New member
ואגב ...

...כאחד שלא מאמין בצירוף מקרים,אלא חושב שלכל דבר יש סיבה ומסובב אז message in a botlle הינו אחד השירים היותר מפורסמים של להקת "פוליס" וכפי שנתבשרנו לאחרונה הם חוזרים להופיע לאחר 16 שנות ניתוק...צירוף מקרים???

גיל ק

New member
ok../images/Emo57.gif

אכן להקה נפלאה Police ... אני אסרוק את זה בהזדמנות ראשונה (המכתב כרגע בסירה, אני אקפוץ לשם בהקדם) תודה על הנכונות. זה ממש מסקרן, רק שכגודל הציפיה לא נחווה גודל אכזבה.............

בת ים

New member
למה אכזבה?

מה שזה לא יהיה, מישהו טרח לשים פיסת נייר בבקבוק וגם אם מדובר בהוראות טכניות לבנות סירה מנייר...עדין זה מדליק! מצפה כבר....

arye9

New member
רק לי לא עונים ../images/Emo10.gif

לפני 40 שנה זרקתי בקבוק עם מכתב באוקינוס ההודי בהפלגה מיפן לאפריקה. אף אחד לא ענה לי. אם תמצאו אותו תענו לי
. דרך אגב איזה ספר מבוסס על מציאת מכתב בבקבוק?

בת ים

New member
אל תאבד תקווה../images/Emo66.gif

כבר שמעתי על סיפורים שמסרים בבקבוקים התגלו אחרי מאה שנה ויותר. יש ספר שנקרא message in the bottle לספר הזה אתה מתכוון?

arye9

New member
נו טוב, עוד 60 שנה

יש לי זמן. התכוונתי לילדי רב החובל גרנט של ז´ול וורן

גיל ק

New member
פתרון התעלומה../images/Emo70.gif

ובכן, לאחר שכולנו היינו במתח משך כמה ימים (לפחות אני...), הרי פתרון החידה- מדובר במכתב בשפה הרוסית ומדובר כנראה בימאי המחפש לו איזה שידוך... "אם את בלונדינית עם עינייים כחולות, מרוסיה או אוקראינה. אם את בת 35-40, תתקשרי למטרה רצינית לטל- ......... להתראות" טוב, מישהיא או אולי מישהו...רוצה להרים את הכפפה????? ואל תשכחו-לעולם לא להשתין מעל הרוח !!

בת ים

New member
מגניב....לוח שידוכים ימי../images/Emo99.gif

אגב, יש שם, כתובת, מספר טלפון? לא שאני הולכת להרים את הכפפה
פשוט מעניין איך השולח חשב שהמשודכת תיצור איתו קשר?

arye9

New member
רוסיה? אוקראינית?

הוא ידע לאיזו ארץ לשלוח את המכתב

למעלה