שי הרמטכ"ל !!

rafi696

New member
שי הרמטכ"ל !!

שלום לכולם ... אולי מישהו יכול לעזור לי אני מנסה לגלות את הערך האספני של הפריט הנ"ל: שי הרמטכ"ל תשנ"ד. השי כולל מכתב למשפחה השכולה ובחתימתו של אהוד ברק (הרמטכ"ל). סט של שישה מטבעות שעליהם מופיעם בעלי חיים מצד אחד ואילו פרחים מצד שני , ומטבע אחד גדול של צה"ל ועליו כתוב מצה"ל באהבה ו45 שנה למדינת ישראל... בחלק האחורי של השי ישנו ספר של החי והצומח במדליוני ישראל

תמיר1991

New member
איזה יופי! מדהים!

אולי הערך הכספי לא בשמיים, אבל ערך לאומי ואספני בהחלט יש! מי יתן ואף אחד מבאי פורום זה לא יקבל כזה לביתו לעולם מהמדינה, ומי יתן שמדינתנו לא תצטרך כלל להפיץ כאלה. תמיר.

python 4

New member
לפני שנים,

סבתי היתה מקבלת מידי פעם מכתבים וברכות לחגים מטעם הצבא, לזכר בנה, חייל גולני שלכאורה נהרג באיזו מלחמה. כך היה, עד שאימי שכנעה אותה לבסוף להתקשר לגורמים המתאימים ולעדכן אותם שלא היה לה באמת בן בגולני ושהיא בוודאי לא אם שכולה, חלילה. מאז הפסיקו לשלוח לה מתנות וברכות. עכשיו נשאר רק לתהות אם באמת יש משפחה שכולה אי שם, שסבתא שלי קיבלה בטעות את הברכות והמתנות שיועדו להם..

python 4

New member
יש לציין שהיא אף פעם לא קיבלה כזו

מתנה, מקסימום בקבוק יין לראש השנה או משהו כזה. אחרת הייתי יודע מזה.. המממ אולי אני אלך לדבר איתה מחר..

טל ענבר

New member
החתימה לא נראית אותנטית

אלא מודפסת. זה שי למשפחות השכולות - האם נראה סביר כי הרמטכ"ל יחתום על כ-20000 מכתבים באופן אישי?

סביר להניח שלא הרבה

לצערינו הרב, מספר המשפחות השכולות בארץ עומד על אלפים רבים. עם מדובר על שי סטנדרטי שניתן לכל משפחה שכולה לקראת יום הזכרון, הרי שמדובר על פריט שמונפק בעותקים רבים. מכאן סביר להניח ששוויו עומד על שקלים בודדים, או לכל היותר עשרות בודדות. גמר חתימה טובה לכל קוראי הפורום.

למעלה