שי רגב!

שי רגב!

אני פונה אליך כאן, כי השירשור שלנו הוקפץ לעמוד הקודם. אין סיכוי גדול שתראו אותי בחוף הכרמל (אני תושב גבעתיים). אבל אני בהחלט שוקל לקפוץ לדוג´ו בר"ג לאחר שאגבש דעה יותר מוצקה (עוד לא סיימתי לקרוא את כל החומרים הרלבנטיים באתר שלכם). כמו שאמרת: כול כאלב ביג´י יומו... נחיה ונראה... לורנס

שי רגב

New member
גבעתיים...

לורנס, בגבעתיים זה לו דוג´ו, במובן שגם מתאמנים שם. מדובר בדירה פרטית (של עופר), שם דני מקיים את שיעורי ה-"זן". הערה: לא כ"א "מתחבר" לחומר/לנושא כבר מהפעם הראשונה, אז אני מציע ש-"תקח אוויר" ותלך ל- 3-4 שיעורים ורק א"כ תחליט אם אתה ממשיך או לא. בהצלחה!

גם מקום שלומדים בו רק זן הוא דוג´ו

וזה אפילו מוסבר באתר שלכם. ואין לי שום בעיה אם זה. אתה צודק, צריך יותר משיעור אחד. לורנס

המלצה...

קח לך את רכבך - וסע לך צפונה... פחות משעה ואתה שם... יום שישי, הציפורים מצייצות... באמת לא סיפור... שווה את זה. דני ווקסמן הוא באמת מותג, וחבל לא לטעום קצת ממה שהוא עושה. הוא מאפשר לאורחים להתאמן אצלו (גם למתחילים), הוא מאפשר לשלם לכל שיעור בנפרד ואפילו המחיר הוגן לכל הדעות. אי אפשר לא לנצל את ההזדמנות. הקבוצה שם בנוייה מאחלה אנשים, אווירה רגועה - באמת שווה לבקר. ביקרתי אצלו פעמיים, בכל פעם למדתי המון ונהנתי מאוד. בהצלחה...

בימי שישי האוטו אצל אמא... ../images/Emo10.gif

אבל ייתכן בהחלט שאני אעשה את זה בהזדמנות - פשוט מעניין אותי הנושא של זן וזאזן, לאו דווקא עיסוק באומנויות לחימה נוספות. תודה

שי רגב

New member
נכון. אבל היה חשוב להבהיר...

שלא יהיו טעויות (כי כבר היו). אגב, זה ברמת-גן. חוץ מזה, לא נעים, אבל מזמן לא עברתי ביסודיות על האתר (ויתכן שיש שם דברים חדשים. זמן לבדוק!)

למעלה