שי איפה אתה?

שי איפה אתה?

אח שלי מה קורה איפה אתה... אתה לא מתחבר למסנג'ר... ? תקרא לי שתתחבר אני מקווה להיות פה... ביי בנתיים תודה על השיר אח שלי... אבל הוא לא מהתחלה אני חושב...

yoav האחד

New member
משה אוחיון???

זה מי שאני חושב שזה??? אם כן, אז שלום משה, אני אמנם בחו"ל כרגע, אבל עדיין עוקב אחריך. תכתוב לי מסר אישי אם זה אכן אתה. בתודה יואב עוז (חפרפרת...:)))

וזה יואב שאני חושב?

שלום יואב ... אני משה מאשדוד ממ.ס אשדוד... אם לזה התכוונת... לא ידעתי שאתה אוהב את עמיר בניון... תהנה בטיול ותחזיר תשובה שנדע שזה באמת אתה.. ביי ביי שבת שלום.

JohnnySan

New member
שלום משה...

לא יודע אם אתה זוכר אותי, יוני חזיז מאשדוד, אני כבר שנה חי בחו"ל.. בכל מקרה יש פה בתפוז תמונה שלי. נחמד לדעת שיש פה עוד אשדודים.. בהצלחה בכדורגל, עוקב אחריך תמיד. שבת שלום.

תודה רבה

הש מוכר לי ואני חושב שאני יודע מי זה היית גר בי"א? אתה חבר של יוני רובין או משהו ( או שיחקתי באשדוד פעם כדורגל בנערים)? ואיפה התמונה שלח קישור.. שאני יראה

התמונה לא הכי ברורה ר

ראיתי... אני חושב שאני מזהה למרות שהתמונה לא הכי הכי... בכל אופן תודה ובהצלחה גם לך

yoav האחד

New member
לכל חברי הפורום: הידעתם?

מסתבר שאחד הכשרונות הגדולים של הכדורגל הישראלי הוא מעריץ של עמיר בניון. כן כן, קוראים לו משה אוחיון, הוא משחק במ"ס אשדוד, הוא היה קפטן נבחרת ישראל הצעירה, ומנבאים לו עתיד גדול. כמובן שמעכשיו, קבוצת הבית של הפורום היא מ"ס אשדוד. נא להחזיק אצבעות למשה במשחק מול מכבי חיפה ביום ראשון הקרוב :)) ד"א - משה: צא קדימה ואל תחשוש מלבעוט הרבה לשער :)

עמירם04

New member
ידענו גם ידענו...

בהצלחה ביום ראשון . אני חושב שכולם מאוד רוצים שאשדוד תנצח...בהצלחה משה!.

shai12123

New member
לא כועס אבל מאד מקווה שלא תנצחו

תשים 3 ותפסידו 3-4 ואם מזרחי לא ייתן לך לשחק שתקבלו גם 10 אמן ואמן ואתה יודע שאני אוהב אותך

maia r

New member
אחים שלי יהרגו אותי... שאתמרד נגד

מכבי חיפה?

אלעד124

New member
משה

כאוהד של מכבי תל אביב :) מהקומץ של שער 11. :) במקוום להיות פה בפוורום לך לפורום של האוהדים של מ.ס אשדוד ישמחו לקכבל אותך שם בברכה .

תודה רבה לכולם

תודה לכולם על הפירגון... עכשיו זה יואב עוז שאני מכיר (אבל לא ראיתי פעם אחת חחחחחחחחחחח) מקווה לפגוש אותך... בכל אופן תודה רבה על הכל... ועל כל המחמאות הנפלאות... תודה תודה... ושבת שלום לכולם... לכו לבית כנסת חחחחחחח אשריכם...

משה...

באמת אתה שחקן גדול כאוהד מכביי נתניה הייתי מת שתבוא לנתניה אבל זה לא יקרה הרבה הצלחה ותלך לפי הלב ...שבת שלום

שבוע טוב

תודה רבה... מי יודע רק אלוהים יודע... יש לכ אחלה קבוצה ואחלה מאמן.. ביי שבוע טוב.

matanza5

New member
משה אוחיון מאשדוד!??!

פייייי גדולללל גם אתה כמונו אוהב את עמיר אה?!.. אני אוהב את השחקן שאתה אתה גדול רציתי להגיד לך!! את ההופעות שנתת לפני כמה חודשים בנבחרת האולמפית אני זוכר לך!! שחקן גדול!! אני זוכר שבקיץ דיברו על זה שתבוא לבית"ר..לא יודע עד כמה זה היה נכון אבל מצער לראות שאתה לא בבית"ר (הקבוצה שאני אוהד) בכל מקרה מקווה לראות אותך פעם משחק במדים הצהובים שחורים ועד אז הרבה בהצלחה באשדוד! בע"ה נראה אותך ב4.2 בטדי! חח שיהיה לך שבוע טוב ומבורך ובהצלחה מחר נגד מכבי חיפה!

תודה אחי

שבוע טוב... תודה רבה... היו דיבורים על בית"ר ירושלים אבל אז לא היה גיידמאק ... והיה קצת בעיה כי אשדוד דרשו כסף על הכרטיס חחחחחחחחחחחחחחח.... אבל הכל לטובה... אולי בעתיד בע"ה... מי יודע נלבש צהוב שחור... להתראות...

למעלה