שי מזגנים

רינת192

New member
שי מזגנים

אני לא רוצה להישמע כמו פרסומת
אבל הבחור הזה - מקצוען, ענייני, מהיר, סימפטי ועומד בלוחות זמנים וגם
שפוי במחירים!!!!!!!!
אין דברים כאלו

למי שצריך 052-340-1723

Lali

New member
מסכימה עם כל מילה! גם אצלנו היה כך!

דיתי70

New member
מסכימה עם כל מילה

ממליצה בחום במיוחד עכשיו כשצריך להכין את המזגן לקראת הקיץ

Jasyy

New member
גמני מאד מסכימה והרגשתי ככה אחרי ביקור שלו

ואם כבר משבחים אנשי מקצוע, חייבת להוסיף עוד מישהו - קלוד אנטון. הוא היה אצלי שוב שלשום וכמובן שכשהגיע כבר לא היתה תקלה והכל עבד והוא לא הסכים לקחת תשלום עבור הקריאה למרות שזכותו המלאה לעשות זאת, בעיקר כי הוא שהה אצלי זמן מה ובדק בצורה יסודית שהכל אכן עובד. אין דברים כאלה, איש כל כך נחמה ושירותי.

רונדה22

New member
צר לי אבל חייבת לסייג

היו לי שני נסיונות עם שי מזגנים: באחד הוא באמת עשה רושם של איש מקצוע שיודע את העבודה שלו, מה שגרם לי לקרוא לו שוב כדי להתקין מזגן חדש.
לצערי- בפעם השניה הוא לא היסס להשאיר לי מזגן חדש באמצע הסלון ולא להרכיב אותו, כי גילה שהעבודה טיפה יותר מורכבת ממה שהוא חשב מראש (לא בא מראש לבדוק את עניין ההתקנה והסתמך על הזכרון שלו)
הצלחתי להבין שבאותם ימים (שיא הקיץ וחום אימים) הוא מעדיף להתעסק עם עבודות "קלות" יותר ואולי גם רווחיות יותר ,מאשר לעשות עבודה קשה יותר ולהרוויח אולי פחות.
בדרך - הוא הפסיד אותנו כלקוחות.

אותנו הוא רימה בלי בושה

גם לקח לנו התמימים 200 ש"ח על יעוץ (מה שמסתבר לא מקבול)
וגם לא התבייש למכור לנו שלט ב-230 ש"ח
לצערי נפלנו במלכודת.
תבדקו טוב טוב מחירים לפני שמזמינים טכנאי

תשלום עבור יעוץ

גם בחברות הגדולות כמו אלקטרה משלמים על יעוץ 200 שח.
להגיע בשמונה בערב ולשבת איתכם שעתים זכותי לקבל תשלום.
כשהזמנתם אותי אמרתי לכם שהביקור עולה 200 שח. והסכמתם.
עלות 230 שח לשלט זה לא יקר .היתה לכם אפשרות להחזיר לי את השלט ולקבל את הכסף אך לא רציתם!!.
תיתבישו לכם!!! אף אחד לא מבזבז את זמנו בחינם.

להחזיר ולקבל כסף חזרה????לא הצעת!

כשבעלי התקשר ואמר שזה נראה לנו יקר, אמרת לו שלך זה עולה כסף וגם אתה ריך להרוויח...
לגיטימי, לא אומרת, מה שלא לגיטימי זה שטכנאי אחר שהיה אצלינו ושאלנו אותו כמה עולה שלט כזה נקב בסכום 100-120 ש"ח, מה שבעצם גם תואם את מחירי האינטרנט, סמכנו שתיהיה הגון איתנו, אבל זה לא קרה.
מחיר ייעוץ-גם לגיטימי אם זה מקבול בענף. התייעצנו עם וטכנאי נוסף (חינם, במשך שעתיים, גם בשמונה בערב) וגם עם חברים שסיפרו לנו שגם עשו ייעוץ ואף אחד מהם לא לקח כסף.
אז כן, הרגשנו שלא היית ממש הוגן איתנו
האמת אם לפחות בשלט היית יוצא איתנו בסדר, לגמרי היינו שמחים לעבוד איתך, אבל שני הדברים ביחד-נראה לי קצת לא הוגן כלפי אנשים שסומכים (מה לעשות, פעם הבאה ניהיה יותר חכמים ונבדוק לפני)

אי אפשר לרצות את כולם

אפשר לנסות...
אבל לעולם לא תצליח...
תמיד יהיה הלקוח ש"זיינת\רימית\הונית"...
תהנה מאלו שיודעים מי ומה אתה.
אני איתך!
שי

על מה בכלל התלונה??

מחיר עבור יעוץ זה דבר מקובל בהחלט, והיה ידוע לכם מראש (כל בעל מקצוע שמשוחחים איתו טלפונית אומר מראש).
שלט שנמכר לכם והסכמתם לקנות אותו - איפה המלכודת פה בדיוק??

מה שאת כותבת פה זו סתם הכפשה מכוערת.

ממש לא הכפשה-אין לי שום דבר אישי ולא היכרות

קטדמת
אני לא נגד לשלם ייעוץ אם זה מקבול בענף,
אין לי שום דבר נגד לשלם על השלט את הסכום שהוא עולה-120 ש"ח ולא 230 (כמעט פי 2!!!!!!!!)-מבדיקה פשוטה באינטרנט אחרי שהוא הלך גילינו כמה זה עולה באמת וטכנאי אחר שהיה אצילנו יום אחרי זה (שעתיים יעוץ חינם!) כששאלנו אותו כמה עולה שלט כזה נקב בסכום של 120 ש"ח
איך היית מרגיש/ה את/ה??????
הזמנו אותו על סמך המלצות בלבד, אני בדרך כלל נוהגת לתת אמון, אבל אם אני נכוויתי, הרגשתי צורך להזהיר אחרים, מותר לי.

ilanalatis

New member
מוכר מאוד-כשמזמינים טכנאי לחוות דעת נוספת

אחרי שהיה אצלך טכנאי והזמנת טכנאי נוסף, הוא יאמר לך שיכולת לרכוש את השלט בזול יותר וגם לא ייקח לך כסף עבור הביקור ולו על מנת להכפיש בעל מקצוע שמתמודד אתו על אותם לקוחות (לא מכירה את הטכנאי שהזמנתם אך סביר להניח שעובד כאן באזור).
אני הזמנתי את שי אחרי שטכנאי מזגנים (שאגב קיבלתי עליו המלצות כאן בפורום) אמר לי שאי אפשר לתקן את המזגן המרכזי אצלי בבית וברגע האחרון ואחרי שבררתי מחירים והייתי כבר מיואשת שאני עומדת להוציא עוד כ-14,000 ש"ח , שי תיקן לי את המזגן שעובד עד היום וזה היה לפני שנתיים - אז שי יקירי יישר כוח, אתה אחלה

לא אמרנו שטכנאי מכר לנו שלט

סתם שאלנו כמה עולה שלט כזה,
אנחנו אנשים עם טיפה אינטליגנציה, בכל זאת...

סריל

New member
אנשים רעים באמצע הדרך,בזבז שעתים בערב מזמנו

היקר במקום להיות בערב בביתו עם ילדיו ואת מתפלאת שהוא מעיז לקחת תשלום מסויים.

למעלה