שי והמושבעים

tokyo3

New member
שי והמושבעים

במשימה עם הכדים אמר שעושה זאת כדי שהמושבעים ייראו את הרוח הספורטיבית שלו.זה שהוא אמר את זה בצורה כזאת ישירה,לא מבטל את האפקט של המהלך?אם אני אנגלנדר,וראיתי אתמול את הקטע ששי אומר את זה,אני ממש לא אזכור לו את זה לטובה.שי היה צריך לומר בצורה פשוטה שזה למען הרוח הספורטיבית או שהוא פשוט ווינר..

רנדו

New member
בהחלט. אבל זו כבר אשמת העריכה..

שבוחרת בקטעים מסוימים שאולי יכולים לגרום להם לצאת רע. זה כמובן מהנחה, שהוא אמר מספר דברים בוידוי ;)

לא, זו האשמה של

הגירסה הישראלית שמראה למושבעים את כל הלכלוך מאחורי הקלעים במקום לתת להם להצביע באי לאחר ההדחה האחרונה ואז שיראו את התוצאות גם אחרי שנה. אבל שההצבעה תהיה רלוונטית לנסיבות. הרי מעכשיו אפשר לפצל את המושבעים לשתי קבוצות ואז בגלל אחד או שניים שבמהלך השנה שינו את דעתם (שלנו כצופים הייתה ברורה מאליו...) יש הכרעה. טיפשי לחלוטין. ממש טיפשי הקטע הזה

רנדו

New member
למה זה באמת ככה בישראל?

אולי יש לזה סיבה מסוימת.. לא יודעת.. למרות, שמצד שני, את חושבת שאם המושבעים לא היו רואים את "מאחורי הקלעים", אריק ונעמה לא היו זוכים בעונות הקודמות?

אין לי מושג

למה זה ככה בישראל.... לגבי הזוכים של העונות הקודמות.... אני לא יודעת לומר כי אני לא זוכרת בדיוק איך הסתיימה העונה. אך תחשבי.... הם טעוני כעס, מלאי אמוציות, ובאים להצביע..... שנה אחרי.. הם רגועים... יוצאים למסיבות ביחד, ובטח ובטח מדברים אחד עם השני על ההצבעה ומשכנעים אחד את השני, זה כאילו הדחה נוספת של מועצת שבט רק על בטן מלאה

בטטהמן

New member
לדעתי הגמרים מבויימים

אני לא חושב שהתוכנית עצמה מבויימת (למרות שייתכן וההפקה "עזרה" למתמודדים מסויימים ע"י תפירת משימות שמתאימות להם), אבל הגמר בטוח מבויים. הנאמוים בתוכניות הגמר נראים לא אמיתיים: זה לא הגיוני שאיתי יכעס על אריק ומרינה תכעס על נעמה שנה אחרי שהתוכנית צולמה. לאף אחד אין סיבה לשאול משהו את המתמודדים, כי הם מדברים איתם חופשי כבר שנה. ושלא נתחיל לדבר על ההצעה של יואב לנטע-לי להתחלף איתו באמצע הגמר - ברור שזה בא למעלה מההפקה. איך הוא יכול להציע לה את זה על דעת עצמו? הוא גם ביקש מאריק להדליק אש בשידור חי. מה? במקרה היתה להם באולפן אבן אש? אני לא בטוח במאה אחוז, אבל לדעתי גם ההצבעות עצמן של המושבעים בגמר מבויימות, כדי שיותאמו לנאומים שלהם. האמת, זה לא כל כך מפריע לי. אני נהנה מהתוכנית עצמה לאורך העונה ולא מהגמר. זה גם לא כל כך משנה לי מי יזכה.

OOOO0

New member
זה ככה כי כל שנה

ההפקה רוצה להרוויח כסף מההצבעה ולכן מוסיפה אופציה של SMS בגמר. אם ההצבעה הייתה מתרחשת על האי, לקהל לא היה שום חלק בבחירה.

davidlev0255

New member
למה מבטל? זה מוסיף נקודות זכות להתאמצות

פרזיטים כמו טלכו / עבדאן / אריק לא עושים לעצמם טוב במשימות !

אתה ממשיך להשמיץ את טלכו ללא סיבה. או שכן.

מזמן הגעתי למסקנה שאתה "שתול". התגובות שלך חד צדדיות. אין בהן עומק. ולכן גם לא רציניות. כפי הנראה נפגעת ישירות מטל וזיו בתוכנית.

איזה ציטוט? המשימות בתוכנית הן טפשיות.

המשימות העונה הזאת על הפנים. גם כל המשימות שקשורות באופן ישיר או עקיף באוכל מבזות את המתמודדים ואת האוכל עצמו. ממש בושה. מזמן הגענו להבנה שהשרדות זה משחק חברתי. אז שיראו לנו יותר את האינטרקציות בין המתמודדים. את השיחות בינהם. אפשר לוותר על משימה אם מעמדך בשבט חזק. או בכדי להשיג מטרה אחרת . בטח ראית איך טלכו ויתר על משימת הקלטת לטובת ריקי וזיו ואפילו עודד אותם לשבור לו את החרסים. הוכיח גם גדלות נפש אבל גם ראיה לטווח רחוק יותר. אף מתמודד לא עשה זאת ! יש לו אכן מידי פעם איזו יציאה מעצבנת. אבל זה נסבל. וגם לא תמיד הזחיחות עם זיו עושה לו טוב. אבל למרות הכל ובמאזן כולל לאורך הל הפרקים הוא עם "סדר-יום" ברור. פועל בעקביות. מסביל לצופים. לא פוגע באנשים. משחק את המשחק. ולא באלימות ולא באגרסיביות כמו אחרים.

tokyo3

New member
יש לי תחושה..

ואני חזק בקטע הזה...שהשנה המושבעים כן יצביעו באי..ושלגמר יגיעו שניים בלבד..מה דעתכם?

למעלה