שי פרטוש ואני

שי פרטוש ואני

שלום, אני בן 24 ורוקד להנאתי (לא בלהקה), לאחרונה הכרתי את שי פרטוש מכוכב לרקוד ואני מת עליו!!! הוא כזה מדהים!! הוא רוקד נפלא, ויש לו גוף פצץ! האם משהו מכם חושב שאור כחלון (הילדון) יותר טוב ממנו??? אם כן-מדוע? בילי אליוט ג'וניור.

Black Star

New member
כן...

שניהם מעולים, אבל לדעתי אור יותר טוב. הבסיס הטכני שלו הרבה יותר חזק, ורמות ההבעה שלו הרבה יותר עוצמתיות.

אור רוקד יותר טוב משי!!

לאור יש טכניקה מה שמעוד חשוב במחול....ומה שאין לשי!!! ולאור יש את העדינות הזאת שמאד מייחדת אותו!!! ולא אכפת לו שאנשים אורמים שהוא רוקד כמו בת ..הוא אומר על זה שזה מאד חשוב לרקדן להגיע למקום הזה ולרגש אנשים!!והוא צודק!!! אבל גם שי מדהים!

../images/Emo4.gif

למה אתה כלכך מזלזל באור

dance fr3ak

New member
שי ואור.

שי הוא דוגמא לבן אדם עם כישרון גדול שלא בדיוק ניצל את זה והלך לרקוד במקום שלא בדיוק עזר לו לנצל את הכשרון. אור הוא דוגמא לבן אדם עם כישרון גדול שלקח את עצמו בידים והלך ללמוד ולפתח את הכשרון שלו בצורה הכי טובה שאפשר... זה לדעתי ההבדל העיקרי. אור מדהים אין בזה ספק.. טכנית אור טוב יותר וזו עובדה שאין להתווכח איתה. אבל יש לשי דברים שאי אפשר לקחת כמו גוף, רגש, גמישות, כח... למרות הפער הטכני הגדול ביניהם, אני לא חושב שבכללי שי יורד מהרמה של אור.

לאו דווקא

בעיניי שי הרבה יותר טוב ואני יותר אוהבת את איך שהוא רוקד אני לא אוהבת את הצורה שאור רוקד זה נראה לי נשי מידי ולא יפה וקיטשי

לא אמרתי ששי פחות טוב...

הפריע לי שהוא מזלזל באור שברור שיש לו טכניקה מעולה. אני חושבת ששי טוב גם

yaeltal12

New member
לדעתי אין יותר טוב...

אין ספק ששניהם מעולים! אני יותר התחברתי לאור, שבא מרקע של מודרני וקלאסי, כמוני. בכלל יותר התחברתי לאלא שהיה להם טכניקה, אבל זה לא בהכרח אומר שהם יותר טובים... לשי לא היה הרבה טכניקה, ועם זאת, הוא הגיע למקום השני, וכולם יסכימו שהוא רוקד יפה. לדעתי אין יותר טוב, פשוט לכל אחד יש העדפה אחרת. אני מעדיפה את אור מהסיבות שלי, ואני לא אומרת שהוא רוקד יותר טוב משי, אני פשוט חושבת שיש לו דברים שאין לשי, וההפך. לשי אין את הטכניקה ואת העדינות, לאור אין את החוזק המטורף הזה, ושניהם, רוקדים מדהים. יותר טוב זה עניין של דעה, יש כאלה שיחשבו שאחד שבא מרקע של היפ הופ רוקד הרבה יותר טוב מאחד שבא מרקע קלאסי, ויש הרבה (בעיקר אלא שנמצאים פה בפורום) שלא יסכימו עם זה.

מממממממ

לדעתי אין ספק שאור יותר טוב
הרי בגלל זה הוא היה גם זה שזכה...לא?!
אור טוב פשוט בהכול..באמת רקדן מדהים ויכול לפתח את עצמו! אבל..אני חושבת שהפורום לא בידיוק לנולד לרקוד לא..? בשביל זה יש את פורום נולד לרקוד.. אני שמחה מאוד מאוד שאתה אוהב לרקוד
וגם שאתה אוהב את שי
אם אתה רוצה אני יצרף לך את הקישור לפורום נולד לרקוד.. תוכל לדבר שם עליו כמה שבא לך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1401 בייביי

מרנינית

New member
../images/Emo45.gif

פורום מחול הוא אינו המקום לדבר על נולד לרקוד והמנהלת ציינה זאת כבר מס' פעמים...חבל...

אלולית

New member
שאלה לי אלייך ...ג'וניור

בלי כל קשר לשאלה שלך... מאיפה אתה מירושלים??? ואיך הכרת את שי... דרך אגב גם אני מירושלים רקדנית בת 21 +.. צור איתי קשר אם בא לך... ביי שבוע נעים..

NeTa MuFlEtA

New member
אממ . .

צ'מע, כל אחד טוב בצורה אחרת . אני בטוחה גם שהתוכנית לא הראתה מספיק את היכולות של המשתתפים . . אני למשל, אהבתי מאד את שי פרטוש לכל אורך העונה, אבל בגמר הוא לא נתן את כולו, מה שאור כחלון עשה, לכן הצעתי לו, כמו כולם
הם שונים .

mizid

New member
אור המושלם..

אה.ממש לא! הוא אומנם יפה יותר ממה שאני אי פעם אקווה לו אבל חוץ מטכניקה אין לו הרבה... שי לא רק שהוא חזק וגמיש יש לו את הריקוד אצלו בדם..רואים את זה עליו ...הוא מאוד מזכיר את לירן בקטע של האש כשהוא רוקד. הוא לדעתי באמת הרקדן ...והוא לא צריך להיות פרימה בלרינה בשביל זה... חוץ מזה שאפשר ללמוד! בלט ...אבל ללמוד את הלהט ואת האש שמסתתרת בתוכו אי אפשר... זה משהו שבה ממך! חוץ מזה שהא ממש אבל ממש חמוד, הוא לא יפה בצורה מהממת או משהו כזה אבל הוא מצליח להגיע לאנשים ללב... אה...והוא גם כוסון אש... מקווה שהערתי לך "אור" על הנושא....

saritGg

New member
איזה קטע

מה שתחרות יכולה לעשות... דווקא פה בפורום מחול, אומרים דברים כאלה... אם זה לא היה תחרות הייתם אומרים על כל אחד מהרקדנים שהשתתפו שהוא נהדר, כל אחד שם מעולה כ"כ ולהגיד שאור לא טוב או ששי לא טוב זה נורא. כי שניהם מצויינים, ודווקא פה חשבתי שידעו להעריך מחול על פני תחרות. לפעמים זה ממש עצוב. זה אומנות, אין יותר טוב או פחות טוב.

למעלה