שי גבר גבר

שי גבר גבר

חבל שבחרתם בו.. אני לא מבין למה אנשים חושבים שהוא מנהיג איך אתם בכלל מעדיפים את הפריחיות והחוסר תרבות והגועל נפש של עינב ויוסי אני מוכן להתערב על כל אחד בין רנין, אשר, שפרה, לאון, שי, עינב ויוסי ששבועים שלוש אחרי התוכנית יוסי ועינב הם יהיו פליטי ריאליטי הכי לא מעניינים ואף אחד לא יזכיר אותם אפילו גרם מהשכל שלהם ושלא נדבר על כל מני סוכנים שלוקחים פליטי ריאלטי לדגמן, לראיין, להנחות תוכנית, לשחק בסדרות להתארח בתוכניות בידור וכו'.. בכל אופן אם ההפקה רוצה רייטינג מטורף שיצרפו את דן מנו מה אתם אומרים???

clearer

New member
אחרי שרואים קטע כזה, קשה שלא ל"הצביע נגדו" ->

(תראה עד הסוף, ובמיוחד בדקה: 1:50 - שם רואים את הבגידה הצורבת בצבר) http://il.youtube.com/watch?v=4-iwWi9eRqo והאמת שערוץ 2, חסכו את זה ממנו, ומעולם לא שידרו את זה באופן תמוהה.

א ו ח נ ה

New member
ומי בדיוק יקח את שי הבלתי נסבל?

אלפי אנשים לא סובלים את הבן אדם הזה איזו חברה הוא ייצג בדיוק? אולי טמבור כהפוך על הפוך.

שי גבר תככן,תחמן,מתנשא יהיר ורודן../images/Emo4.gif

וחבל מאוד. שי גבר חתיך (לא יפה) ,חכם ויש לו את כל התנאים לבחור להיות גבר גבר. מאחלת לו שיקח את הזמן להפנים ולשנות דרך. שיקח את המשחק הזה כתפנית בחיים. החברה זוקוקה לו לחוכמתו לדברים טובים ונעימים. שי אתה יכול

שי הוא אדם מגעיל, שחצן, חש מעצמו

כך הוא חשב שהוא יכול לישלוט על כולם, הוא עשה הרבה דברים מגעילים, ואפשר לחשוב במי מדובר? מזל שהוא הלך הוא היה רק הורס מה קשר דן מנו, זה גרוע לחשוב שהרעים הם אלה שמביאים רייטינג!

זה הקטע פה המשחק

במשחק הזה אין חסינות ואין פרסים ואין המון דברים שלדן היה בהישרדות היה מעניין לראות איך הוא היה מצליח לשרוד בהאח הגדול ששם הוא צריך להיות בדיוק ההפך מהישרדות בהח הגדול הוא צריך להיות הכי טוב נחמד לכולם וכו..

BeN ShaDe

New member
שי הוא אדם שחצן ותחמן , אבל...

הייתי מעדיף שהוא היה יוצא אתמול כמו כל דייר אחר מהוילה , כאחד שהקהל פחות אהב ולא קודם יצא כקורבן ואז קיבל הכי מעט הצבעות.

א ו ח נ ה

New member
להיפך, הוא התנדף בצורה הראויה לו

גם בהרגשה על הפנים (אמנם בנסיבות מצערות, אבל אנחנו מדברים כרגע עליו) וגם בלי האופציה להיפרד מכולם כמו שצריך הצדק נעשה - הוא היה כל כך צבוע עם כל אחד ואחת משם שכניראה באמת לא הגיע לו אפילו להיפרד ולקבל את מנת האהבה שהם מעניקים בפרידה אפילו לזה הוא לא היה ראוי.

Saladin

New member
אם אתה חושב שזה מה שהוא ראוי לו

אז אתה צריך לחשוב שהיה לו מזל (עם כל הצער שבדבר). כי שי לא הספיק לבגוד בצבר, ליאון ושפרה, דברים שבטוח היה עושה אם הוא היה נשאר בבית, ומהבחינה הזו הוא יצא נקי וגבר עם חצי מהבית. בטח אחרי התכנית הוא ישמור על קשר עם צבר.

א ו ח נ ה

New member
אחרי התכנית צבר יראה איך שי לכלך עליו

ואני מאמין באמת ובתמים ששום חברות אמיתית לא תצא מהתכנית הזאת פרט אולי לקשר ידידותי בין שיפרה לצבר.

Saladin

New member
לא נראה לי שזה יפגע בצבר.

אם אתה מתכוון לזה ששי אמר לאשר שצבר עשה בכוונה את הפיצות, בוא נגיד שזה לא חטא כל כך גדול שלא חלה עליו התיישנות רצינית. חוץ מזה, צבר מכיר את עצמו ויודע שהוא פוץ יבשבש שבאמת עשה דווקא אז זה גם יעזור לו לקבל את זה. וכשכתבתי שהם ישמרו על קשר לא התכוונתי שהם ישחקו בלגו ביחד וגם לא נראה לי שהם יחרשו את הפאבים של ת"א ביחד, אחרי הכל החיבור ביניהם הוא לא זורם וכיפי יחסית כמו שהיה לשי עם ערן, אלא לזה שהם בטח ישמרו על קשר אחד עם השני לפחות זמן מה אחרי התכנית.

קאראט

New member
חבל ששי יצא כפי שיצא מהבית הגדול

היה לו יותר מזל (עם כל הצער שבדבר) משכל. לו היה יוצא כפי שכל דייר היה יוצא, הקהל היה זורק עליו אבנים (בלשון המעטה) ובז לו בפרצוף. את הסטירה חטף אותה אתמול כהוגן, מספיק שהועמד להדחה אחת בלבד ע"י דיירי הבית שהקהל זרק אותו לעזאזל אחת ולתמיד. וחוץ מזה, בשביל מה לדבר עליו?? הוא פאסה עבורנו וחבל על האנרגיות החיוביות שלנו לבזבז אותן עליו :) יום הכי מאושר לכם

אבל בתכלס

תכלס כאילו ועדיין איך לא התייחסתם למה שרשמתי שי מלך לא מעניין אותי התגובות שלכם עליו הוא בסך הכל בא לשחק ולהנות תפסיקו לחפור עליו דברים שליליים הבנתי לפי זה שהדחתם אותו שלא אהבתם אותו אבל בחייאת כאילו איך אתם מעדיפים את את הפריחיות והחוסר תרבות והגועל נפש של עינב ויוסי

tal1202

New member
לתכנית טלויזיה

אף אחד לא יעסיק את רנין וגם לא את שפרה היחידה שיפה חכמה היא ונסה דנה

למעלה