שי שטרן

tom75

New member
שי שטרן

זה השם של ההורס שלכן, והוא נשוי פלוס 2 אז רדו מזה בנות והוא באמת המפיק של התוכנית!!!

tom75

New member
השמועה אומרת

שהוא אחד האנשים היותר דוחים בענף לא יודע לא פגשתי אבל לא שמעתי איש אומר עליו משהו טוב ברמת האישיות

tom75

New member
ג'ני, אני לא מפרגן?!

לא יפה האשמות שווא כאלה לא אמרתי שהוא לא נראה טוב לא אמרתי שהוא לא מפיק טוב לא אמרתי אפילו שהוא לא שחקן טוב ולמעשה לא אמרתי שהו לא איש נחמד אמרתי שזו השמועה, אבל אני לא יודע!!! למה כה להתקיף אני בחור נחמד :)

shiraer1

New member
תום

לא שמעת? אתה מהברנז'ה? תפתח את האוזניים. הוא איש מקסים!

tom75

New member
גני

אולי אנחנו לא מסתובבים באותם חוגים אבל לפי מה שקראתי פה, גם קלאודי אמר שהוא לא איש נחמד והוא עובד איתו, כאמור

קח את קלאודי בערבון מוגבל

אני לא יודעת כמה הוא באמת יודע או לא יודע. השאלה היא מי אתה תום. זה הרבה יותר מעניין.

tom75

New member
באמת?!

ולמה זה כל כך מענין? לי את נראת הרבה יותר מעניינת! נראה שאת ממש מנהלת פה יחסים עם כולם כמעט כמו קלאודי.... אולי גם את מקושרת?!

tom75

New member
ממש לא נבהל בקלות

קיבלתי שיחת טלפון עבודה מצטער, בשימחה בואי לצ'ט

Cloudy63

New member
היי . רגע רגע.

אני אמרתי עליו שיש לו חרא אופי כי אף אחד לא ידע מי זה וזאת הייתה בדיחה ששי היה מודע לה. אם זה עובר לפסים אישיים אז בתור אחד שעובד איתו אני חייב לציין שהוא בן אדם טוב ורציני. מפיקים תמיד סובלים משם רע כי יש להם תפקיד כפוי טובה. אם היה לו שם כזה רע הוא לא היה מעורב בשתי תוכניות פריים טיים. אני מבקש שלא יהיו השמצות אישיות אלא אם המשמיץ מזדהה בשמו המלא והקשר שלו לתעשייה.

tom75

New member
אתה צודק סליחה

זה לא יחזור על עצמו אחלה תוכנית אתמול

למעלה