שיתוק שינה

hibuki1

New member
שיתוק שינה

אני מתחיל בתחום החלומות הצלולים והייתי רוצה להתנסות בחווית שיתוק שינה, האם מישהו יוכל להסביר לי בקשר לתופעה?

Julio12345

New member
הסבר

שיתוק שינה זה מצב שבו אתה הולך לישון ופתאום אתה מתעורר בלי שום סיבה...אבלללללל.... כשאתה מתעורר אתה במצב מוזר כזה שכל הגוף שלך משותק(הרגשה מפחידהההה) וכשאתה נמצא במצב הזה יש לך 2 אפשרויות... הראשונה שזה מה שכמעט כולם עושים אני חושב זה להצליח לעורר את כל הגוף שלך לאט לאט... עד שאתה מגיע למצב שאתה יכול לזוז חופשי... והאפשרות השנייה היא לחזור לישון אבל רוב האנשים לא עושים את זה...כי כשאתה נמצא במצב של שיתוק שינה זה די מפחיד והדבר היחיד שאתה רוצה זה להתעורררר...

b e n k i d

New member
עזוב אותך

לא חביתה לא הפסדתה כלום תאמין לי... חוויתי יותר מפעם אחת והאמת שזה לא כל כך כיף. תיארו לך את זה יפה לפני אבל תן לי להוסיף שאתה לא יכול לעשות כלום אתה לא רואה כלום . פעם אמרתי לעצמי שזה יקרה לי פעם הבאה אני לא יעיר את עצמי אני ישאר לישון , אבל מה שקרה היה שניכנסתי למצב הזה ניסיתי להירגע בכך שאני יקח נשימה עמוקה אבל גם את זה לא הצלחתי פתאום הבנתי שאני גם לא שולט בנשימה שלי וזה הלחיץ אותי. אז עזוב אותך בחיך . תישן כמו בן אדם!

Scept

New member
הסבר+עצה

נתחיל בעצה: אני ממליץ לך להתחיל בשיטות הרגילות- בדיקות מציאות ויומן חלומות. בלי זיכרון חלומות טוב- ווילד הוא חסר משמעות- כי לא תזכור את החלום ממילא. שיתוק שינה- קורה לחלק כשהם מתעוררים, ואפשר גם לגרום לו- תתעורר באמצע הלילה. כשתנסה לחזור לישון, תישאר מרוכז במשהו- פתור תרגילים קלים במוח, נסה לעקוב אחרי תיקתוק השעון... לשמור את הצד ההגיוני של המוח ער. אתה תתחיל להיכנס למצב מקדים לשינה- לא תוכל לזוז, ייתכן שתשמע\תרגיש כל מיני אשליות, תשמע אנשים מדברים... אם תצליח, בסופו של דבר תירדם בהכרה מלאה ותתעורר אל תוך חלום, כשאתה מודע להיותו חלום. בתודה, אייל.

למעלה