שי... אתה מתחיל לעצבן!

כן..שמתי לב אחרי ששלחתי אבל חפיף..

+

Nirrr212

New member
אל תיקח ללב

כנראה שהבחור הקשוח כבר מתחיל לאבד אט אט מקשיחותו

אממ.. ../images/Emo41.gif

דוד, תרשה לי גם לענות על זה. אני לא רוצה פה מכות ווירטואליות! =) שי, הפורום פעם היה מצחיק ממזמן ונכנסתי לכאן כל יום!! עכשיו אני נכנסת רק פעם בחודש. וגם זה בקושי. כי כמה חבל - אנשים פה חושבים שהם מצחיקים את כולם אבל מסתבר שמצחיקים רק את עצמם. ולא רק זה.. לא במטרה לפגוע- אבל הפורום פשוט נעשה מעפן! יבש!! ואם יש פה הומור - הוא הומור רדוד. אני לא מאשימה אותך בזה, רק חבל לי שזה המצב. אז אם אנחנו לא ניקח את העניין לידיים, לא יהיה מישהו אחר שיקח. קח לתשומת ליבך בבקשה.

faland

New member
כן מסכים...

פעם ממש צחקתי מהפורום הזה... עכשיו הוא מת...

מבחינתי אין בעיה.. ../images/Emo41.gif

אבל אל תסמכו רק על זה.. צריך לעשות עוד דברים בשביל להחיות את הפורום
.. בינתיים, תהיו בטוחים ש"מה הוא חשב" עוד יחזור בקרוב. קודם כל צריכים אישור משי. ואם למישהו יש עוד רעיון לפינה הווא מתנדב, שיציע.. כי באמת חבל שהפורום ישאר במצב הזה =/ (מצטערת אם יצא הרושם שאני שתלטנית או משהו כזה.. פשוט חבל לי.)

שמח לשמוע ש"מה הוא חשב" חוזר.

אם תרצי, אני אשמח לעשות את זה יחד איתך. יש לי במחשב תמונות קרועות לגמרי. {יומטוב!}

בטח מאמי.. ../images/Emo41.gif

אני אשמח..! וכמו שאמרתי לך באייסי.. אפשר לעשות שבוע אתה-שבוע אני.. או משהו כזה..

yuria

New member
חחחח צודקת..

לא מזמן הצעתי פינה שיתנו חלק מקטע כלשהו.. כמו בדיחה למשל.. ואנשים פה יצטרכו להשלים את הפאנצ' ליין..!! עוד רעיונות יתקבלו בברכה... צריך להחיות תפורום(ועזרה ראשונה לא תעזור פה)

DeityLost

New member
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב ../images/Emo3.gif

בהתאם לכל המסקנות שעולות מהשרשור הזה (חוץ מהמסקנה שהבחור הקשוח התרכך, זה באמת לא קשור
), הבנתי שאני צריך לפרוש מניהול הפורום. אין לי את הזמן שהפורום צריך כדי לשקם את הפורום- ובגלל זה, הניהול צריך לעבור למישהו שכן יש לו את היכולות לפעול |אהםאהם| (את יכולה לקרוא לזה אימפוטנציה וירטואלית, אם בא לך...
) יום עצמאות שמח נתראה בשמחות, שי.

yuria

New member
אוווו... אוהבים אותך שיי..

זה כל כך מרגש .. שרוטטת לי הפטמה..
ודרך אגב.. בקשר לזה שלא עומד..אל תדאג.. זה קורה לכולם....
יום עצמאות שמח

למעלה