שיתוק שינה

mazal4

New member
שיתוק שינה

בזמן האחרון זה קורה לי תמיד לפני שאני רוצה להתעורר וזה מאד מפחיד כאילו אני רואה כל מה שקורה מסביב ולא יכולה לעשות כלום ואני לא יודעת מה לעשות אומרים שהחוייה של שיתוק שינה כמה שניות אבל נראה המון זמן

Bluescale

New member
זה תמיד נראה כמו הרבה זמן

אני הייתי מציע פשוט להנות מהרגשה של חוסר הרגשה ולנצל את זה אולי כדי להפיק חלום צלול. תחשבי שמדובר במצב שהוא טבעי לחלוטין ואת פשוט מודעת כרגע לתהליך הזה. אם הגוף נמצא בשיתוק שינה ואת מודעת זה סימן שהסרוטונין כרגע נספח במוח ואת במצב שהוא קרוב לשינה ואולי אפילו חלימה אם את תנצלי את זה ותנסי לדמיין דברים ולשחק עם הדמיון בכלליות את תוכלי להגיע לחלום צלול. כמובן, שהכל ע"פ איך שאת מרגישה עם זה :)

hugothehand

New member
יהודה אטלס

הפעם הראשונה שחוויתי שיתוק שינה (היום אני מבין את זה בדיעבד) היתה כשהייתי בן 5. ב"גם הילד הזה הוא אני" יש סיפור שבו הילד מנסה להיאחז ברגע הקצרצר הזה שבין העירות לשינה. בגדול זה מה שיש לעשות: לנסות להחזיק את עצמך ער בשביל לחוש את השנייה שבה אתה נרדם. זו גם דרך מצוינת לווילד. אולם מה שתחווה לאחר-מכן קצת מרתיע: תחוש נוכחות זרה בחדר, האינסטינקט הטבעי שלך ירצה להעיר אותך מחשש לסכנה. עליך לזכור זאת ולא להתרגש, על-אף שהרשמים והתחושת של הסכנה ייראו מוחשיים לחלוטין. עם תצליח לעשות את שתי הפעולות הללו צפויה לך חוויה מדהימה ומצמררת כאחת. סוג של טריפ אם תרצה. אה - דבר נוסף - רוח! הרבה רוח (פיקטיבית כמובן) שתנסה להדוף אותך מעל המיטה. בהצלחה.

למעלה