להעמדת פנים.
מ מכופף ונועץ New member 6/10/13 #36 אני לא הבנתי למה זה מגיע לג'ני מה שכתבת כאן. אבל אני בכל זאת בצד שלך.
W wish2 New member 6/10/13 #41 ח ח ח תגיד לי אתה מחייך כשאתה כותב את השטויות האלה? אני בצד שלך גם אני התרשמתי מהביטוי אני מוכן להיות שפוט שלך לנצח.
ח ח ח תגיד לי אתה מחייך כשאתה כותב את השטויות האלה? אני בצד שלך גם אני התרשמתי מהביטוי אני מוכן להיות שפוט שלך לנצח.
W wish2 New member 6/10/13 #47 אני אוהבת אנשים שצוחקים. אתה מצחיק גם אותי. דרך אגב. אני כבר לא רוצה את שניכם בפנטזיה שלי.
W wish2 New member 6/10/13 #57 אתה קורא לו??..?.? טינופת. יפגום דפוק. אני יכולה להרוות את לילותיי עם עשר כמוך. עלק אתה מסיים וקורא לו. 0 זה שיש לי פנטזיה על שניכם. זאת אומרת זה שהייתה לי פנטזיה. זה לא אומר שאתה מנהל אותי. אני מנהלת את שניכם. סתומים.
אתה קורא לו??..?.? טינופת. יפגום דפוק. אני יכולה להרוות את לילותיי עם עשר כמוך. עלק אתה מסיים וקורא לו. 0 זה שיש לי פנטזיה על שניכם. זאת אומרת זה שהייתה לי פנטזיה. זה לא אומר שאתה מנהל אותי. אני מנהלת את שניכם. סתומים.
W wish2 New member 6/10/13 #68 אני לא מדברת איתך ועם הטינופת אבל למען ה' מה פירושו של האייקון המכסה עיניים הזה?