שיתופ

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
שיתופ

הכרתי בחור חדש חיובי לעולם ובעיקר בן 34 - מתה על צעירים - וגרוש יעני יש ניסיון חיים אנחנו ניפגשים מדברים די סבבה הבחור היה גלוי איתי וסיפר שיש לו תסמונת שבעקיבתה אין תאי יצור זרע - ואם אפשר יהיה ליצור זה אחרי סידרה של טיפולים וגם לא בטוח - [ האם התופעה מוכרת לכם רק בשינוי אדרת .....] הוא אמר בתחילת ההכרות בינינו כי אם זה מפריע לי אז אין מה לדבר לא סיפרתי לו על האנדו כי היום האנדו הוא חלק כבר לא משמעותי בחיי ואני אשמח לאמץ ילד אסיאייתי [ כן זה התיקון שלי מתה על הילדים האלה ] זהו עד כאן השיתופ ועכשיו החפירה שלי כל פעם שאני מכירה בן אדם חדש בחיי אני בוחנת באיזה מצב אני שכאלה אנשים מתחברים אליי זה הצחיק אותי שדווקא בן אדם כזה מגיע אליי בתקופה זו מין איזה סוג של אנדו הפוך אולי צחוק הגורל אולי זה התיקון שלי מעניין לא ? מה אתן חושבות ?

זואילי

New member
האמת... נשמע סבבה

לדעתי זה יפה לראות שהוא על ההתחלה שם את הקלפים על השולחן, כשגם אנחנו תהינו פה לא אחת מתי לספר על האנדו. אמנם אני מנטורלת שנה מלהכיר גברים צעירים או זקנים, אבל בניגוד אלייך, כשמגיע אחד - אני לא מסתכלת באיזה מצב אני, אלא פשוט מקווה (אם אותו אחד בעל פוטנציאל ועושה לי פרפרים בבטן) - שהנה, הגיע הטיימינג והמזל. מה זה משנה "מה זה". אם הוא עושה לך את זה, הבחור - היסחפי לך בכיף. החיים קצרים מדי...

liats80

New member
גם אני הייתי מספרת

קודם כל - איזה יופי! התחלה של קשר זה תמיד כיף. אני הייתי מספרת על האנדו. גם כי זה חלק ממך (גם אם שקט. את פה בפורום למשל) וגם כי הוא כבר סיפר על בעיה שיש לו והיה פתוח, אז נראה לי פייר להיות פתוחה חזרה. אל תחפרי יותר מידי ותחפשי משמעויות נסתרות לזה שהוא הגיע דווקא עכשיו. לא נראה לי שיש משמעות. ככה יצא. באותה מידה יכול להיות שלכל הגברים שהיית איתם עד עכשיו יש בעיית זרע והם פשוט לא ידעו על זה בזמן שהייתם יחד. וסתם שאלה לא קשורה (פשוט הדלקת אותי עם הקטע של לאמץ ילד אסייתי) - יש בכלל אפשרות כזו? חשבתי שבארץ עובדים רק עם רוסיה ואוקראינה. תבלי לך עם הבחור, תעשי חיים ותראי לאן דברים יתגלגלו.

galim29

New member
GUIצ'ה אהובתי ../images/Emo23.gif

קודם כל, קבלי
על הבחור. תמיד כייף כשנכנסת אהבה חדשה לחיים. מאחלת המון בהצלחה. לגבי ההתלבטות שלך, מאוד ףשוט: אם מרגיש לךנוח לשתף אותו ולספר, אז לכי על זה, אם לא, אז תחכי עד שירגיש לך נכון. זה שהוא שיתף וסיפר לך, זה מראה על פתיחות צידו אבל הוא לא העניין אלא את. אז כשיבוא לך תשתפי. גם ככה כשזה יהיה רציני, תצטרכי לספר. אבל בהחלט מעניין שהגיע אלייך האנדוגבר. מה זה אומר? שאת צריכה ליהנות בלי לחצים נוספים. כל אחד בזמן המתאים... איך אמר קהלת? "לַכֹּל זְמָן, וְעֵת לְכָל חֵפֶץ תַּחַת הַשָּׁמָיִם: עֵת לָלֶדֶת וְעֵת לָמוּת, עֵת לָטַעַת וְעֵת לַעֲקוֹר נָטוּעַ. עֵת לַהֲרוֹג וְעֵת לִרְפּוֹא, עֵת לִפְרוֹץ וְעֵת לִבְנוֹת. עֵת לִבְכּוֹת וְעֵת לִשְׂחוֹק, עֵת סְפוֹד וְעֵת רְקוֹד. עֵת לְהַשְׁלִיךְ אֲבָנִים וְעֵת כְּנוֹס אֲבָנִים, עֵת לַחֲבוֹק וְעֵת לִרְחֹק מֵחַבֵּק. עֵת לְבַקֵּשׁ וְעֵת לְאַבֵּד, עֵת לִשְׁמוֹר וְעֵת לְהַשְׁלִיךְ. עֵת לִקְרוֹעַ וְעֵת לִתְפּוֹר, עֵת לַחֲשׁוֹת וְעֵת לְדַבֵּר. הבנתוס?

פיצ 50

New member
יקירתי../images/Emo23.gif

אני חושבת שזה שטוב ונכון שהוא שיתף אותך, ומצביע על כנות......אני חושבת שזה לא קל לגבר להודות על משהו שנתפס ככ גברי..... הבעל שלי עם אחוז ככ נמוך של זרע תקין, ולא מוכן להודות בזה...הוא חושב שהזרע שלו מושלם...... ואולי ככה יהיה לך קל יותר לשתף אותו...אפילו שהאנדו הוא כבר לא חלק משמעותי, עדיין הוא חלק..... שמחה בשבילך....מאחלת לך ימים של חורף אמיתי
עם בן זוג... אוהבת..... ולכי על זה עם את מרגישה שזה טוב לך....רק את יודעת באמת...

gui1

New member
בנתיים ממשיכה בתחזית האסטרולוגית שלי

רשום שמתחיל קשר מעניין ולמרות שאין סיכוי אפשרות להנות מהרגע , אז מי אני שאומר לא חייבת להגיד שהבעיה שלו מרגיע אותי בלי לחץ לילדים ... לגבי אימוץ מלוכסנים אין לי מושג בעניינים ביורוקרטים

למעלה