שי התעללה בי היום!!!!!!!!!!!!!!!!!

שי התעללה בי היום!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא הרביצה לי עם השוט!! ונשכה אותי בלחי!!! משוגעתתתתת..... חחח אבל החזרתי לה.... ואני ויפתח נעלנו אותה באורווה של זאוס חחחח מגיע לך!!!! והיה שיא הצחוקים.... השעור שלי היה פסדר.. רכבתי על סוס בשם בלנקו....לנו 2 מכשולים של in&out הראשון היה אפרייט של 50 ס"מ ואז נוחתים וישר קופצים אפרייט שבסוף הגובה הגיעה למטר.. ואחר כך המאמן שלי שינה את האפרייט לאוקסר של 80-90 ס"מ.. קיצר באתי עם בלנקו והוא ממש סוס לא נוח והחטפתי לו היום מלא שוטים!! זה פשוט חובה עליו!! והוא בא בקושי עם קצב ואני מדרבנת והוא ניסה לברוח לי אז הכנסתי אותו למכשול בכוח ולא היה לו קצב כמעט!! הוא קפץ את האפרייט ואז סירב לאוקסר כזה ממש עצירה כזאת כי לא היה קצב... ואני כזה ישבתי לו על הצוואר והוא הרים את הצוואר כדי שאני לא יפול!! איזה חמוד ואז חזרתי לאוכף וקפצתי איתו כמו שצריך אחר כך וגם אחר כך הוא הגביה את האוקסר ל90-100 אבל בלי האפרייט הקטן לפני והוא קפץ כמו מלך.... היה שעור ממש נחמד.... אבל שייי!!! את מותק של ילדה!! ואני חווולההה עליך!! את כזאת פשושית!! למרות שאת מתעללת בי לפעמים...

Sweet SuGaR

New member
ומי רכבה היום על אוסטין!

שייייייייייייייי וטיפסתי מהר מאוד מהאורווה, אל תפקפקו בי!!! וביכולת הטיפוס שלי..... וגם דרור וגם יפתח חטפו שוטים היום!!!!! אחחחחח קטלנית שכמוני!!

חחחח אני רואה אתם עושים חיים!!

חיחי
לי יש שיעור ביום ראשון נה נה בננה!! נקווה שסקוטרוש יהיה פנוי ושהוא לא יתקיף את בלנקו....

חחחחחחח איזה חיים... שי הזאתי....

גם כן!! מתעללת באנשים!!!!! חחחח ואני בחתולים.. (המבין יבין)... שיי איזה צחוקים כזה שיהודה שאל את כולם מה אתם עושים על החציר ואז כולם קפצו וברחו משם... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אין זה היה מצחיקקק.... חחחחח ושנתקעת באורווה התחלתי להרביץ לך עם 2 שוטים!!! וזאוס כמעט קפץ עליך... חחחחחחחחח בואנה אבל את התחלת להרביץ לי עם השוט!!! ובפעם הבאה אני ויפתח נעלה עליך יחד!!!!!!!!! ושי יכלבה!!! חזרתי עכשיו מהבייבי סיטר והתקשרתי אליך איזה 7 פעמים!!!!1 למה לא ענית?? חחחחח ואנשים אתם חייבים לשמוע את ההודעה של שי בפאלפון אתם פשוט תתפקעו מצחוק זאת ההודעה הכי מפגרת שקיימת!!!!!!!!!!!!!!!!! ושי הציור שלך יצא ממש מכוער.. אני יכין מאחוריו חדש..

../images/Emo6.gif

אוייייי תגידי את זוכרת כשהיו גורי חתולים בחווה?????? אז היה חתלתול אחד שאני קראתי לו מיצי והוא היה הכי חמוד!!! יותר מאח שלו.. ואז יום אחד הם נעלמו.... זה היה בתקופה של סוכות שהייתה קייטנה... ואממ אני לא מבינה למה יהודה לא מרשה לשבת שם...כאילו מה זה מפריע לו , מה אנחנו הורסים את החציר או משו?.. ופעם אחת כשעזרנו בקייטנה, אז חן ועוד מישו ישבו על ההכי גבוה ודחפו אותה והיא נפלה לרצפה...אאוץ'

אמממ אני לא ממש וזכרת.... אבל....

תאמת יהודה צודק בקשר לשבת על הקש... כי זה מסוכן והוא יודע שאנחנו עושים שם שטויות ודוחפים את השני וקופצים הערמות הכי גבוהות שזה משהו כמו 3 וחצי מטר... וזה מאוד מסוכן.. אז הוא לא רוצה שנפצע... ופסח!!! אני מתכוונת לבוא לחווה לעבוד.... את תבואי??? ושיייייי חסר לך אם את לא באה...הבנת?? חחחחח ואתמול אז ליאור, שלומי ויפתח עלו על הכרמת חצי הכי גבוה והם הגיעו כבר לתקרה כאילו עם היד.. אז שלומי כזה נתלה על הברל של הגג... וליאור דחף אותו ושלומי עדיי לא נפל... אבל הוא לא הצליח לחזור בחזרה לחבילה.. ופתאום יהודה הגיעה אז הוא צעק ושלומי נבהל וקפץ למטההה פחחחחחחחחחח זה היה מצחיייייקקקק

Sweet SuGaR

New member
דרור

הולכת לחטוף שוטים (0: אווווו מה יקרה אם נצא לתחרות... מסכנה

למעלה