אל תבלבלו במוח שמקובל לקחת כסף על יעוץ
תחילה עליי לציין שלא מכיר את שי ולא נעזרתי בשירותיו.
אבל כן נעזרתי באנשי מקצוע שונים בתחומים מגוונים, ביניהם בעניין יעוץ מיזוג וגם דרך טכנאי של אלקטרה.
הפלא ופלא, גם הוא הגיע אליי בשעת ערב וישב איתי לעשות תוכניות ושרטוטים ולא לקח אגורה.
גם בתחומים אחלרים שהזמנתי אליי הביתה אנשי מקצוע בתחום הרשתות נגד יתושים, אזעקה לבית וגינון- אנשים הגיעו אליי, נתנו ייעוץ ולא דרשו
תמורה כספית כלשהי.
זו ההתנהלות המקובלת ולא אחרת.
איש מקצוע הוא גם איש שיווק שצריך לעדת לשווק את עבודתו, מקצועיותו ואמינותו בזמן שניתן לו לייעץ.
הוא לוקח בחשבון שיש כאלה שיגידו ש"צריכים לחשוב" אבל בהרבה מהפעמים, אם הוא מכר את מרכולתו כמו שצריך- יזכה בלקוח.
בעייני זו חוצפה לקחת 200 ש"ח ליעוץ.
אני מקווה שלכל הפחות הוא הבטיח לקזז את זה מהעלות הסופית למרות שגם בדרך זו הטעם נפגם.
הלקוח, מצידו, צריך להיות מספיק הוגן כדי לא לתזז אנשי מקצוע ולא לנצל את זמנו כשאין באמת כוונה לרכוש את שירותיו.
לסיום, זה עוד פעם ממחיש את ה"קטע" שיש פה כשמבקשים המלצה על איש מקצוע מסוים ואז יש מבול של המלצות שהעבר כבר הוכיח
שאמינותן מוטלת בספק ויש להתייחס אליהן במשנה זהירות. יש כמה אנשי מקצוע שהם "יקירי הפורום" מסיבה זו או אחרת לכן אני מחזק דווקא את
אלה שמביאים את הצד השני של המטבע, כי מה לעשות, כנראה לא הכל ורוד כפי שמצטייר. אם אנשים נפגעו, ממנו או מכל איש מקצוע אחר, אנא הביאו את המקרים כדי שאחרים לא ייפגעו. יישר כוח, לא להירתע מאלה שיוצאים להגנתם.
ממליץ תמיד לעשות חיפוש בפורום ואז גם תראו שאותם ממליצים על איש מקצוע ספיציפי מקפידים להופיע על כל שרשור בכפייתיות ובנוסף גם תמצאו, רחמנא ליצלן, דברים הפוכים וביקורת נוקבת.
צר לי ששי לא התייחס לטענה של אותה גולשת שכתבה שהשאיר אצלה מזגן באמצע הסלון.
זכותך להגיב וגם זכותנו לדעת האם הדבר קרה או לא קרה.