שי כנסי לפה בדחיפות! מחר אני בב"ש בא לכ להיפגש או שאת בצופימ? או משהו כזה...תעדכני אותי אמ בא לכ...
P peace n love New member 24/6/02 #1 שי כנסי לפה בדחיפות! מחר אני בב"ש בא לכ להיפגש או שאת בצופימ? או משהו כזה...תעדכני אותי אמ בא לכ...
Y yellow cheese New member 24/6/02 #2 אני בנוער העובד והלומד... ../images/Emo10.gif אבל בא לך בבוקר??? כי אני עושה ערב לחניכים שלי משעה 19.00 עד 22.00 בלילה.. מתי בא לך???
אני בנוער העובד והלומד... ../images/Emo10.gif אבל בא לך בבוקר??? כי אני עושה ערב לחניכים שלי משעה 19.00 עד 22.00 בלילה.. מתי בא לך???
מ מיתר שקט New member 25/6/02 #3 רותמ´קה... עד מתי את בבאר שבע?... אני בצופים עד איזה 6 וחצי ככה... תודיעי לי! ביי שוגי...
P peace n love New member 25/6/02 #5 דיי נו אני מרגישה מבוקשת..../images/Emo8.gif סתמ בצחוק....בכל מקרה אני לא יכולה בגרוש בבוקר...אבל הגר יש אפשרות שניפגש בתחנה המרכזית? ב-7 ורבע ככה? וגמ שי אני יכולה להיפגש איתכ לפני הפעולה שלכ...כי אני מגיעה לב"ש ב-5 אז מה אתנ אומרות?
דיי נו אני מרגישה מבוקשת..../images/Emo8.gif סתמ בצחוק....בכל מקרה אני לא יכולה בגרוש בבוקר...אבל הגר יש אפשרות שניפגש בתחנה המרכזית? ב-7 ורבע ככה? וגמ שי אני יכולה להיפגש איתכ לפני הפעולה שלכ...כי אני מגיעה לב"ש ב-5 אז מה אתנ אומרות?
Y yellow cheese New member 25/6/02 #6 אני אומיירת שתתקשרי אליי../images/Emo26.gif המספר פלאפון שלי מגיע אלייך מייד במסרים האישיים
מ מיתר שקט New member 25/6/02 #4 רותמ´קה... עד מתי את בבאר שבע?... אני בצופים עד איזה 6 וחצי ככה... תודיעי לי! ביי שוגי...