שי הרמטכ"ל לראש השנה מתי אפשר להתחיל לטעון אותו באתר של חבר?
H hillator New member 5/8/13 #2 שאלה נוספת בנושא בעצם כמה 1. אם נכנסתי לקבע ב2 לפברואר האם אני זכאית לקבל? 2. מה שווי השי? בברכה והמון תודה
שאלה נוספת בנושא בעצם כמה 1. אם נכנסתי לקבע ב2 לפברואר האם אני זכאית לקבל? 2. מה שווי השי? בברכה והמון תודה
N netc New member 5/8/13 #3 תשובות 1. לא, השי מוענק רק למי ששנה בקבע לפחות. 2. 400 ש"ח ב gift card 3. ניתן כבר לטעון אותו
א אפרשקסית New member 9/8/13 #4 אני כבר הטענתי אז מניחה שאפשר כהר חשוב שהיתר (לפני הטעינה) בכרטיס הצהוב לא תעלה על 600 שח כי אז לא תתאפשר טעינת השי.
אני כבר הטענתי אז מניחה שאפשר כהר חשוב שהיתר (לפני הטעינה) בכרטיס הצהוב לא תעלה על 600 שח כי אז לא תתאפשר טעינת השי.
A assafp27 New member 22/8/13 #5 שאלה לגבי השי צריכה להופיע הודעה מיוחדת על ההטענה? העניין הוא שהשתחררתי מקבע לפני שבועיים, אחרי שירות של שנה - אז אני זכאי או לא? (האתר של חבר עובד ואני יכול להטעין חופשי ב"חבר של קבע")
שאלה לגבי השי צריכה להופיע הודעה מיוחדת על ההטענה? העניין הוא שהשתחררתי מקבע לפני שבועיים, אחרי שירות של שנה - אז אני זכאי או לא? (האתר של חבר עובד ואני יכול להטעין חופשי ב"חבר של קבע")
א אהובה46 New member 25/8/13 #6 האם מילואים נחשב? היי אני בקבע 11 חודשים וחצי ועוד שלושה שבעות הייתי במילואים לפני מספר שנים (גם כקצינה- חזרתי לצבא אחרי מספר שנים). האם זה נחשב כותק של שנה בקבע?
האם מילואים נחשב? היי אני בקבע 11 חודשים וחצי ועוד שלושה שבעות הייתי במילואים לפני מספר שנים (גם כקצינה- חזרתי לצבא אחרי מספר שנים). האם זה נחשב כותק של שנה בקבע?