שיתוק שינה?

kyra9

New member
שיתוק שינה?

לפני כמה ימים ניסיתי להגיע למצב שבו אני בין חלום לערות, ואחרי כמה זמן התחלתי לשמוע ילדים צוחקים ואישה כלשהי שמדברת בסלון (לא קול של מישהי מוכרת לי). אחר כך שמעתי משהו שהזכיר לי אזעקה או צפצוף מוזר.... נרמתי, התעוררתי, נזכרתי במקרה, חשבתי שאולי זה חלום, אבל זה הרגיש שונה מחלום.. מה דעתכם? תודה מראש למי שיענה :)

ravehor

New member
נשמע כמו שיתוק שינה

התופעות שתיארת מתאימות למצב של שיתוק שינה - קולות, הרגשה שיש אנשים מסביב וכו'. אם הגעת לזה מרצון זו התחלה טובה, אבל פעם הבאה נסי להישאר ממוקדת כשאת מגיעה לשלב הזה ולא להירדם, וכך תוכלי להמשיך לחלום צלול. בהצלחה :)

kyra9

New member
אני אנסה,

אבל לא ידעתי באותו רגע שזה שיתוק שינה, הכל נראה משום מה הגיוני, אז הרשיתי לעצמי להירדם P: ותודה על התגובה :)

silverhawk

New member
אלו תופעות שמתרחשות לעיתים

במצב שבין ערות לשינה, ונפוצות יחסית כאשר מנסים את שיטת הוויילד. כפי שנאמר לפניי, זו הזדמנות מצוינת לנסות וליצור חלום צלול: נסי להתעלם מהתופעות האלו ולהתמקד במשהו חדגוני (כגון ספירת מספרים, רעש קבוע וכד'). לאחר זמן מה, כאשר את מרגישה שאת על סף שינה, נסי לדמיין את עצמך עומדת במקום מוכר כלשהו, כגוך בחדר, ליד המיטה, ופקחי עיניים. בשלב הזה קיים סיכוי לא רע שתמצאי את עצמך בחלום. זה דורש אמנם מעט אימון, אבל זה עובד. :) בהצלחה!

למעלה