שי-לי וליבי בחתונה

פשוט לאכול אותן ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

מירבי הן פשוט מדהימות הילדות שלך
היו רוצות להיות הסיניות יפות כאלו........
ותמונות החתונה כול כך מרגשותתתתתתתת
וליבי הזאת עוד תגיע רחוק עם האופי הממזרי שלה
הפרצוף הזה
אך פשוט לאכול
וכמובן שי-לי המטריפה עם הליידיות שלה
והלב הרחב
תמסרי לה נשיקות ואת אהבתי
ואמן רק שמחות ואושר נצחי.............

mondani5

New member
פשוט משגעות!!!

בלי עין רע,יפייפיות אמיתיות,תמונת הסינית ,גרמה לי להעלות את כל באי הבית למחשב,פשוט משגע,והרבצתי צעקה מהתרגשות למרות שהעייפות השתלטה עלי לא ויתרתי והקפצתי את כולם לראות. רק נחת מהם. נשיקות אירית

../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בובוווווווווווות!! פשוט נסיכות מדהימווווווות!!! מירבי מעכשיו אני יכולה להגיד לך וווווווווואיי מה שמצפה לכן שהן יגדלו חבלזזזזזזזזז...
חיים לא רכושני אני מקווה .... חחחחח אני עוד לא יודעת איך ארפי יהיה עם הבנות...YYYY את זה נראה שהן יגדלו...

מקסים מקסים../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

טוב שהסתדרת עם התמונות כי בדקתי ושוב לא הגיע כלום. כולם נראים חתיכים ויפים

miri71

New member
דרך מצוינת להתחיל את היום - לראות

תמונות כ"כ יפות. בנות מדהימות. אגב, כולן יודעות שהיום יום האישה הבינלאומי? כשהייתי ילדה, אבא שלי היה לוקח על עצמו את כל המשימות ה"נשיות"בבית והיה משרת בנאמנות את שלושת הנשים שלו - את אמא, את אחותי ואותי. אחרי זה היה מוטש ומסתכל על אמא בעיניים מלאות בהערצה. אז היום זה היום שלנו. תקנו לעצמכן משהו יפה...

איילת567

New member
ילדות מקסימות../images/Emo57.gif

רק היום ניכנסתי אחרי שהילדים היו ולא נתנו לי לגעת במחשב מירב אני רוצה להגיד לך שהן מקסימות ושיהיה לכם רק נחת אושר ושלווה. באהבה רבה איילת הפונדי של אירית

אורית ג.

New member
../images/Emo99.gifהיה שוה לקפוץ לביקור../images/Emo99.gif

לא יודעת מי התחתן (ואין לי פנאי לקרוא אחורה) אבל אני מאחלת לו כאלה מקסימות כמו שי-לי וליבי. וואו. איזה קסם!!!!!! שיהיה לך הרבה כיף איתן מירבי.

מירבי*

New member
היי אורית../images/Emo20.gif

אחי התחתן ושי-לי וליבי היו שושבינות... תודה על המחמאות..גיסתי החדשה דומה לשי-לי, יש לה עיניים ירוקות ועור פנים בצבע של שי-לי מה שמגביר את הסיכויים לילדים דומים..נחכה ונראה,אני כמו דודה זקנה כבר מאיצה בהם לא לחכות...נראה אם ישמעו לי.

למעלה