שי חצבני

זה לא "שלום כיתת מב"ר"

זה "שלום ישוב שקד"

הממ אם כבר מדברים על שקד...

היה איזה קטע באחד הלילה שהם החליטו לצעוק 80 פעם כל מילה שלי (מראה על תבונתם הרבה של השקדים) אז חשבתי להתקיל אותם...... אמרתי "ינתיפרזי".... אוחח הם נפלו במלכודת.. אם הייתה לי מצלמה בשביל לתפוס את ההבעה על הפנים שלהם אחרי שהם קלטו שהם התחילו לצעוק "****** פרה"...... אוחח זה עשה לי טוב...

Philipil

New member
חחחח

ישבת עם ספר פסיכומטרי כדי לכתוב את זה? למה תהרוג אותי כמה פעמים אני קורא את הניב הזה ואני אף פעם לא זוכר איך מאייתים אותו

בלי ספר ובלי פסיכומטרי

תודה לאל... אתה בחור חכם (או לפחות ככה אתה טוען), תחשוב קצת, תשאל את הבנות הנבונות (להחריד) שיש פה בפורום, ותבקש ממש יפה.. ותזכור איך מאייתים את הניב הזה (אני אישית לא הבנתי מילה מהשורה האחרונה שכתבת :S, יש 2 אפשרויות לפיסוק: למה תהרוג אותי? כמה פעמים אני קורא את הניב הזה, ואני אף פעם לא זוכר, איך מאייתים אותו? או אפשרות שניה: למה? תהרוג אותי כמה פעמים! אני קורא! את הניב הזה ואני אף פעם לא זוכר (עברית קשה שפה)! איך מאייתים אותו? או שפשוט תוריד את ה-ו מ"ואני" ואז הכל ברור.. חוץ מהניב הזה.. מה הוא קשור?!?! סליחה לכולם על החפירה, קיבלתי דחפור חדיש טיפ טופ ואני בודק אותו...

חחח אני בכלל הבנתי את זה בתור

למה תהרוג אותי כמה פעמים! אני קורא את הניב הזה ואני אף פעם לא זוכר איך מאייתים אותו. יענו ה"למה" זה בתור מילת סיבה.. זו לא הייתה הכוונה?

Philipil

New member
עזבו אותי באימ'שלכם

המגן בספרות דפק לי את השכל אחרי 2 דפים על שפרה, 1 על יצירות ש"י עגנון, 2 על רומן מתורגם ועוד מלא חירטוטים שאני לא זוכר, עברית לא כותבת אני טובה!

Philipil

New member
לא יזיק

חזק מאוד, בלי סוכר והכי חם שאפשר ככה אני אוהב את התה שלי

למעלה