שי היום ביצפאן שי גבסו יופיע היום ביצפאן.........
ט טיטול לא נקי New member 3/2/04 #4 איזה חמוד הוא היה..../images/Emo95.gif אבל הוא מוכרח פשוט מוכרח להפסיק ללקק את השפתיים שלו כמו איזה כוסית, מה יהיה איתו?! טוב נו..בהמשך הוא גם ישיר יהיה נחמד
איזה חמוד הוא היה..../images/Emo95.gif אבל הוא מוכרח פשוט מוכרח להפסיק ללקק את השפתיים שלו כמו איזה כוסית, מה יהיה איתו?! טוב נו..בהמשך הוא גם ישיר יהיה נחמד
P perrinat New member 3/2/04 #5 ../images/Emo6.gifשוב ליקק../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif לא ראיתי... הייתי בסרט "חיוך של מונה ליזה"
../images/Emo6.gifשוב ליקק../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif לא ראיתי... הייתי בסרט "חיוך של מונה ליזה"
L love amor New member 3/2/04 #6 איזה סרט יפה! נכון?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ולא ראיתי אותו אתמול..כי הוא לא מעניין חחחח
T TheImpactBoy New member 3/2/04 #7 אני חייב לציין שהוא פשוט זייפן! השיר יום ועוד יומיים הוא שר פשוט וקל לביצוע, ושי מזייף בו המון!!! פשוט מעצבן.
אני חייב לציין שהוא פשוט זייפן! השיר יום ועוד יומיים הוא שר פשוט וקל לביצוע, ושי מזייף בו המון!!! פשוט מעצבן.
H hadas 5 New member 3/2/04 #9 מה שעיצבן אותי... שכל הזמן הוא ליקק את השפתיים שלו כאילו מה נסגר... כל שניה הם מתיבשות לו
H h i l l e r New member 3/2/04 #11 אז הוא מלקק את ה../images/Emo25.gif אפשר לחשוב לא לכל פרט קטן צריך להטפל. אם הוא היה מחטט באף, אז הייתן יכולות להתלונן.. אבל הוא סהכ מלקק את השפתיים.....
אז הוא מלקק את ה../images/Emo25.gif אפשר לחשוב לא לכל פרט קטן צריך להטפל. אם הוא היה מחטט באף, אז הייתן יכולות להתלונן.. אבל הוא סהכ מלקק את השפתיים.....
D Dream within a Dream New member 4/2/04 #13 ../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif זה משהו שמאפיין את גבסו.. וזה דיי חושני כזה..
H h i l l e r New member 4/2/04 #14 נכון כמו שאת נינט מאפיינת היד שאפילו אתמול ביומטוב היא לא הפסיקה לשחק איתה