שי וזיו

שי וזיו ../images/Emo14.gif

לדעתכם הם יצליחו להתגבר על המחלוקות ויהפכו להיות שוב צמד חמד? הכי לא סבלתי אותם בגירסת הביחד, אם זה יקרה זה יהיה פשוט נורא.

סאמוואן

New member
אני מאוד מקווה שלא...

אני כל כך אוהבת את שי בלי זיו.. גם אני כשהם היו ביחד לא סבלתי אותם...העזיבה של זיו עשתה לשי רק טוב.. הוא כרגע הפייבוריט החדש והרשמי שלי אחרי העזיבה של אנגלנדר...וממש לא בא לי שיירד לי ממנו אם הוא יחזור לזיו

agroise broider

New member
כתבתי על זה תחזית מעניינת:../images/Emo183.gif

זיו ככלב תקיפה, למי הוא שייך לטלכו או לשי ?

OOOO0

New member
הראו אותם עכשיו בגיא פינס.

(הראו כמה מהשורדים באילת,כולם היו ממש חמודים! אני ממליצה לראות את השידור החוזר בערוץ 3 בשעה 22:45.) נראה שהם חברים טובים, אבל עדיין לא נרגעו ממחלוקות העבר. שי עדיין כועס שזיו לא הצטרף אליו וזיו עדיין כועס ששי צירף את אנגלנדר לברית מבלי לשאול אותו. ומה שהכי מצחיק- שי כל הזמן טוען שלזיו יש שיגעון גדלות. טול קורה מבין עיניך.

s7m42

New member
../images/Emo45.gif לגבי המשפט האחרון

לא מודע לעצמו בשיט

mika32

New member
לדעתי כן

לא סתם לקח שי את זיו איתו לדו קרב שי עושה את כל המאמצים בכדי להתקרב שוב לזיו.

../images/Emo58.gif

כיוון שהשמועות טוענות שלאחר הדחת חנוך באה הדחתו של זיו, אז אין זמן ליישוב המחלוקות - והשאלה היא מה הביא להדחת זיו...... ומי תרם, סייע, ואירגן את זה? שי????????
אני, ברגע של וידוי, מאוד מקווה שהשמועות לא נכונות וזיו ישאר.

mika32

New member
../images/Emo58.gif

קשה לדעת מה באמת יהיה כי היה גם ספויילר הפוך ששי עף וזיו עולה לגמר עם טלכו.

../images/Emo58.gif

אני זוכרת שמישהו כתב כאן שריקי הודחה בזכות זיו... אז זה סותר את העובדה שזיו עף לפני ריקי : /

shay keran21

New member
את זוכרת היטב כי אני אמרתי את זה../images/Emo58.gifאני

אומר את זה כי זיו נתן לי הרגשה שבזכותו ריקי הודחה...ובא מיש פה,וכתה רעיון שלא חשבתי עליו,אולי זיו יודח,וברגע שהוא יהיה המושבע,הרי בכל שבוע יש מודח חדש,כלומר מושבע חדש,כל אחד בתורו ישאל שאלה,יביע את דעתו,ידבר..אז אולי באמת לצערי זיו יודח,אך הוא יגרום לכך שכולם יצביעו נגד ריקי..הבנת? שמעו מש..אנחנו יודעים שחנוך עף נכון? סבבה! מי שיעוף אחררי חנוך ככה נדע את האמת...אם שי יעוף-תראו את זה כעובדה שזיו בגמר.אם זיו יעוף-שי בטוח בגמר,אם אף אחד משניהם לא יודח לאחר חנוך..ואני מדבר הדחה רצופה,לא בעוד 2 הדחות אחרי חנוך..אלא ממש אחרי חנוך,אז כניראה שניהם באמת בגמר..אני אוהב את שי כמו שאני אוהב את זיו..עם נק' יותר לזיו..למה? בגלל שאני מכיר אותו..זהו

OOOO0

New member
../images/Emo58.gif

גם אני מקווה שהספוילר לא נכון. אני מעדיפה ששי יעוף לפני זיו.

../images/Emo58.gif לכל המגיבים כאן על ה- ../images/Emo58.gif

אני "שוברת את הראש" מי זה שכתב שזיו מודח אחרי חנוך, אולי צפניה? וצפניה מאוד אמין
נקווה שלא זיו, אבל השמועה חזקה ויציבה. אוף

../images/Emo58.gif אם המודח/ת הבא/ה הו/יא...

חנוך ואז זיו אז פינג פונג אמין אם לא אז לא... זו הדרך לדעת :)

למעלה