שיתוק שינה\חח"ג?

Napoliya

New member
שיתוק שינה\חח"ג?

שלום אנשי פורום. הרבה פעמים קורה לי שאני ערה בחלום, זאת אומרת שאני ישנה (אם עניים עצומות) אבל אני רואה את התיקרה, ולא יכולה לזוז. באחת ההודעות קראתי על חח"ג ונזכרתי שבאחד הפעמים(שיתוק שינה) ניסיתי לקום, ופתאום הרגשתי נורא מוזר ושאני ממש קלה (כאילו שלא השתמשתי באף שריר), נבהלתי והתעוררתי. עכשיו לכמה שאלות: האם זאת הייתה חח"ג? האם ה"גומייה" (נראה לי שככה מכנים את זה) זה צמרמורת חזקה ומהירה? האם אפשר משיתוק שינה לעבור לחלום צלול (זה אחד השלבים?) איך שומרים על "חוט הכסף"? (אחד הדברים שמפחידים אותי) ואפשר "לצאת" מהגוף גם כשלא רוצים\מנסים? אגב, נקודה למחשבה, השיתוק שינה בא לי רק כשאני ישנה על הגב... גם אצלכם או שזה סתם קונספירציה מוזרה שלי...? בברכת חיים ארוכים ושגשוג =)

WINGS

New member
אה כן טוב תראי....

סביר להניח שזה היה חח"ג. ושיתוק שינה זה כבר מצב של שינה, רק שפשוט את המוח מודע לכך, ומפה אפשר להחליט אם להמשיך לחלום צלול, או לבצע חח"ג (אהבתי את הראשי תיבות). ו"חוט הכסף" לא צריך להדאיג אותך. תמיד תחזרי אוטומטית לגוף שלך, כל עוד את חייה ונושמת הוא לא מתנתק ממך. ואין קשר לתנוחה בה את ישנה. לי היה שיתוק שינה על הבטן גב וצד.

Cheetah

New member
שלום גם לך

הקטע שראית משהו עם עיניים סגורות - אני לא יכול לדעת מה זה, אבל חח"ג זה לא כי.. לא היית מחוץ לגוף כנראה "צמרמורת חזקה ומהירה"- אני מניח שאת מדבר על ויברציות, שזה הרגשה של רעידות חשמליות בגוף, תופעה נפוצה מאוד מאוד בכל הקשור בWILD וחח"ג גומיה- הכוונה לכוח שמחזיק אותך בגוף... כשמנסים לצאת מהגוף מרגישים במשיכה אחורה ויש מעין הרגשה של הימתחות עד שיוצאים לגמרי ואז מפסיקים להרגיש את זה וכבר נמצאים מחוץ לגוף. אפשר לפעמים לעבור משיתוק שינה לחלום צלול, אבל זה ממש לא שלב הכרחי. "חוט הכסף"- ההמםם לדעתי האישית חוט הכסף זה די בולשיט, עזבי אין מה לדאוג שום דבר לא יקרה לך ואת לא תתקעי, יש בהחלט גורם מקשר חזרה לגוף וכשתרצי לחזור(או כשתאלצי לחזור) תימשכי בחזרה לגוף. אל תלחצי אם לא תראי חוט כסף... זה ממש לא אומר כלום. ועוד משהו הרוב הגדול של האנשים שמתארים חח"ג ספונטניים וכאלה שקשורים לחוויות קירבה למוות, הם לא מתארים חוט כסף. לעומתם האנשים שקראו הרבה על חח"גים וקראו על חוט הכסף, והגיעו לחח"גים בצורה לא ספונטנית אפשר לצאת מהגוף גם שלא רוצים מנסים, לדעתי, יש כאלה אומרים גם יותר מזה, שכל חלום או בעצם מתחיל ביציאה מהגוף. הםםםם, לא היו לי מספיק שיתוקי שינה בשביל לקבוע, ונראה לי שהרוב הגדול אצלי היו גם כן על הגב, אבל אני לא קופץ למסקנות, היה לי גם שיתוק אחד על הבטן, וכמה על הצד.

Variety

New member
ברוכה הבאה לפורום! (תגובה)

היי, ברוכה הבאה לפורום. מה שאת מתארת - שאת לא יכול לזוז, לדעתי זה תיאור של שיתוק שינה. שיתוק שינה הוא מצב בו הגוף שלנו משתק עצמו על מנת שלא נזוז לפי התזוזה בחלומות שלנו כדי שלא נסכן את עצמנו. שלב השיתוק מתחיל לפני החלום. רוב האנשים מאבדים את המודעות בשלב השיתוק ואינם מרגישים אותו אלא אם כן, חושבים מחשבות הגיוניות ונמצאים במצב רגוע על מנת לא לאבד את המודעות והלוגיקה כדי להיות מודע בשלב. לגבי זה שאת רואה את התקרה למרות שאת עם עיניים עצומות, תופעה שקרתה גם לי כמה פעמים. לדעתי זה יכול להיות 2 דברים: 1. חלום, שבו את רואה את התמונה האחרונה שראית לפני שנרדמת. ואם את מודעת - חלום צלול. 2. חוויה חוץ גופנית בה את הזזת את נק´ המודעות שלך קצת ולכן את בחוץ ויכולה לראות דברים. אם את זוכרת, האם הצבעים היו זהים? אני יודע שכשזה קרה לי באחד הפעמים, הכל היה בצבע כחלכחל יפה כזה. בקשר לגומיה - אני לא יודע מה האחרים מתכוונים לזה, אבל באחת החוויות שלי, כשניסיתי לצאת. בחלום, עפתי ממש גבוהה כשאני אומר וחוזר "אני יוצא מהגוף". אחרי כמה זמן הכל נעשה שחור, ופשוט ריחפתי באיזה גובה של מטר וחצי אני מניח מעל הגוף במקביל אליו, כאשר אני מרגיש מאות אם לא אלפי "גומיות" מושכות אותי חזרה לגוף. הגומיות גרמו להרגשה נפלאה בכל הגוף, וגם היה אנדרנלין. זה היה יחסית בשלב שלא ידעתי הרבה על חוויות חוץ גופניות - כנראה לא מספיק, ובשלב מסויים, הפסקתי להתנגד למשיכה ונשאבתי במהירות חזרה לגוף. קראתי שאפשר לעבור משיתוק לחלום, את פשוט צריכה להרגע, לחשוב על מקום שאת רוצה להיות בו, למשל חוף ים, ולעצום עיניים, או לדמיין את עצמך מסתובבת מהר מהר, ומאיטה עד שאת שם. בקשר לחוט הכסף, ממש אין לי מושג לגבי זה. ואם אפשר לצאת גם כשלא מנסים/רוצים - לא יודע. חלומות פז, Variety-

WINGS

New member
חוט הכסף...

יש אנשים שמאמינים שיש איזהשהו חוט שמחבר בין הגוף הפיזי שלנו לגוף האסטרלי. והוא מתנתק רק לאחר המוות ומשחרר את הגוף האסטרלי. לא נראה לי שמישהי יכול להגיד אם זה נכון או לא.

למעלה