שי מזגנים

עמדנו לסגור עיסקה על 25 אלף ש"ח!

בזבוז זמן?????????????????????????????????????
לא נראה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fossa

New member
גם אצלינו היה כך.

כאשר היה מדובר בעבודה גדולה הוא התייצב, היה אמין, עשה עבודה טובה, והכל היה טוב.
כאשר היה מדובר על לבוא בשביל לסיים את הגימורים האחרונים הקטנים - היינו צריכים לרדוף אחריו שוב ושוב שיועיל בטובו לבוא. לא הצלחנו בסופו של דבר לגרום לו להתייצב ולסיים את הפינות הללו.
אני מבינה שמבחינת מה לעשות עם הזמן שלו, גימורי פינות של עבודות ישנות זה לא רווחי לו כמו עבודות חדשות גדולות, אבל בכל זאת, גם הדברים הקטנים הסופיים הם חלק מהעבודה. אנשי מקצוע שעושים מעולה 90% מהעבודה, אבל בשביל ה-10% האחרונים צריך לרדוף אחריהם ללא הצלחה, זה מאוד מרגיז.

במקום לכתוב שטויות

תירשמי מי את.
לא נתתי לך שירות או התקנה ולא סימתי את העבודה.

עידו 94

New member
גם אני בעד שי מזגנים

אני חושב שהוא איש ישר ומאוד דייקן כשקובעים איתו
רציני , יודע עבודתו , ולעניות דעתי לא יקרן
אני גם ממליץ עליו בקרב מכרים ששואלים לעיתים על איש מזגנים
וגם המלצתי עליו בעבר כאן בפורום הזה

תמיד יהיה מישהו שאינו מרוצה , אין 100%

ישר כח שי

ותודה רבה
עידו

SWING4U

New member
אל תבלבלו במוח שמקובל לקחת כסף על יעוץ

תחילה עליי לציין שלא מכיר את שי ולא נעזרתי בשירותיו.

אבל כן נעזרתי באנשי מקצוע שונים בתחומים מגוונים, ביניהם בעניין יעוץ מיזוג וגם דרך טכנאי של אלקטרה.
הפלא ופלא, גם הוא הגיע אליי בשעת ערב וישב איתי לעשות תוכניות ושרטוטים ולא לקח אגורה.
גם בתחומים אחלרים שהזמנתי אליי הביתה אנשי מקצוע בתחום הרשתות נגד יתושים, אזעקה לבית וגינון- אנשים הגיעו אליי, נתנו ייעוץ ולא דרשו
תמורה כספית כלשהי.

זו ההתנהלות המקובלת ולא אחרת.

איש מקצוע הוא גם איש שיווק שצריך לעדת לשווק את עבודתו, מקצועיותו ואמינותו בזמן שניתן לו לייעץ.
הוא לוקח בחשבון שיש כאלה שיגידו ש"צריכים לחשוב" אבל בהרבה מהפעמים, אם הוא מכר את מרכולתו כמו שצריך- יזכה בלקוח.

בעייני זו חוצפה לקחת 200 ש"ח ליעוץ.
אני מקווה שלכל הפחות הוא הבטיח לקזז את זה מהעלות הסופית למרות שגם בדרך זו הטעם נפגם.

הלקוח, מצידו, צריך להיות מספיק הוגן כדי לא לתזז אנשי מקצוע ולא לנצל את זמנו כשאין באמת כוונה לרכוש את שירותיו.

לסיום, זה עוד פעם ממחיש את ה"קטע" שיש פה כשמבקשים המלצה על איש מקצוע מסוים ואז יש מבול של המלצות שהעבר כבר הוכיח
שאמינותן מוטלת בספק ויש להתייחס אליהן במשנה זהירות. יש כמה אנשי מקצוע שהם "יקירי הפורום" מסיבה זו או אחרת לכן אני מחזק דווקא את
אלה שמביאים את הצד השני של המטבע, כי מה לעשות, כנראה לא הכל ורוד כפי שמצטייר. אם אנשים נפגעו, ממנו או מכל איש מקצוע אחר, אנא הביאו את המקרים כדי שאחרים לא ייפגעו. יישר כוח, לא להירתע מאלה שיוצאים להגנתם.

ממליץ תמיד לעשות חיפוש בפורום ואז גם תראו שאותם ממליצים על איש מקצוע ספיציפי מקפידים להופיע על כל שרשור בכפייתיות ובנוסף גם תמצאו, רחמנא ליצלן, דברים הפוכים וביקורת נוקבת.

צר לי ששי לא התייחס לטענה של אותה גולשת שכתבה שהשאיר אצלה מזגן באמצע הסלון.
זכותך להגיב וגם זכותנו לדעת האם הדבר קרה או לא קרה.

רונדה22

New member
לשי כנראה יש מעריצים בפורום

מהתגובות הנלהבות והתוקפנות כלפי מי שסיפרה את המקרה האישי שלה- אפשר להבין שלשי יש מעריצים בפורום.
חבל שהוא מנצל את זה לרעה.

לא צריך להעריץ ולא צריך לתקוף..

זה איש מקצוע - יש אנשים שמרוצים ויש לקוחות לא מרוצים, זה תמיד ככה. מה לעשות? אני לא חושבת שיש פה ניצול לרעה, רק דעות שונות ואין צורך לתקוף אדם עם דעה אחרת, נורמלי לחלוטין שהיו גם לקוחות לא מרוצים וזכותם להגיד מה שבא להם, כמו שהיו לקוחות כן מרוצים שגם להם מותר להגיד - מה שבא להם..

דיתי70

New member
מעריצים ???

לא נסחפת קצת???

נשמע לי קצת מגוחך "להעריץ" את טכנאי המזגנים שלי
אני יותר בכיוון של להעריך את עבודתו , יושרו ואישיותו הנעימה

כן, גם אני לקוחה מרוצה !!!

בת איתן

New member
מבלי להכיר את הנפשות הפועלות

ומבלי לשפוט במקרה זה, אתה טועה ומטעה.

חברות גדולות יכולות להרשות לעצמן להעסיק בשכר "יועצים" שהם בעצם אנשי שיווק במסווה.

בהרבה מקרים, אנשי מקצוע (בהרבה תחומים), נוהגים לקחת דמי יעוץ (אם לא מדובר בביקור קצר מקדים שנועד לתת הצעת מחיר).
בדרך כלל דמי הייעוץ מקוזזים במידה והשירות נקנה מנותן הייעוץ.

יצא לי לקבל ייעוץ מאנשים שלא לקחו כסף, אבל יצא לי שכן לקחו - וזה לא מה שהעיד על טיב השירות.

האם העובדה שקלוד אנטון שהוזכר קודם היה (גם) אצלי בבית לא מצא תקלה ולא לקח כסף, גורע מהזכות של חשמלאי אחר שלא לקחת מחיר על ביקור?

מכל מקום מה שקובע, זה מה שאנשים מסכמים עליו. אם סיכמתי עם מישהו שאשלם לו - אני לא יכולה לטעון אח"כ שרימה אותי.

מרגיש כך לגבי קלוד מהמכונות כביסה

כל פעם שממליצים עליו בכזה חום פה נהיית לי צביטה בלב על מאה שמונים שקל שלקח על ביקור ולא עשה גורנישט מיט גורנישט לבעיה פשוטה מאוד במכונה. סתם ולא מבין מה שעושה .

לא היה שום עוררין על מקצועיותו!!!!!

רוצה להבהיר נקודה מסויימת למען ההגינות
לשניה אחת לא היה לי ספק ששי מקצועי ונעים הליכות
מאידך, לאחר הביקור התברר לי שבעניין הכספי אנחנו לא רואים עין בעין
למי שחשב שבזבזנו את זמנו - לא הכרחנו אף אחד לבוא, זו העבודה שלו, חלק מזה זה שיווק, הוא לא עשה לנו טובה אישית כלשהי (מה גם שכן קיבל כסף)
מה שהפריע לי ועדיין מפריע - זה ששי טען בשרשור שנתן לנו אפשרות להחזיר את השלט אחרי שבדקנו, התקשרנו ואמרנו שזה נראה יקר יחסית למה שמפורסם באינטרנט - לא היה ולא נברא!לא קיבלנו הצעה כזו!
ודבר שני - שבדקנו עם טכנאים אחרים - אף אחד אחר (חוץ מאלקטרה-החברה הגדולה)-לא רצה דמי ייעוץ, אז הרגשנו מרומים,

ולך שי - אני בטוחה שיש לך מלא לקוחות מרוצים
אנחנו - כנראה פחות
נותנת לך הזדמנות שניה לתקן. אתה מוזמן ליצור איתנו קשר.

bubiba2

New member
גם איש מקצוע יכול לפשל. יכול להיות

שאצל הרוב הגדול שי עשה עבודה נפלאה ותמיד כיף לשמוע על אנשי מקצוע אמינים, הגונים, ישרים ויודעי מלאכתם אך קורה שגם הם מפשלים- למה זה בעיה שמשתתף יעלה את האירוע המצער שקרה לו?

למה תוקפים את אותו משתתף?

ההיפך הוא הנכון-גם אם אותו בעל מקצוע בעל מוניטין בפורום עדיין צריך להיות ערניים ולא לסמוך ש=X יעשה את העבודה כי 90% מחברי הפורום קיבלו אצלו את בטופ שבטופ. זה לא קורה אצל כולם וגם אצל אלו שלא קרה מותר להם להביע את דעתם ולהזהיר וכמו שיועדים לכתוב דברים טובים שהם ישר נחשבים לפרגון למה כשכותבים שבעל מקצוע פישל ישר קופצים שזה לשון הרע ופגיעה במוניטין?

לי יש נסיון דיי כושל עם המלצות בפורום

אושיית פורום דיי מכובדת הגיעה אלי הביתה ונתנה לי הצעת מחיר מופרכת לעבודה.
למה?
ככה. כי יש מחירון ואם מתקנים דבר אחד זה אותו מחיר ליחידה כאילו מתקנים 10 כאלה.
לא בא לי לספר מי מה ולמה כי לא ממש בא לי לעשות לעצמי אאוטינג בפורום. בכל מקרה, זה קרה דיי מזמן ואת השירות כמובן שלא הזמנתי ממנו.

בכל מקרה - תיזהרו ממישהו שמפרסם עצמו בפורום, ותתייחסו לפרסומים כאן כמו כל פרסום אחר - אתם לא יכולים לדעת מי בדיוק "משבח" ומה האינטרס שלו בעניין (ישנם מעגלים עסקיים שבהם כל אחד מביא לקוחות לאחרים במעגל)

למעלה